SmackDown 26/03/2021: Χάος στο δρόμο για την WrestleMania

Σε αυτό το μπλε σόου είχαμε μερικές σημαντικές προσθήκες στο δρόμο για τη WrestleMania, με τον αγώνα για το Universal Championship να αλλάζει ριζικά μετά από απόφαση του Adam Pearce.

- Το επεισόδιο ξεκίνησε με την εμφάνιση του Daniel Bryan ο οποίος ζήτησε από τον Adam Pearce να του δώσει ένα επαναληπτικό αγώνα για το Universal Championship, η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική, ωστόσο ο ίδιος τόνισε πως ανάγκασε τον Roman Reigns να κάνει tap out στο Fastlane, και πως πλέον νιώθει πως αξίζει να έχει μια ευκαιρία για τον τίτλο. Έτσι πρότεινε στον Adam Pearce μερικές ιδέες, όπως για παράδειγμα την πρώτη νύχτα της WrestleMania να γίνει το Roman Reigns vs. Edge, και ακριβώς την επόμενη βραδιά ο νικητής αυτού του αγώνα να αντιμετωπίσει τον ίδιο σε ματς τίτλου. Εκεί όμως τον σταμάτησε ο Rated-R Superstar ο οποίος μπήκε στο ρινγκ εκνευρισμένος και ξεκαθάρισε ότι κέρδισε το Royal Rumble και πάλεψε πολύ σκληρά για να πάει στο main event της 'Mania, επίσης τόνισε πως ο Bryan έχασε 2 φορές από τον Reigns ενώ έπειτα τον αποκάλεσε "son of a b*tch", για να ξεσπάσει ένα brawl στο οποίο ο Edge πέρασε από Spear τον Bryan και αποχώρησε από το ρινγκ αφού πρώτα τον χτύπησε με μια καρέκλα.


Seth Rollins vs. Shinsuke Nakamura

Ένας καλός αγώνας ήταν ανάμεσα αυτός σε Seth Rollins και Shinsuke Nakamura, ο δεύτερος πάλεψε σκληρά και έφτασε πράγματι πολύ κοντά στη νίκη, ωστόσο ο Rollins χρειάστηκε μόλις ένα Falcon Arrow και ένα Stomp για να πάρει τη νίκη. Μετά το ματς ο Seth προσπάθησε να περάσει από ένα δεύτερο Stomp τον Shinsuke, αλλά τότε έγινε η είσοδος του Cesaro για να ξεσπάσει ένα brawl στο ρινγκ με τον Ελβετό να έχει το πάνω χέρι. Όπως όλα δείχνουν οι δυο τους θα πάνε για ένα σκληρό αγώνα στη WrestleMania.


Apollo Crews, Otis & Chad Gable vs. Big E & The Street Profits

Tag team action, λοιπόν! Ένας αγώνας που εστίασε κυρίως την προσοχή γύρω από την έχθρα μεταξύ Apollo Crews και Big E που θα τους οδηγήσει σε αγώνα στη WrestleMania. Η αναμέτρηση είχε γρήγορους ρυθμούς και οι Alpha Academy μαζί με τους Street Profits μας εντυπωσίασαν με τις ικανότητες τους στο ρινγκ. Ωστόσο, ο Apollo που έμεινε στο τέλος μόνος του στο ρινγκ πέρασε από Olympic Slam τον Big E για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, και φυσικά να πάρει ένα μεγάλο momentum κάνοντας pinfall τον πρωταθλητή.


Bianca Belair vs. Natalya

Ένα μικρό preview πριν την WrestleMania έκανε η νικήτρια του γυναικείου Royal Rumble, όπου αντιμετώπισε την έμπειρη Natalya σε ένα σχετικά μέτριο ματς. Κατά τη διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκε και η Sasha Banks η οποία δέχτηκε ένα χαστούκι από την Belair. Έπειτα η ίδια γύρισε στο ρινγκ και πέρασε από ένα Kiss of Death την Natalya για να πάρει τη νίκη. Ο αγώνας έληξε και αμέσως μετά η πρωταθλήτρια μπήκε στο ρινγκ και πέρασε από Backstubber την Bianca για να τελειώσει εκεί.


Rey Mysterio vs. Dolph Ziggler

Πατέρας και γιος φαίνεται πως βρίσκονται στο κυνήγι για τους SmackDown Tag Team τίτλους, αφού αυτή την εβδομάδα είδαμε μια αναμέτρηση μεταξύ Rey και Dolph, στην οποία ο "Master of 619" πέρασε από το κλασικό του finisher τον Ziggler για να τον κερδίσει με καθαρό pinfall. Τίποτα το ιδιαίτερο, ένα τίμιο και ισορροπημένο ματς.


Η απόφαση του Adam Pearce

Εκεί που όλοι περιμέναμε την μεγάλη απόφαση του Adam Pearce, ο ίδιος με όλο το θάρρος ήρθε στο ρινγκ και ανακοίνωσε πως ο αγώνας για το Universal Championship θα είναι ένα Triple Threat Match μεταξύ του πρωταθλητή Roman Reigns, Edge και Daniel Bryan. Τότε ξέσπασε ένα μεγάλο brawl στο ρινγκ με τον Edge να κάνει (;) το heel turn και να αρπάζει μια καρέκλα για να χτυπήσει τον Jey Uso και τον Reigns στη πλάτη, επίσης πέρασε από ένα δυνατό Spear τον Tribal Chief, ενώ στο τέλος προσπάθησε να χτυπήσει με τη καρέκλα στο κεφάλι τον Bryan αλλά οι security βγήκαν για να τον σώσουν τελευταία στιγμή. Κυρίες και κύριοι, το hype για την WrestleMania επέστρεψε με την προσθήκη του Bryan!



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη