NXT Halloween Havoc 2020: Ο σύζυγος πρωταθλητής και η σύζυγος σμπαράλια

 To NXT Halloween Havoc πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, οι αγώνες ήταν αρκετά καλοί με κάποιες σημαντικές αλλαγές να γίνονται όσον αφορά τους τίτλους αλλά και τα δρώμενα. Το Ringside House σας δείχνει τι έγινε πάνω κάτω στο μεγάλο ειδικό event του κίτρινου brand. 

- Το πρώτο ματς ήταν ανάμεσα στους Johnny Gargano & Damien Priest για το NXT North American Championship, σε ένα ματς όπου κρίθηκε από το spin the wheel stip, που έλεγξε η Shotzi Blackheart. To match στο οποίο αγωνίστηκαν οι δύο αντίπαλοι ήταν το Devil's Playground Match, στην ουσία ένα Anything Goes Match. Μετά από έναν αρκετά καλό αγώνα, όπου έλαβε χώρα σε όλο το Capitol Wrestling Center, η νίκη πήγε στον Johnny Gargano, όταν έπειτα από την βοήθεια ενός μασκοφόρου άντρα, έριξε μια ταφόπλακα στον Priest, ο οποίος έπεσε από αρκετά ψηλά πάνω σε μια κατασκευή. Έτσι ο Johnny Wrestling έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κατακτάει δύο φορές το North American Championship. 

- Έπειτα είχαμε το διαφημισμένο segment, όπου ο Pat McAfee έκανε την είσοδο του στο ring μαζί με τους νέους NXT Tag Team Champions, Danny Burch & Oney Lorcan, όπου στην ουσία εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προσέλαβε τον τραυματία Ridge Holland για να επιτεθεί στον Cole, αλλά και τους Burch & Lorcan. Ο Kyle O'Reilly και στην συνέχεια ο Pete Dunne ο οποίος επέστρεψε μετά από καιρό στο NXT, διέκοψαν το τρίο. Αλλά στην συνέχεια αποδείχτηκε ότι ο Dunne ήταν στο κόλπο και συμμετέχει πλέον στην νέα φατρία του Pat McAfee και οι τρεις διέλυσαν τον O'Reilly. Αρκετά ενδιαφέρον και πολύ καλά τα promo skills του McAfee, ο οποίος δείχνει ότι είναι γεννημένος heel. 
- Στην συνέχεια είχαμε το Santos Escobar vs Jake Atlas. O Escobar είχε μαζί του τους Mendoza & Wilde και μολονότι ο Atlas, είχε κάποιο offense, ο αριθμός των Legado Del Fantasma ήταν αρκετά μεγάλος και η νίκη ήρθε για τον Cruiserweight Champion μετά από το καινούργιο του finisher. Ένα αρκετά σύντομο, αλλά παρ'όλα αυτά καλό ματς που έδειξε λίγο και τα ταλέντα του Atlas. 

- Έπειτα το Haunted House of Terrors Match ακολούθησε, όπου ο Cameron Grimes αντιμετώπισε τον Dexter Lumis. Πριν το ματς, είδαμε έναν φοβισμένο Grimes, με την συμμετοχή των William Regal και Michael Hayes. To match είχε cinematic theme και σίγουρα επιρροές από το The Shining αλλά έμοιαζε με ένα horror B-movie. O Grimes αντιμετώπισε διάφορους φόβους και ο Lumis τον καταδίωκε παντού στο τρομακτικό σπίτι, μαζί φυσικά με τους τρομακτικούς χαρακτήρες. Το πρώτο μέρος του ματς έληξε  με τον Grimes να τρέχει τρομαγμένος και τον Lumis να βρίσκεται μέσα στο βανάκι με το οποίο έφτασε στο σπίτι ο Grimes νωρίτερα. 

- Στην συνέχεια η Rhea Ripley τέθηκε αντιμέτωπη με την Raquel Gonzalez στο ματς που θα έδειχνε ποια είναι η πιο κυρίαρχη γυναίκα στην NXT Women's Division. Μετά από έναν γερό αγώνα, με γερά χτυπήματα, που έδειξαν την δύναμη και το ταλέντο και των δύο γυναικών, η Rhea Ripley κέρδισε τον αγώνα μετά την εκτέλεση του Riptide. 
- Έπειτα το House of Terrors Match συνεχίστηκε με τον Grimes να τρέχει πίσω στο Capitol Wrestling Center και από ότι φαίνεται, τα πλάσματα τον ακολούθησαν στην NXT Arena, μαζί με τον Lumis, ο οποίος κυριάρχησε στον αγώνα και αναισθητοποιήσε με την λαβή του, τον πρώην Trevor Lee και το ματς έκλεισε με τα πλάσματα να βρίσκονται στο ring και να βρίσκονται πάνω από τον Grimes. 

-
Τέλος, το main event ήταν το Candice LeRae vs Io Shirai για το NXT Women's Championship της δεύτερης. H Shotzi Blackheart έκανε spin the wheel, αφού το ματς ήταν αυτής της κατηγορίας και ανακοινώθηκε ότι ήταν ένα Tables, Ladders And Scares match (στην ουσία ένα TLC Match). Σε έναν αγώνα, όπου χρησιμοποιήθηκαν όπλα και είχαμε αρκετά όμορφα spots, την νίκη πήρε η Shirai, μετά από την πτώση της LeRae από την κορυφή μιας σκάλας πάνω σε μια στημένη σκάλα εκτός ring. Κατά την διάρκεια του ματς, ο ίδιος άντρας που βοήθησε τον Gargano προσπάθησε να βοηθήσει και την LeRae, αλλά η Blackheart παρενέβη και έσωσε την παρτίδα για την πρωταθλήτρια Shirai και δεν επέτρεψε έτσι στους Garganos να κάνουν το δύο στα δύο. 
Για το επόμενο NXT ανακοινώθηκαν: Tommaso Ciampa vs Velveteen Dream & Ember Moon vs Dakota Kai.

Αποτελέσματα NXT Halloween Havoc: 

O Johnny Gargano επιβλήθηκε του Damian Priest 
O Santos Escobar επικράτησε του Jake Atlas 
H Rhea Ripley κέρδισε την Raquel Gonzalez 
O Dexter Lumis επιβλήθηκε του Cameron Grimes 
H Io Shirai κέρδισε την Candice LeRae 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη