Raw 28/12/2020: Στη φωλιά του λύκου


Στο τελευταίο Raw για το 2020 είδαμε τα πράγματα να παίρνουν μια άλλη τροπή, με την Alexa Bliss να δελεάζει τον Randy Orton με σαδιστικές ιδέες, την Hurt Business να παλεύει κόντρα σε New Day και Hardy & Riddle, και τον Keith Lee να παίρνει μια μεγάλη ευκαιρία.

Keith Lee vs. Sheamus

Το επεισόδιο ξεκίνησε δυναμικά με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Keith Lee και Sheamus, ο νικητής του αγώνα κερδίζει και μια ευκαιρία για μελλοντικό title shot κόντρα στον Drew McIntyre. Ο Sheamus προσπάθησε σκληρά και μάλιστα πέρασε από ένα White Noise τον Lee, αλλά αυτό ήταν λίγο για να ρίξει τον γίγαντα. Μετά από μια δυνατή μάχη σώμα με σώμα, ο Lee άρπαξε στους ώμους του τον Celtic Warrior και τον πέρασε από Spirit Bomb για να πάρει μια σημαντική νίκη που θα του εξασφαλίσει ένα ματς κόντρα στον Drew McIntyre για το WWE Championship, στο επόμενο επεισόδιο του Raw Legends' Night.


Gran Metalik vs. The Miz

O Miz ήταν αρκετά απογοητευμένος μετά την αποτυχία του ως Mr. Money In The Bank στο περασμένο TLC, και μάλιστα αυτό το έδειξε κατά την διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Gran Metalik. Ο μασκοφόρος highflyer εξέπληξε το κοινό με τις εντυπωσιακές του κινήσεις κοντά στο top rope, κάνοντας μερικά όμορφα ακροβατικά κατάφερε να περάσει από ένα roll-up τον A-Lister και να πάρει μια μεγάλη νίκη που ίσως και τον βοηθήσει στη συνέχεια. Μετά το ματς ο Miz ήταν τόσο απογοητευμένος με τον εαυτό του, αλλά ξαφνικά ήρθε ο Adam Pearce μαζί με το briefcase και τόνισε ότι σύμφωνα με τους κανόνες, ο Miz παραμένει Mr. Money In The Bank διότι στο TLC έγινε ένα μεγάλο λάθος με τον Morrison να κάνει το cash-in αντί για τον A-Lister, τότε άρχισαν και τα ξέφρενα πανηγύρια. Ωστόσο θα λέγαμε ότι το 2020 έκλεισε με καλό τρόπο για τον Miz...


Shayna Baszler vs. Dana Brooke

Η Shayna Baszler με την Nia Jax δείχνουν μια αποκρουστική διάθεση από τότε που έχασαν τους τίτλους στο TLC. Έτσι αυτή την εβδομάδα η πρώτη αντιμετώπισε την Dana σε ένα ματς που κυριάρχησε παρά την παρουσία της Mandy Rose στο ringside. Σε μια στιγμή η Brooke έκανε τα ακροβατικά της αλλά η Shayna στάθηκε όρθια και την πέρασε από ένα δυνατό Knee Strike, έπειτα την κλείδωσε με το Kirifuda Clutch και πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Όταν ο αγώνας τελείωσε η Mandy ανέβηκε στο ρινγκ να τσεκάρει την Dana, αλλά η Baszler γύρισε και της επιτέθηκε για να έχει την ίδια μοίρα με την φίλη της. Η Shayna έχει αρχίσει να παίρνει δυνατό momentum και αυτό πιθανότατα να την βοηθήσει ενόψει του Women's Royal Rumble.


Firefly Fun House

Για ακόμη μια φορά η Alexa Bliss φώναξε τον Randy Orton να κατέβει κάτω στο ρινγκ, αλλά αυτός εμφανίστηκε μέσω γιγαντοοθόνης και συγκεκριμένα βρισκόταν στο σπίτι του Bray Wyatt... το Firefly Fun House. Εκεί λοιπόν ο Apex Predator ήθελε να σιγουρευτεί πως σε περίπτωση που επιστρέψει ο Bray, καλό είναι να μην βρει απολύτως τίποτα. Τότε άρχισε να καταστρέφει τις μαριονέτες τριγύρω κάνοντας έξαλλη την Alexa Bliss. Τότε η ίδια προκάλεσε τον Randy Orton να βρεθούν μαζί στο ρινγκ αργότερα, ο Viper χαμογέλασε και αποδέχτηκε την πρόκληση της.


Elias vs. AJ Styles

Ο Styles μπορεί να έδειξε ακόμη απογοητευμένος μετά την ήττα του στο WWE Championship Match του TLC, αλλά προσπάθησε να το ξεπεράσει. Έτσι, η επόμενη μάχη ήταν ανάμεσα σε AJ Styles και Elias, με τους Jaxson Ryker και Omos να βρίσκονται στο ringside αντίστοιχα. Η αναμέτρηση είχε ενδιαφέρον και οι δύο superstars μας έδωσαν ένα τίμιο αγώνα. Μετά από πολύ back-and-forth και εξωτερικές παρεμβάσεις, ο AJ Styles έχοντας ως όπλο την εμπειρία του με ένα δυνατό Phenomenal Forearm κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη.


Mustafa Ali vs. Ricochet

Ο Mustafa Ali συνέχισε στην αποστολή του για να δείξει στον Ricochet το "φως" και να τον αναγκάσει να παραδεχτεί την ανωτερότητα της Retribution. Μετά από ήττες που δέχτηκε απέναντι στους T-Bar, Mace, και Slapjack, αυτή την εβδομάδα αγωνίστηκε απέναντι στον Mustafa δίχως ελπίδες. Σε μια στιγμή ο Highflyer ανέβηκε στα σχοινιά αλλά η πτώση του ήταν κάκιστη επάνω στα γόνατα του Ali, έτσι δέχτηκε το Koji Clutch και ηττήθηκε. Μετά τον αγώνα ο ηγέτης της Retribution του πρότεινε να γίνει μέλος της ομάδας του, αλλά αυτός ως αντάλλαγμα απάντησε με ένα δυνατό Recoil αποχωρώντας γρήγορα από την αρένα.


The Hurt Business vs. The New Day, Jeff Hardy & Riddle
Eight-Man Tag Team Match

Ακολούθησε ένας ωραίος αγώνας, αλλά πριν ξεκινήσει ο Bobby Lashley ανακοίνωσε στον κόσμο μετά από ένα promo, ότι θα πάρει μέρος στο 30-Man Royal Rumble Match και έθεσε ως στόχο να βρεθεί στο main event της WrestleMania 37. Μόλις ξεκίνησε ο αγώνας είδαμε μερικά ωραία highlights, με τον Xavier Woods να εκτελεί το Clothesline του Luke Harper (RIP). Λίγο μετά, ο United States Champion κλείδωσε με Full Nelson τον Jeff Hardy για να δώσει την νίκη στους Hurt Business, ωστόσο τα πράγματα δεν τελείωσαν εκεί αφού ο Riddle γύρισε στο ρινγκ και χτύπησε με Final Flash τον Lashley, αφήνοντας ελπίδες για ένα επαναληπτικό αγώνα στο άμεσο μέλλον.


Alexa Bliss’ burning question for Randy Orton...

Ο Randy Orton εμφανίστηκε στο ίδιο ρινγκ μαζί με την Alexa Bliss και της ζήτησε να εμφανιστεί ο Fiend και να σταματήσει να κρύβεται. Η Alexa το πήρε προσωπικά το θέμα και προκάλεσε τον Randy Orton να την κάψει ζωντανή όπως ακριβώς έκανε και στον Fiend πριν από μερικές μέρες στο TLC. Αφού του έδωσε ένα κουτάκι με σπίρτα και ένα μπουκάλι βενζίνη, ξάπλωσε στο ρινγκ και περίμενε μέχρι ο Viper να την κάψει. Αυτός όμως την κοίταζε επίμονα χωρίς να αντιδράσει. Τότε η Bliss τον αποκάλεσε δειλό και άρπαξε το μπουκάλι με την βενζίνη για να λουστεί ολόκληρη. Ο Orton την πλησίασε και τόνισε πως απολαμβάνει να βλέπει τον κόσμο να υποφέρει όπως και ο Fiend, και τότε δέχτηκε την πρόκληση ανάβοντας το σπίρτο. Οι κάμερες όμως έσβησαν και δεν είδαμε κάτι ακραίο...



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη