Raw 09/11/2020: An Angry Snake in The Grass

 

Το Ringside House είναι εδώ για ακόμα μία Δευτέρα για να σας φέρει όλα τα αποτελέσματα και τις εξελίξεις στο Monday Night Raw.

MizTV

- Το show άνοιξε με τον Mr. Money In The Bank, The Miz και τον "Monday Night Delight", John Morrison στο MizTV. Πριν πουν 5 λέξεις ένας νευριασμένος Randy Orton βγήκε κατηγορώντας τον Miz ότι τον έβαλε στο ματς απλά για να κάνει cash-in.
O Miz αρνήθηκε και απλά είπε ότι το κάνει για τη νίκη, με τη πιθανότητα στο μέλλον αυτός και ο Morrison να έχουν ευκαιρία στους RAW Tag Team Titles. Cue τους πρωταθλητές να έρχονται και να ανταλλάζουν κουβέντες με Miz & Morrison. Πριν προλάβουν να μπουν στο ring ο Viper απάντησε με RKO στον Kingston αλλά ο McIntyre διέκοψε για το save. Ο Miz έδειξε στον Drew πόσο σκληρό είναι το MITB briefcase και ο Orton τελείωσε τη δουλειά με ένα RKO σε μία δυνατή αρχή στο κόκκινο show.

- Ο Elias και η νέα του ηλεκτρική κιθάρα (με γειά στο παιδί) πήγαν να μας "χαρίσουν" θα έλεγε κανείς ακόμα ένα μουσικό performance πριν ο Jeff Hardy και στη συνέχεια ο (Matt) Riddle τον διέκοψαν για το Triple Threat Qualifying Match.

Elias vs. Jeff Hardy vs. Riddle

Οι χαμένοι της προηγούμενης βδομάδας συναντήθηκαν σε αυτό το Second Chance Match για να γίνουν το 5ο μέλος στην Team RAW με τον Captain, AJ Styles, να παρακολουθεί από τα backstage. Ο Elias είχε τον περισσότερο έλεγχο του ματς μέχρι που ο Jeff και o Riddle επανήλθαν διώχνοντας τον από τον ring. Ο Drifter δεν έμεινε για πολύ εκτός καθώς επανήλθε για να στείλει τον Hardy εκτός ring. Ο Original Bro έκλεισε το ματς αντιστρέφοντας μία κίνηση του Elias με το Bro Derek για τη νίκη σε ένα αξιοπρεπές Triple Threat.

- Έπειτα είχαμε τον Drew Gulak να διακόπτει μια συνάντηση της Hurt Business ζητώντας να γίνει μέλος με... αναμενόμενα αποτελέσματα. Αφού η Hurt Business αρνήθηκε επίπονα την αίτηση του 24/7 Champion ο R-Truth τον έκανε pin για να πάρει τη ζώνη για 43η φορά (όχι δεν κάνω πλάκα 43 ΦΟΡΕΣ!)

NEW 24/7 Champion: R-Truth

Shayna Baszler vs Lana

- Ένα διάλειμμα γιατί έτσι μας αρέσει my good people με την (αποτυχημένη) προσπάθεια να νιώσουμε συμπάθεια για τη Lana να συνεχίζει ακάθεκτη και τη Shayna να την αποτελειώνει σε λιγότερο από 1 λεπτό με το Kirifuda Clutch. Η ρομαντική σχέση Lana/Announce Table δεν συνέχισε αυτή τη βδομάδα αφού τη σταμάτησαν οι guest commentators, Mandy Rose & Dana Brooke.

- Στη συνέχεια το ντουέτο AJ Styles/Bodyguard να μας παρουσιάζει την ομάδα του έναν έναν ξεχωριστά με τη σειρά Keith Lee, Riddle, Sheamus & Braun Strowman. Σε αυτό το RAW Team Meeting ο AJ προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα στην αρχή αλλά αυτό φάνηκε δύσκολο καθώς όλοι ήταν έτοιμοι να πλακωθούν μεταξύ τους. Ο Riddle προσπάθησε να ηρεμήσει το team με... παρατσούκλια (που ήταν όντως αστείο) και ο Styles να τους θυμίζει τι έχουν να αντιμετωπίσουν στο Survivor Series και να θέλει ακόμα να είναι ο Captain. Μετά από ακόμα μια αποτυχημένη προσπάθεια ο AJ μας ενημέρωσε ότι ακολουθεί ένα Tag Team Match, Sheamus & Braun vs. Keith Lee & Riddle με τον Styles σαν Special Guest Ref.

Braun Strowman & Sheamus vs. Keith Lee & Riddle with AJ Styles as Special Guest Referee

- Ένα αρκετά βαρετό tag match με τον AJ να δέχεται το περισσότερο ξύλο. Μετά από μια γονατιά του Riddle ο AJ βγήκε εκτός και οι 4 participants έβγαλαν το άχτι τους μεταξύ τους μέχρι ο Bodyguard του Styles να πάρει θέση. Το ματς συνεχίστηκε κανονικά μέχρι που ένα miscommunication μεταξύ Strowman & Sheamus και ένα rollup από τον Riddle έδωσε τη νίκη σε εκείνον και τον Keith.

- Στη συνέχεια o United States Bobby Lashley & MVP να στέλνουν ένα μήνυμα στον Intercontinental Champion, Sami Zayn. Ο Titus O'Neil τους διέκοψε (for some reason) ζητώντας να μπει στη Hurt Business (πολλές αιτήσεις τελευταία) και ένα ματς για το US Championship.

Bobby Lashley vs. Titus O'Neil - United States Title Match

- Ένα σύντομο ματς, μολονότι ο Titus είχε ένα μικρό offense, o US Champion με τα Spear & Hurt Lock, έκανε το retain σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Asuka vs. Nia Jax

- Η ίδια παρέα με το προηγούμενο women's match + την Asuka σε ένα αργό και βαρετό Bathroom Break που τελείωσε σε DQ υπέρ της RAW Women's Champion και τη Lana να περνάει για 8η φορά από το announce table. You can't keep those lovebirds away.

R-Truth vs. Erik vs. Drew Gulak vs. Tucker vs. Akira Tozawa vs. Gran Metalik vs. Lince Dorado

- Κλασσικό Multi-Man 24/7 Title Scramble. Ο νικητής του επίσημου ματς είναι ο Tozawa αλλά ο καθένας κέρδισε το τίτλο από μία φορά, με εξαίρεση τους Tucker & Drew Gulak που την κέρδισαν 2. Ο Truth στο τέλος τον ξανακέρδισε σαν να μην έγινε τίποτα.

Ricochet vs. Ali

- Ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό match αν και αργό σε κάποια σημεία. Δεδομένου των performer θα μπορούσαν πολύ καλύτερα. Το story ήταν ότι ο Ali προσπαθούσε να δείξει στο Ricochet ότι απλά θέλει να τον βοηθήσει. Το τέλος ήρθε αφού ο ο Ricochet έκανε dive στη RETRIBUTION που ήταν εκτός ring και αστόχησε σε ένα  ένα Phoenix Splash ώστε ο Ali να κλειδώσει ένα Κoji Clutch για το submission win. 

Randy Orton, John Morrison & The Miz vs. Drew McIntyre & New Day

- Ένα απλό και βαρετό 6-Man Tag. Το story του ματς ήταν ότι ο Orton δεν έκανε tag και παράτησε τους Miz & Morrison γιατί δε τους εμπιστευόταν. Το ματς τελείωσε με Claymore Kick του McIntyre στον Morrison. Αρκετά cold ending για το κόκκινο show μετά από τόσο καλή αρχή και το ματς Ricochet vs. Ali. Την επόμενη εβδομάδα ο Randy Orton αντιμετωπίζει τον McIntyre για το WWE Championship. 


Αποτελέσματα Raw 09/11/2020:

Ο Riddle κέρδισε τους Jeff Hardy και Elias

Η Shayna Baszler επικράτησε της Lana

Oι Keith Lee & Riddle επικράτησαν των Braun Strowman & Sheamus

Ο Bobby Lashley κέρδισε τον Titus O'Neil

Η Asuka κέρδισε τη Nia Jax by DQ

Ο Mustafa Ali επιβλήθηκε του Ricochet

Οι Drew McIntyre & The New Day νίκησαν τους Randy Orton, John Morrison & The Miz

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη