How WWE Should Have Booked: Το ματς "πρόταση γάμου" του John Cena στην Nikki Bella


Αν με ρωτάγατε για το αν θα έκανα γενικότερα booking την πρόταση γάμου του John Cena στην Nikki Bella για την Wrestlemania 33, δεν θα το έκανα, γιατί πίστεψε με Vince, πέρα από την επιστροφή των Hardys και την γιούχα που έφαγε ο Reigns, κανείς δεν θυμάται τίποτα παραπάνω. Αλλά επειδή ο Vincάκος, θέλει να πάρει τα λεφτά του από το reality show, Total Divas, ας του κάνουμε το χατήρι και ας κάνουμε αυτό το story, λίγο πιο ενδιαφέρον και ταυτόχρονα θα το κρατήσουμε όσο πιο σύντομο μπορούμε, αφού δεν έχουμε να πούμε και πολλά πράγματα.

Η ιστορία, έχει να κάνει ως εξής. Από τον Φλεβάρη, στο Total Divas (Χριστούλη μου θα το κάνω Power of Love το site), είχαν ξεκινήσει κάποια μικρά teasing ότι η Nikki ήταν προβληματισμένη που ο John Cena μετά από τόσα χρόνια σχέσης, δεν της έκανε πρόταση γάμου. Ο Cena βέβαια, θεωρούσε τον γάμο ως μια δέσμευση που δεν μπορούσε να τηρήσει και έτσι είχαμε τσακωμούς κλπ. Ο Miz βλέποντας το αυτό, αποφάσισε να κοντράρει τον Cena και να έχει ένα...tag match με την γυναίκα του Maryse απέναντι στους Cena & Nikki Bella. Και μπορεί να είναι μια καλύτερα ρομαντική ιστορία από το Twilight, αλλά δεν μπορώ να βλέπω τον Miz να χαραμίζεται έτσι, όταν μπορούμε όμορφα να του δώσουμε να κάνει κάτι άλλο, όπως πχ να έχει ένα ματς με τον Ambrose, που είναι IC Champ τότε, ΣΤΟ MAIN SHOW ΤΗΣ WRESTLEMANIA ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ KICK-OFF ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ! 

Σίγουρα, μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο από το WWE σε αυτήν την περίπτωση. Είμαι ο Γιώργος Ναστούλης και καλώς ορίσατε σε ένα ακόμη How WWE Should Have Booked. 

ΤΟ ΠΛΑΝΟ


Οπότε για να δούμε. Θέλουμε ένα μεγάλο όνομα σίγουρα, που να έχει μια εμπειρία στο ring, να έχει παρελθόν με ένα από τα δύο μέλη του ζευγαριού Cena-Bella όπως είχε και η Maryse με την Nikki Bella, που είχαν κανονικό μίσος και να κάνει τα πράγματα πιο προσωπικά και περισσότερο σχετικά με την αγάπη. Σίγουρα θα είναι μια στιγμή, την οποία σε 3 χρόνια από τώρα, κανείς δεν θα θυμάται, μιας που ένα χρόνο μετά, οι Cena & Nikki θα χωρίσουν, αλλά ας δείξουμε κάποιον τουλάχιστον που δεν έχει φανεί. Κάποιον που μολονότι, τα χρόνια εμπειρίας του, δεν είχε ποτέ ένα singles match στην Wrestlemania και δεν έχει τον σεβασμό, που έχει σίγουρα το όνομα του Miz. 

Και αυτός ο κάποιος είναι ο Dolph Ziggler. Τώρα, ο Dolph είχε στις αρχές του 2017, μόλις αρχίσει το δικό του heel run και είχε νίκες απέναντι στον Apollo Crews, ωστόσο στην Mania 33 χρησιμοποιήθηκε σε ακόμη ένα Andre The Giant Battle Royal. Γιατί λοιπόν, να μην δώσουμε στον Ziggler ένα ματς στο Grandest Stage of Them All, απέναντι στον 16 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή; Σίγουρα θα χάσει, αλλά σίγουρα θα έχει ένα τρομερό singles ντεμπούτο σε Wrestlemania. Επίσης, μπορούμε το πράγμα να το κάνουμε πιο προσωπικό, αφού ο Ziggler, στην πραγματική ζωή, αποτελεί τον πρώην της Nikki Bella, πριν τον John Cena. Οπότε δουλεύοντας με αυτό, πάμε να χτίσουμε σιγά-σιγά αυτό το feud.

1o κεφάλαιο 
Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ


Όλα αρχίζουν κάπου στα τέλη Φλεβάρη. Η Nikki Bella κάνει την είσοδο της στο ring, αφού έχει ένα κανονισμένο ματς. Και όταν περιμένει την αντίπαλο της, η μουσική του Dolph Ziggler ακούγεται και έξω κάνει την είσοδο του ο "Show Off". O Ziggler μπαίνει στο ring, πιάνει το μικρόφωνο και λέει τα εξής: 

" Nikki, hey! I am sorry I interrupted that little contest thing you have going on, but I need to talk to you about something. So, I have been seeing Total Divas and I see you having some issues with your boyfriend, John Cena! And it is exactly what I have been telling you all along. You shouldn't had left me for him. You deserve better and you know it! John will never make you happy. John will never marry you. Because John Cena is a coward and he doesn't take his responsibilities in a relationship. Please, come back to me...Come back to us! You know, you need it!" 

H Nikki Bella παίρνει το μικρόφωνο και απαντάει πως ο Dolph ξέρει τους λόγους που εκείνη αποχώρησε από την σχέση τους, είναι χαρούμενη με τον John Cena, δεν υπήρχε λόγος να διακόψει την στιγμή της επιστροφής της στο ring. O Dolph Ziggler συνεχίζει τον χαβά του, μέχρι που η Nikki αποφασίζει να φύγει από το ring. O Dolph Ziggler την κρατάει δυνατά από το χέρι, η Nikki του λέει "Nick, you are hurting me!", o Dolph της λέει να μείνει εδώ να μιλήσουν, η Nikki τον σπρώχνει και τότε ο Ziggler της κάνει ένα Superkick. Όλοι σοκάρονται. Και τότε...ΤΟΥΤΟΥΡΟΥΡΟΥΥΥΥΥΥΥ..ΤΟΥΤΟΥΡΟΥΡΟΥΥΥΥΥΥ..Ο John Cena κάνει την είσοδο του στο ring τρέχοντας, για να πιάσει τον Ziggler, o Ziggles γρήγορα δραπετεύει από το κοινό και ο Cena κοιτάει την πεσμένη Nikki νευριασμένος και έτοιμος να αναλάβει δράση και να πάρει την εκδίκηση του. 

2ο κεφάλαιο 
Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ CENA - ZIGGLER


 Την επόμενη εβδομάδα στο SmackDown, o John Cena κάνει την είσοδο του στο ring και εξηγεί για άλλη μια φορά, πως ξέρει πως είναι ένας άνθρωπος που έχει θέσει στον εαυτό του κάποιους κανόνες, πως δεν έχει ζητήσει ακόμα το χέρι της Nikki, αλλά πως την αγαπάει πολύ και όταν την είδε να πληγώνεται, ράγισε η καρδιά του. Ο Dolph ξεπέρασε ένα όριο που δεν έπρεπε να είχε ξεπεράσει ποτέ. Ζητάει λοιπόν από τον Ziggler να κάνει την είσοδο του στο ring και να τον αντιμετωπίσει σαν άντρας.

Ο Ziggler εμφανίζεται πράγματι, απλώς όχι στο ring, αλλά αντιθέτως από έναν δορυφόρο που συνδέεται με το σπίτι του. Ο Ziggler μιλάει μέσω του titantron και λέει στον Cena πως το χτύπημα στην Nikki δεν θα το μετανιώσει ποτέ. Και αυτό, γιατί τον έφερε πιο κοντά σε αυτήν, αλλά ιδιαίτερα πιο κοντά σε αυτόν. Γιατί επιτέλους, βρήκε το άτομο, με τον οποίο θα πραγματοποιήσει έναν ακόμη στόχο, στην ιστορική του καριέρα, λέει, αφού για πρώτη φορά, θα εμφανιστεί σε Wrestlemania, σε έναν μεγάλο singles αγώνα. Και θα το κάνει αυτό, αντιμετωπίζοντας τον John Cena, σύμφωνα με τα λεγόμενα του commissioner Shane McMahon. O Cena αποδέχεται την πρόκληση και λέει πως θα τον περιμένει στο ring.To satelite feed κλείνει και όταν ο Cena γυρίζει πίσω του, ο Ziggler του εκτελεί το SuperKick, δείχνοντας πως το satelite feed ήταν στην πραγματικότητα ένα βίντεο τραβηγμένο την προηγούμενη μέρα. Στην πρώτη επαφή Cena-Ziggler, o Ziggler ήταν αυτός που πήρε το τελευταίο χαμόγελο.

3ο κεφάλαιο 
ΤΟ BUILD-UP ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ WRESTLEMANIA


 Στην συνέχεια, για να κάνουμε ένα build-up μεταξύ του Cena και του Ziggler και του όλου ρομάντζου μεταξύ John & Nikki, προκειμένου να κάνουμε την πρόταση να μετράει, θα έβαζα την Nikki Bella να εμπλακεί στο storyline, στηρίζοντας τον άντρα της, αλλά κάθε φορά, να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ziggler. O Ziggler είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλει την Nikki, αλλά βλέπει σαν μανιακός μια ευκαιρία να αποδείξει στον κόσμο και στα αποδυτήρια ποιος είναι. Θέλει να κερδίσει το πρόσωπο της εταιρείας και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό του. 

Έχει ένα face-to-face με τον Cena στο Miz TV, όπου μετά από έντονα λόγια, συμπεριλαμβανομένου και του κλασσικού "με εμένα αυτή πέρναγε καλύτερα. jack", όπου οδηγεί σε έντονο brawl, o Ziggler πάει να χτυπήσει το Superkick στον Cena, αλλά η Nikki μπαίνοντας μπροστά τρώει αυτή το superkick. Γενικότερα ακολουθεί, ο Ziggler, τις μεθόδους του Randy Orton, ο οποίος βέβαια χρησιμοποιούσε τον πατέρα του Cena και σε συνεντεύξεις του, λέει, ότι ο John Cena είναι σπουδαίος παλαιστής και σίγουρα ένας άξιος Hall of Famer. Τι γίνεται όμως, όταν η προσοχή του Cena, είναι περισσότερο σε γυναίκες, παρά στο αληθινό έπαθλο, την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον "Show Off" στην Mania;

Στο τελευταίο SmackDown πριν την Mania, o Ziggler με τον Cena έχουν ένα τελευταίο face-off και ο Ziggler φροντίζει να κάνει τέρμα προσωπικά τα πράγματα, ξαπλώνοντας τον Cena και αργότερα, αφού κάνει ακόμη ένα superkick στην Nikki, εκείνος σαν άλλος Randy Orton στην Stephanie McMahon, την φιλάει όσο είναι αναίσθητη. Nuclear Heat στον Dolph Ziggler 

4o κεφάλαιο 
Ο ΑΓΩΝΑΣ


 Φθάνουμε στην μεγάλη μέρα του αγώνα. Ο John Cena αντιμετωπίζει τον Dolph Ziggler. O Dolph κάνει την είσοδο του, νιώθει την στιγμή. Είναι ο πρώτος του singles αγώνας σε WrestleMania σε όλη του την καριέρα και είναι έτοιμος να κερδίσει. Και τότε έρχεται ο Cena. O Big Match John δεν έχει κάποια εντυπωσιακή εμφάνιση φέτος. Μόνο που κρατάει το χέρι της αγαπημένης του, Nikki, η οποία τον συνοδεύει στο ring. Είναι έτοιμος να πάρει την εκδίκηση του από τον Ziggler.

Ο αγώνας ξεκινάει, ο Cena στην αρχή μπαίνει πιο επιθετικά, όντας νευριασμένος με τον Ziggler, ωστόσο γρήγορα, ο Ziggler επανακτάει τον έλεγχο. Ο Dolph κρατάει τα πράγματα πιο αργά, κάνει διάφορες κινήσεις, όμως ο Cena κάνει σε όλες kick-out. O Cena κάνει το comeback του. Κάνει και το Five Knuckle Shuffle, ζυγίζει τον Ziggles για AA, όμως ο Ziggler απαντάει με το Famousser. 1..2..O Cena κάνει kick-out. Τον σηκώνει και από το πουθενά ο Cena κάνει το AA. 1..2...O Ziggler κάνει kick-out. O Cena δεν το πιστεύει. Σηκώνει τον Ziggler..SUPERKICK...1..2...KICK-OUT ΑΠΟ ΤΟΝ CENA 

O Ziggler νευριάζει και βλέπει την Nikki που χαίρεται. Ο Cena είναι αναίσθητος και η Nikki καταλαβαίνει πως ο Dolph την στοχεύει. Ο Ziggler κατεβαίνει και της λέει "WHY DON'T YOU SHUT UP? WHY? YOU LOVED ME ONCE!" H Nikki προσπαθεί να τον ηρεμήσει και την ώρα που ο Dolph πάει να κάνει το superkick, o Cena τον βαράει γροθιές και τον βάζει στο ring. Του κάνει ένα AA..Τον σηκώνει αναίσθητο και του εκτελεί άλλο ένα στα καπάκια..1..2..3..Ο John Cena κερδίζει τον Dolph Ziggler. Μετά τον αγώνα, μπορεί να ακολουθήσει η πρόταση γάμου του Cena στην Nikki και οι δυο τους να φύγουν στο ηλιοβασίλεμα...για να χωρίσουν έναν χρόνο μετά.

Κάπως έτσι θα έκανα το ματς "πρόταση γάμου" του Cena στην Nikki Bella. Δίνουμε στον Miz έναν IC Title αγώνα με τον Ambrose και δίνουμε στον Dolph Ziggler την ευκαιρία να δείξουμε ότι ακόμα μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, απέναντι σε έναν από τους καλύτερους της βιομηχανίας, ακόμη και για έναν χαζό λόγο, όπως αυτόν. 


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη