Fastlane 2021: Το παιδί του αγρού

Το Fastlane PPV ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες και ήταν ο τελευταίος σταθμός, πριν την WrestleMania 37. Ένα μέτριο PPV, όπου είδαμε μερικούς ωραίους αγώνες, την επιστροφή του Fiend με... στολή "καμμένη τυρόπιτα", και τον Roman Reigns να κάνει το αναμενόμενο retain αλλά, αθετώντας την υπόσχεση του! Φύγαμε στο Review τώρα.

- KICKOFF -

Riddle vs. Mustafa Ali (United States Championship Match)

Στο KickOff είδαμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το United States Championship Match με τον Riddle να αντιμετωπίζει τον Ali. Πραγματικά; Πάλι υποβιβάζουμε τον US τίτλο; Well... τέλος πάντων, προχωράμε με ψυχραιμία! Σύντομος αγώνας, χωρίς πολλά πολλά. Ο Mustafa Ali παραλίγο να πάρει την νίκη με ένα Submission αλλά, ο πρωταθλητής κατάφερε να πιάσει τα σχοινιά και να ξεφύγει. Λίγο αργότερα με ένα Broderek από το Top Rope, ο Bro μας πήρε την νίκη και έκανε τo αναμενόμενο Retain. Ύστερα ο Ali εκνευρισμένος φώναξε στους Teammates του, την Retribution δηλαδή και αυτοί απλά αποχώρησαν. Τέλος οι Tbar και Mace έκαναν ένα double chokeslam στον αρχηγό τους και αποχώρησαν και αυτοί.


- MAIN SHOW -

Shayna Baszler & Nia Jax vs. Sasha Banks & Bianca Belair (Women's Tag Team Championship Match)

Εναρκτήριος αγώνας ήταν για τους γυναικείους ομαδικούς τίτλους με τις πρωταθλήτριες, Shayna Baszler & Nia Jax να αγωνίζονται ενάντια την Sasha Banks και Bianca Belair. Η πρωταθλήτρια με την νικήτρια του Royal Rumble είχαν μια καλή αρχή, ώσπου η Baszler γύρισε την ροή. Μαζί με την Jax επικρατούσαν για τα επόμενα λεπτά διαλύοντας την Bianca. Καθώς οι διεκδικήτριες προσπαθούσαν να τα βρουν, ο αγώνας έληξε με ένα roll up pinfall από την Shayna στην Banks. H πρωταθλήτρια ύστερα χαστούκισε την "σύμμαχο" της, την αποκάλεσε rookie και αποχώρησε!


Big E vs. Apollo (Intercontinental Championship Match)

Έπειτα είχαμε τον αγώνα για τον διηπειρωτικό τίτλο, ανάμεσα στον Big E και Apollo Crews. Ρίχτηκαν αμέσως στη μάχη με τον πρωταθλητή να πετυχαίνει ένα δυνατό Spear και να έχει το πάνω χέρι. Το momentum του Big E το σταμάτησε ο Apollo με 3 German Suplexes και ο αγώνας συνεχίστηκε για λίγο ακόμα. Ο Apollo επιχείρησε ένα Roll up pinfall, ωστόσο o Big E έγκαιρα έκανε kickout, και χωρίς να χάνει ούτε δευτερόλεπτο έκανε ο ίδιος ένα roll up pinfall για το retain του τίτλου! Αργότερα ο εκνευρισμένος και ηττημένος Apollo όρμησε στον Big E και τον αποτελείωσε με 2 Olympic Slams.


Braun Strowman vs. Elias

Παρά τις προσπάθειες του Elias και τις παρεμβάσεις, ο Braun πήρε μια εύκολη και σύντομη νίκη με ένα τερατώδες Chokeslam. Τώρα πάει το τρένο στην WrestleMania με Shane McMahon.

Seth Rollins vs. Shinsuke Nakamura

Ένας επιπλέον σύντομος αγώνας αλλά, σχετικά καλός. Ο Seth Rollins μπήκε δυναμικά, ώσπου η ροή άλλαξε και είχαμε λαβές και γρήγορες κινήσεις και από τους δύο Superstars. Ο Rollins επιχείρησε μερικά νέα κόλπα και κατάφερε να πάρει ένα clean victory μάλιστα! Με ένα Stomp, το οποίο το έκανε από όσο πιο ψηλά μπορούσε, επιβλήθηκε στον Ιάπωνα. Επίσης φάνηκε να έχει πάρει πατριωτικά τα 22 Swings που δέχτηκε από τον Cesaro τις προάλλες στο SmackDown. Αρκετές φορές φώναξε για αυτά τα 22 Swings, εν τέλη πήρε μια καθαρή νίκη και πιθανόν να συνεχίσει το feud με Cesaro.


Drew McIntyre vs. Sheamus (No Holds Barred Match)

Τρίτη συνεχόμενη ματσάρα μεταξύ των δύο αυτών παλαιστών! Με stipulation "No Holds Barred" μα εγώ προτιμώ να το αποκαλώ "μοιράστε πόνο". Φοβερή απόδοση και από τους δύο μαχητές με πολλά Suplex στο πάτωμα, πτώσεις και δυνατές κινήσεις με γρήγορη ροή. Ο Drew McIntyre επίσης φαίνεται πως το πήρε και αυτός πατριωτικά και εμφανίστηκε με τα χρώματα της Σκωτίας, δηλαδή όπως ο Braveheart από την φημισμένη ταινία! Εγώ όμως δεν είδα αμέσως πως εισέλθει βαμμένος, διότι σας έγραφα το ρεπορτάζ καθώς έκανε το entrance του. Ύστερα τον είδα και φώναξα: ΩΠΑ, Ο BRAVEHEART, Η ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΚΑΡΔΙΑ! Εάν κάτι άξιζε από το Fastlane, ήταν σίγουρα αυτό το βρομόξυλο μεταξύ των δύο μαχητών του βορρά. Το ματς ολοκληρώθηκε με τον σκωτσέζο μαχητή να πετυχαίνει ένα Furure Shock DDT και αμέσως το Claymore Kick. Έτσι πήρε την νίκη και τώρα οδεύει στην WrestleMania ενάντια τον Bobby Lashley.


Randy Orton vs. Alexa Bliss

Φτάσαμε και στο Intergender Match λοιπόν. Ο Randy φαίνεται πως πάλι ήπιε λάδια μηχανής, καθώς όταν έκανε τη πόζα του, ξέρασε. Ύστερα εισήλθε η Alexa Bliss και απλά ξεκίνησαν τα mind games. Ο Randy προσπαθούσε να την πιάσει μα χωρίς αποτελέσματα. Η Bliss μάλιστα, φαίνεται πως έγινε witch και εκτοξεύει φλόγες από τα χέρια της. Για το φινάλε λοιπόν, ο Fiend έκανε είσοδο αλά Kane! Βρισκόταν κάτω από το ring, έσκισε την επιφάνεια και έπιασε το πόδι του Randy. Ύστερα φλόγες βγήκαν από την τρύπα του ρινγκ όπου βρισκόταν ο Fiend και τελικά από τους καπνούς ξεπήδησε αυτό το τέρας με μια νέα "μορφή". Νέα μάσκα η οποία ήταν υπέροχη αλλά, η στολή απαίσια. Μου θύμισε τον ξάδερφο από το χωριό, που ΟΛΟΙ μας έχουμε. Πιθανόν αυτούς τους 3 μήνες απουσίας, ο Fiend θα βρισκόταν σε χωράφια για μεροκάματα!


Έπιασε τον Orton, κάνοντας του το Sister Abigail ενώ η Bliss έπειτα έκανε το πιο PG Pinfall ever. Οι φωτογραφίες τα δείχνουν όλα, θα καταλάβετε. Well... όχι ότι με χαλάει, ήταν όλα πολύ καλά κατά την άποψη μου, εκτός από την στολή του Fiend. Η μάσκα τουλάχιστον ήταν ικανοποιητική, δεν έχω άλλα παράπονα.

Roman Reigns vs. Daniel Bryan - Edge special Ringside enforcer (Universal Championship Match)

Main Event Time, με το Universal τίτλο του μπλε σόου! Είδαμε ένα σχετικά τίμιο αγώνα με τον Roman αρχικά να επικρατεί. Ο Bryan προσπαθούσε να διατηρεί το τεχνικό στυλ, με λαβές και Submissions, ο πρωταθλητής τα έσπαγε όλα και επιχειρούσε κινήσεις όπως Suplexes και Slams. Το βαρύ πυροβολικό ενάντια τον τεχνίτη! Κάποια στιγμή ο Bryan κατά λάθος χτύπησε τον Referee με το Running Knee και έπειτα ο Reigns βρήκε ευκαιρία για τo pin, ωστόσο με τον Ref εκτός, ο Edge αποφασίζει να λάβει δράση και κάνει ο ίδιος το Count αλλά, ο Bryan κάνει kickout. Αργότερα ο Bryan βάζει σε Submission τον reigns για πολλοστή φορά, μα για κακή του τύχη, εμφανίζεται ο Jey Uso και μοιράζει Superkicks στον Daniel και Edge.


Για φινάλε έχουμε τον Bryan να αποφεύγει το Spear και να βάζει ξανά τον Roman στο Yes Lock. Ο πρωταθλητής μετά από αρκετή ώρα στην λαβή, άρχισε να σβήνει και φάνηκε να κάνει Tap Out. Ναι παιδιά, ποτέ του δεν υποτάχθηκε σε κανέναν και υποσχέθηκε πως ούτε πρόκειται να το κάνει, ωστόσο στο χθεσινοβραδινό PPV ο Bryan ανάγκασε τον Reigns να κάνει την υποταγή! Βέβαια δεν τελειώσαμε ακόμα. Δεν υπήρχε referee και ο Edge ήταν επίσης εκτός, επομένως δεν μέτρησε, διότι κανένας official δεν το είδε. Αργότερα ένας νέος διαιτητής εμφανίστηκε και ο Roman αποτελείωσε τον Daniel, κάνοντας retain τον τίτλο του.


Αυτό λοιπόν ήταν το Fastlane του 2021. Εσάς πως σας φάνηκε; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας και πόσο γελάσατε με την νέα αποκριάτικη στολή "παιδί του αγρού" του Fiend; Εμείς τα ξανά λέμε στην μεγάλη σκηνή, ραντεβού ξανά στην WrestleMania!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη