Raw 02/11/2020: The Hunter, The Hunted & The Fiend!

New guy, same show. Όσο πλησιάζουμε στο Survivor Series, το Ringside House σας παρουσιάζει μια περίληψη του χθεσινού RAW, στο οποίο είχαμε εξελίξεις ανάμεσα στον Randy Orton, Drew McIntyre, και Fiend.

- To show ξεκίνησε με τον WWE Champion, Randy Orton να βγαίνει για να μας υπενθυμίσει πως δεν είναι πια ο δολοφόνος των θρύλων, αλλά είναι ο ίδιος ένας θρύλος. Την ώρα που έκανε open challenge σε οποιοδήποτε έχει να τα κότσια να προσπαθήσει να τον εκθρονίσει τον διέκοψε η Alexa Bliss. Παρότι περιμέναμε τον Fiend, καθώς έπαιξε η μουσική του, αυτός που βγήκε ήταν ο πρώην WWE Champion, Drew McIntyre με μία Claymore στον Orton δείχνοντας ότι θέλει πίσω τον τίτλο του.


- Ο Miz βλέποντας μια χρυσή ευκαιρία βγήκε στο ring μαζί με τον John Morrison για να κάνει cash-in αλλά ο McIntyre είχε άλλες ιδέες εμποδίζοντας το cash-in, στέλνοντας τους εκτός ring και θυμίζοντας τους ότι μόνο αυτός θα πάρει τον τίτλο από τον Randy Orton και κανένας άλλος. 

 - Next up, είδαμε Elias vs. Jeff Hardy σε ένα Guitar on A Pole Match (Vince Russo εσύ;) με τον Jeff να επικρατεί σε ένα ικανοποιητικό (για το επίπεδο του feud) ματς αφού πήρε τη κιθάρα με ένα diving guitar shot.


- Στη συνέχεια είδαμε ένα WWE Women's Tag Team Championship Match. Το μυώδες ντουέτο Dana Brooke & Mandy Rose προκάλεσαν τις πρωταθλήτριες Shayna Baszler & Nia Jax. Α ναι και η Lana for some reason βγήκε και στήριξε τις διεκδικήτριες. Παρά τις ελπίδες μου σαν νέος και άπειρος, bathroom break strikes again με Baszler & Jax να κάνουν retain μετά από miscommunication της Lana με τη Dana Brooke.

Στον επόμενο αγώνα (Champion vs. Champion παρακαλώ!) είχαμε τον United States Champion, Bobby Lashley vs. 24/7 Champion, R-Truth. O Lashley πήρε εύκολη νίκη μετά από ένα υπέροχο Spear και το Hurt Lock.

Α επίσης:

NEW! 24/7 Champion: Drew Gulak αφότου ο Lashley τον άφησε αναίσθητο πάνω στον Truth.

 
- Μετά από αυτά τα bathroom break είδαμε τον AJ Styles (και τον bodyguard του) να μας παρουσιάζει την Team Raw έναν προς έναν. Μετά o Braun Strowman έκανε την εμφάνιση του απαιτώντας την είσοδο του στην Team RAW αλλά θα πρέπει να την κερδίσει σε ένα Triple Threat Match εναντίον των Keith Lee & Sheamus. Steel Stairs, Barricade Crashes & Table Breaks ήταν ένα πολύ ωραίο Triple Threat Brawl, παρά τον αναμενόμενο νικητή.

- Έπειτα είδαμε το personal favorite, Firefly Fun House! Με αρκετά references στο παλαιό feud Wyatt Orton και τη φωτιά που έβαλε ο Randy, ο Bray δείχνει τον WWE Champion ως τον επόμενο στόχο του και η Alexa μας δείχνει το νέο της... trick;

Υ.Γ ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ!!


- Bathroom Break #17321: Nia Jax beats Lana, προχωράμε...

- VIP Lounge & Hurt Business με τον Cedric Alexander & Shelton Benjamin να δηλώνουν ότι θα δεχτούν τη πληρωμή τους για την RETRIBUTION με τη μορφή... RAW Tag Team Titles. Οι πρωταθλητές δεν έμειναν αμίλητοι. Μετά από ένα ευχάριστο Back & Forth promo μεταξύ Champions & Future Challengers προχωρήσαμε σε non-title match με τη Hurt Business να παίρνει τη νίκη μετά από ένα Enzuigiri/Paydirt combination.



- Bathroom Break strikes again: Ricochet defeats Tucker και η RETRIBUTION μας τρώει λίγο ακόμα TV time, NEXT!

- Main Event time, Miz & Morrison vs. Drew McIntyre. Παρά τις προσπάθειες του Monday Night Delight & του Mr. Money in the Bank, ο McIntyre αποδείχθηκε αρκετά δυνατός ακόμα και με το αριθμητικό μειονέκτημα σε αυτό το απολαυστικό handicap match. Ο Randy Orton μετά τον αγώνα θύμισε στον McIntyre τι σημαίνει RKO Outta Nowhere αλλά ο Wyatt θα είχε το τελευταίο γέλιο (κυριολεκτικά) όσο το show τελείωνε με τον Orton να δείχνει αγχωμένος για τη νέα απειλή που τον περιμένει...


Αποτελέσματα RAW 02/11/2020:

O Jeff Hardy κέρδισε τον Elias 
Οι Nia Jax & Shayna Baszler επιβλήθηκαν των Mandy Rose & Dana Brooke 
O Bobby Lashley νίκησε τον R-Truth 
O Drew Gulak κέρδισε τον R-Truth 
O Braun Strowman επιβλήθηκε των Keith Lee & Sheamus 
H Nia Jax διέλυσε την Lana 
Οι Cedric Alexander & Shelton Benjamin κέρδισαν την New Day 
O Ricochet επιβλήθηκε του Tucker
O Drew McIntyre κέρδισε τους John Morrison & Miz


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη