Μια νέα εποχή στο Ringside House


Από το 2014 είχαμε καθιερωθεί να ανεβάζουμε ειδήσεις και αποτελέσματα στην ιστοσελίδα μας. Τα τελευταία 2 χρόνια παρατηρήσαμε πως δεν βγαίνει άλλο έτσι η κατάσταση, διότι δεν οδηγεί πουθενά όλο αυτό, και μάλιστα αρκετοί συντάκτες είχαν βαρεθεί την ίδια ρουτίνα ξανά και ξανά. Έτσι, τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου καθίσαμε όλοι μαζί στο τραπέζι, και συζητήσαμε για το μέλλον του Ringside House.


Η ξεκάθαρη απόφαση όλων ήταν να ΜΗΝ κλείσει το Ringside House διότι υπάρχουν περισσότερα από 4.500 άρθρα για το Wrestling, αλλά να ανανεωθεί και να αλλάξει ριζικά σελίδα. Η πρώτη σκέψη για reboot στο RH ήρθε από τον Γιώργο Ναστούλη (ο οποίος έχει φοβερές ιδέες για το μέλλον). Αυτό που συζητήσαμε όλοι μαζί, ήταν για το νέο περιεχόμενο που θα προστεθεί στην ιστοσελίδα, και τι θα πάψει να υπάρχει.


- Η λίστα με τις ειδήσεις αφαιρέθηκε. Θα σταματήσουν να ανεβαίνουν πλέον άρθρα με ειδήσεις και φήμες της εβδομάδας, διότι είναι κάτι που δεν μπορούμε πλέον να στηρίξουμε. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, αφαιρέθηκε και η στήλη με τα εβδομαδιαία αποτελέσματα-ρεπορτάζ. Δεν υπάρχει λόγος να ανεβαίνουν ρεπορτάζ από την στιγμή που ο κόσμος παρακολουθεί το σόου στο WWE Network αλλά και στο Youtube. Με μια απλή αναζήτηση στα social media μπορείτε να βρείτε ρεπορτάζ και ειδήσεις από κορυφαία ειδησεογραφικά site του εξωτερικού.


Παρουσίαση νέου περιεχομένου:

Νέες στήλες θα έρθουν στο Ringside House με μεγάλα κείμενα και αφιερώματα. Καθώς και άρθρα απόψεων πάνω σε θέματα που απασχολούν την Wrestling κοινότητα.


WHAT IF: Μια ολοκαίνουργια στήλη, η οποία θα περιγράφει καταστάσεις, που συμπεριλαμβάνονται στην κατηγορία "τι θα γινόταν αν" ή "τι θα γίνει αν". Συνεπώς έχει παρελθοντική αλλά και μελλοντική υπόσταση.


BACK IN BLACK: Σε αυτή την στήλη γράφονται άρθρα από τους συντάκτες της σελίδας μας, τα οποία έχουν σχέση με το παρελθόν και κυρίως την Attitude Era, με γεγονότα που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας.


HOW WWE SHOULD HAVE BOOKED: Είναι η γνωστή ετικέτα με άρθρα του τύπου "πως θα έπρεπε το WWE να χτίσει μια αντιπαλότητα". Ο Γιώργος Ναστούλης μαζί με τον Νίκο Ασλανίδη έχουν αναλάβει αυτή την στήλη, και να είστε σίγουροι πως δεν θα σας απογοητεύσουν.


TOP 10: Μια νέα ιδέα που ήρθε στο τραπέζι και αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα μιας και θα περιέχει Top 10 στιγμές από το Wrestling. "Extreme" Moments, "This is awesome" moments, και πολλά άλλα σε μια στήλη που θα αναλάβει ο συντάκτης μας, Σταύρος Ντάντος.


REWIND: Είναι μια παλιά στήλη, με την μόνη διαφορά πως θα έρθει παραπάνω περιεχόμενο. Σας παρουσιάζουμε στιγμές από το παρελθόν και βλέπουμε πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα που μας οδήγησαν στην συγκεκριμένη ιστορική στιγμή.


THE LAST ACT: Μια νέα στήλη που θα λατρέψετε. Θα αποκαλυφθεί σε μερικές εβδομάδες.


Το κανάλι μας στο Youtube, και το Instagram:

Ξεκινώντας από το κανάλι μας στο Youtube, να είστε σίγουροι πως έρχονται μεγάλα πράγματα από τον Γιώργο Ναστούλη και τον Μάριο Μπίλα, οι οποίοι σχεδιάζουν να μας φέρουν νέες εκπομπές με πολύ περιεχόμενο και αφιερώματα. Το κανάλι μας θα αναβαθμιστεί αρκετά και θα το λατρέψετε.


Podcast of Doom: Κάτι το οποίο μας το ζητήσατε όλοι. Ένα podcast με το αγαπημένο σας δίδυμο Γιώργο Ναστούλη - Μάριο Μπίλα, να μιλάνε για καταστάσεις που αφορούν την Wrestling κοινότητα. Με την μόνη διαφορά, πως θα μπορείτε κι εσείς να έρχεστε σε επαφή μαζί μας (μέσω skype) και να συζητάτε στον αέρα μαζί με τους συντάκτες μας.


WHAT IF: Η παραπάνω στήλη που αναφέραμε, αναμένεται να έρθει και στο κανάλι μας στο Youtube με τον Γιώργο Ναστούλη να σας παρουσιάζει σε βίντεο με μοντάζ διάφορες καταστάσεις.


Σχετικά με το Instagram, θα έρθει αρκετό υλικό που θα σας τραβήξει την προσοχή. Έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε ένα κανάλι στο IGTV όπου θα ανεβαίνει 1 φορά την εβδομάδα από μια μίνι εκπομπή στην οποία θα συζητάμε όλα όσα έγιναν στα τελευταία εβδομαδιαία επεισόδια.



Ο χρόνος είναι μαζί μας. Σας καλωσορίζουμε στο νέο και ανανεωμένο Ringside House, μια ξεχωριστή ιστοσελίδα για την Wrestling κοινότητα με πλούσιο και ανανεωμένο περιεχόμενο.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη