RAW 22/03/2021: Nightmare City!

Sooo, back to normal. Είμαι ο Θοδωρής και το Ringside House είναι εδώ με τα σημαντικότερα γεγονότα του κόκκινου show.
 
WWE Champion Bobby Lashley def Sheamus
 
Το επεισόδιο μας ξεκινάει με ένα 11λεπτο brawl μεταξύ 2 πολύ καλών powerhouse το οποίο για κάποιο λόγο έπρεπε να περιέχει τον Shelton και τον Cedric να μπαίνουν στις δουλειές του All-Mighty. Ήταν ένα αμφίρροπο ματς μέχρι που ο Cedric απέσπασε τη προσοχή του Sheamus και ο Lashley να κερδίζει με ένα Spinebuster και το Hurt Lock. Good start και φαίνεται πως αρχίζει να χτίζεται μία αντίθεση στη Hurt Business.
RAW Women's Champion Asuka def Peyton Royce
 
Επιτέλους καλό γυναικείο match στο RAW. Παρότι η Peyton χρειάζεται δουλειά στα strikes της διότι δεν έχουν δύναμη, έχει πολύ καλή τεχνική και με τη σωστή προπόνηση θα έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της. Σε ένα ακόμα αμφίρροπο 11λεπτο ματς (βλέπω ένα μοτίβο εδώ) η Asuka κέρδισε με το Asuka Lock σε ένα πολύ ωραίο match.
Rhea Ripley Arrives
 
The Nightmare is here! H Rhea Ripley έκανε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στο RAW και αμέσως έκανε μία πολύ τολμηρή πρόκληση. Εφόσον η Charlotte Flair είναι εκτός η Rhea προκάλεσε την Asuka σε ένα RAW Women's Championship Match και η Asuka δέχτηκε. Οπότε έχουμε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) το πολυπόθητο αυτό match.
The Miz def Jeff Hardy
 
Πριν το match ο Miz προκάλεσε τον Bad Bunny σε ένα one on one match στη WrestleMania (σοκ το ξέρω). Δεν θέλω να είμαι κακός στον Miz αλήθεια αλλά αυτό ήταν ένα nothing match. Το point ήταν να πουλήσει ότι ο Miz μπορεί να νικήσει χωρίς βοήθεια επειδή έδιωξε τον Morrison πριν το match. O Miz πήρε τη νίκη αποφεύγοντας το Twist of Fate, στέλνοντας τον Jeff στο ringpost και χτυπώντας το Skull Crushing Finale για το pinfall.
Kofi Kingston (w/ Xavier Woods) def AJ Styles (w/ Omos)
 
Ένας ακόμα αμφίρροπος αγώνας αλλά είναι τελείως διαφορετικούς από τους προηγούμενους διότι αντί για 11 λεπτά κράτησε 13! Πρόοδος! (σοβαρά τώρα όλα τα ματς ήταν σχεδόν ολόιδια σήμερα). Jokes aside, ίσως ήταν το πιο ήπιο ματς της βραδιάς με τον καλύτερο ρυθμό. Ο Kofi πήρε τη νίκη με το SOS όταν ο Xavier φύσηξε το τρομπόνι στη μούρη του Styles, που με έκανε και γέλασα λίγο.
Drew McIntyre def The Hurt Business 
2 on 1 Handicap 
  *Αν ο Drew νικήσει οι Shelton & Cedric δεν μπορούν να είναι στο ringside στην WrestleMania*

Μονόπλευρος αγώνας που είναι αρκετά αναμενόμενο για WWE Handicap style, και κυρίως ένα showcase match για τον Drew. To highlight είναι τα τελευταία λεπτά όταν ο McIntyre κυριολεκτικά "δολοφονεί" τον Cedric με το καλύτερο Claymore Kick που έδωσε ποτέ. Fun stuff.
Nia Jax & Shayna Baszler (w/Reginald) def Dana Brooke & Mandy Rose
 
Do i need to say skip? Περισσότερο προσοχή είχε ο Reginald παρά οι διαγωνιζόμενοι Samoan Drop από τη Nia aaaaand scene!

 Braun Strowman def Elias (w/Shane McMahon & Jaxson Ryker)
 
Fastlane rematch city! O Braun κέρδισε με το Running Powerslam. Επίσης για κάποιο τελείως χαζό λόγο όταν ο Braun έκανε το κλασσικό spot του που ρίχνει shoulder tackles σε όλους όσους είναι εκτός ring παίξανε ήχο από αληθινό τρένο.... Like.... What... Jesus, skip again.
Randy Orton, Alexa Bliss, The Fiend Segment
 
Και το grand s**t finale. Λοιπόν αφού ο Orton φτάνει στο ring η Αlexa έπαιξε ένα fiend in the box και μόλις άνοιξε εμφανίστηκε ο Fiend με τα πυροτεχνήματα του Kane. Strike 1

O Orton πήγε να ξανά κάψει τον Fiend με βενζίνη ο οποίος έκανε ένα βήμα μπροστά και τελικά απλά δέχτηκε ένα RKO. Δεν το πούλησε, σηκώθηκε μετά από 5 με 10 δευτερόλεπτα και κλείδωσε το Mandible Claw. Strike 2

Μετά από όλο αυτό το B-Horror Movie style segment η Bliss έκανε ένα μικρό χώρο γύρω από τον Orton και έδειξε το σήμα της WrestleMania όταν οι announcer δήλωσαν ότι το ματς είναι επίσημο, καθώς απ' ότι φαίνεται η Alexa έχει τη δύναμη του general manager στο δάχτυλο της. Strike 3 and a VERY BAD SHOW.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη