How WWE Should Have Booked: Τις τελευταίες μέρες του ECW


16 Φλεβάρη του 2010. ECW On Syfy. Ο Ezekiel Jackson κερδίζει τον Christian σε ένα Extreme Rules Match για να γίνει ο τελευταίος ECW Champion όλων των εποχών. Το ECW μετά από τέσσερα περίπου χρόνια λειτουργίας κλείνει οριστικά τις πόρτες του και είναι η τελευταία φορά που το βλέπουμε με κάποια ζωντανή μορφή στις οθόνες μας. Το ECW, το αγαπήσαμε στην παλιά του μορφή, την οποία οι περισσότεροι δεν ζήσαμε, λόγω της παλαιότητας του. Από το 1992 μέχρι και το 2001, το promotion υπό την αιγίδα του Paul Heyman, κάποια στιγμή έφτασε να κοντράρει στα ίσια τα μεγάλα promotion του WWF και του WCW. 

Αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων και υποστήριξης από σπόνσορες και κανάλια, λόγω του βίαιου και edgy περιεχομένου του, το promotion επέρχεται σε χρεοκοπία και κλείνει τις πόρτες του. Το 2005, το WWE οργανώνει ένα tribute edgy show για το promotion με τίτλο One Night Stand. Η επιτυχία του; Τεράστια. Οι fans θέλουν να ξαναδούν το ECW να ζωντανεύει και οι επιθυμίες τους γίνονται πραγματικότητα. Τo ECW επιστρέφει μέσω του WWE, το 2006. 

Αλλά στην ουσία, δεν πρόκειται για το ECW. Το καταλαβαίνεις όταν βλέπεις WWE τύπους, όπως ο Batista ή ακόμη και ο θρυλικός Undertaker να αγωνίζονται εκεί, όταν βλέπεις τον Bobby Lashley και τον VINCE Γ@ΜΗΜΈΝΟ MCMAHON ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ECW CHAMPIONS, ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΎ.... ουφ ας ηρεμήσω. Βλέπεις ότι δεν είναι το παλιό ECW αλλά αντίθετα έχει υποστεί ένα makeover για χάρη της πιο safe εικόνας που είχε αρχίσει να προωθεί από τότε το WWE. To ECW τις τελευταίες του ημέρες, είχε γίνει ένα καταφύγιο για νεαρούς superstars να δείχνουν το ταλέντο τους, όπως οι Sheamus, Vance Archer, John Morrison, Jack Swagger, Colin...Colin Delaney?, Braden Walker (Chris Harris στο TNA). Knock knock? Who's there? Braden. Braden who? Braden Walker and I'm going to knock your brains out. OH DEAR. Ωραίες εποχές. Ωραίες εποχές πράγματι.


Αλλά βλέπεις και βετεράνους, όπως τους Shelton Benjamin, Mark Henry, Tommy Dreamer, Christian, Matt Hardy, William Regal να δώσουν μια ώθηση σε αυτά τα νέα παιδιά να επιτύχουν. Το ECW άξιζε πολλά περισσότερα και είναι κρίμα που ο Vince στα τέλη του ECW κατάλαβε την κατευθυντήριο που ήθελε να δώσει ο Paul Heyman για την δημιουργία νέων stars, με την προώθηση του CM Punk ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΕΞΑΡΧΉΣ ΝΑ ΕΊΧΕ ΓΊΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ΚΑΙ ΌΧΙ Ο VINCE MCMAHON ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΆΝΑ, ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΎ. Αχ, με ψυχολογικά θα φύγω από αυτό το άρθρο. Τέλος πάντων. WWE, ΜΠΟΡΏ ΣΊΓΟΥΡΑ να το κάνω καλύτερα.

Οπότε για αρχή να πω πριν πάω στις τελευταίες μέρες του ECW τρία τινά που πρέπει να γίνουν στο άμεσο παρελθόν. Πρώτον, ο CM Punk στο τραγικό εκείνο ppv December to Dismember γίνεται ECW Champion και κρατάει τον τίτλο μέχρι το Night of Champions όπου τον χάνει από τον πάντα τίμιο John Morrison. Δεύτερον, κρατάς το core του ECW, με σκοπό να έχει αγώνες μεταξύ του και να προωθήσεις νέα ταλέντα με κόντρες. Τρίτον, φέρνεις αξιόλογους βετεράνους, χωρίς να εμφανίσεις Big Show, Edge, Orton, Undertaker και δεν συμμαζεύεται γιατί πάντα πρέπει να κάνεις το ECW να νιώθει ξεχωριστό σαν brand και όχι σαν το τρίτο-τέταρτο παιδάκι του WWE.

Επίσης, αυτό που κάνεις εξαρχής, από την στιγμή που θα βάζεις το ECW στα ppv σου, είναι να δίνεις δύο αγώνες στο promotion σε κάθε ppv. Ένα ματς για το ECW Championship όπως και γινόταν άλλωστε και άλλο ένα big feud match, προκειμένου να δείξεις ΌΤΙ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ Γ@ΜΗΜΈΝΟΥΣ WRESTLERS ΣΤΟ ECW ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΉ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΕΙ ΚΑΙ ΆΛΛΟΣ ΚΌΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ BRAND. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΉ ΦΥΣΙΚΉ. ΕΊΝΑΙ ΛΟΓΙΚΉ! Αχ, πρέπει να σταματήσω να ξεσπάω έτσι.


Νέα ταλέντα, νέα προοπτική, δύο ματς σε κάθε ppv και πάνω από όλα, έστω κάποιες extreme καταστάσεις. Όχι μόνο singles matches. Αυτό ήταν το ECW. O κόσμος σίγουρα ήθελε να δει τον Sandman, τον Sabu, τον RVD, τον Tommy Dreamer, όλους αυτούς τους τύπους που αγάπησε παλιά, αλλά από την άλλη, υπάρχει και αυτή η ανάγκη για έναν νέο superstar για να ξεχωρίσει. Νέα, φρέσκα ταλέντα, που θα έχουν έναν χαρακτήρα με αρχή, μέση και τέλος και θα μπορούν είτε να τον στηρίξουν είτε να τον μισήσουν. Οπότε με βάση αυτά θα κινηθούμε από τα μέσα του 2009 και μετά και το roster του ECW θα περιλαμβάνει τους εξής wrestlers.

Christian, Jack Swagger, Tommy Dreamer, Shelton Benjamin, Sheamus, The Miz, Evan Bourne, Matt Hardy (θα επιστρέψει μετά το face turn στο ECW, γιατί ούτως ή άλλως ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΚΆΤΙ ΣΤΟ SMACKDOWN), Yoshi Tatsu, Vance Archer, Gregory Helms, Ezekiel Jackson, William Regal, Zack Ryder. Αυτοί οι τύποι. Περισσότεροι στην συνέχεια

Οπότε, το ECW ξεκινάει με ένα νέο επεισόδιο αρχές Αυγούστου, όπου ο Vince McMahon βγαίνει στο ring, γεμάτος αυτοπεποίθηση, χαρά και ναζάκια μωρέ. Και αφού πιάνει το μικρόφωνο, ζητάει από ολόκληρο το ECW Roster να βγει έξω. Κανείς όμως δεν βγαίνει έξω, παρά μόνο ο Tommy Dreamer, ο μοναδικός ECW Original, ο οποίος βλέπει ότι είναι ολομόναχος και δεν φαίνεται να απορεί για αυτό. Στην συνέχεια μαζί του βγαίνει ο Evan Bourne, o Zack Ryder, o Yoshi Tatsu και ο Vance Archer. Αυτοί οι πέντε λοιπόν βρίσκονται στο ring και ο Vince τους ανακοινώνει πως οι μέρες του παλιού καλού ECW τελείωσαν, πλέον το ECW είναι μια σκιά του περασμένου μεγαλείου του και πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Για αυτό και έτσι ανακοινώνει πως τον Δεκέμβριο του 2009, το ECW θα κλείσει τις πόρτες του οριστικά. Και ο μόνος λόγος που το κάνει να διαρκέσει περισσότερο, είναι επειδή σέβεται τις δουλειές των ατόμων πίσω από το ECW.


Ο Vince ωστόσο προτείνει στους τύπους που δουλεύουν εκεί να έρθουν να δουλέψουν από τώρα για το WWE για να τελειώνουν μια και καλή με το κλείσιμο. Και δίνει στο ECW Roster μια εβδομάδα προθεσμία προκειμένου να το σκεφτεί. Η απόφαση πάντως πρέπει να είναι αδιαμφισβήτητη. Χωρίς ΌΧΙ. Ο Vince αποχωρεί με τους superstars που είναι στο ring να είναι σοκαρισμένοι και με τον Tommy Dreamer να είναι ένα συναισθηματικό ράκος. Στα παρασκήνια, ο Dreamer δίνει έναν πολύ παθιασμένο λόγο, λέγοντας πως το ECW δεν είναι απλά ένα brand, αλλά μια ιδέα και ένας τρόπος ζωής και πως πρέπει με κάθε κόστος να το υπερασπιστούμε. Αλλά ενώ βλέπεις ότι οι νέοι τύποι, μέχρι και ο Sheamus με τον Jack Swagger, τον Bourne, τον Tatsu τον Archer, τον Ryder, υποστηρίζουν τον Tommy o Christian, όντας ο ECW Champion, απορρίπτει κάθε τι που είπε ο Dreamer.

O Christian κοροϊδεύει τον Tommy Dreamer, λέγοντας του πως δεν έχουμε 1997 για να μιλάμε για ιδέες, αλλά 2009 και πλέον το ECW έχει πεθάνει και ο μόνος λόγος που μένει ακόμα όρθιο το promotion είναι επειδή τύποι σαν και αυτόν ή τον Regal ή τον Shelton Benjamin ή τον Miz με τον Helms αποφασίζουν να μειώνουν τον εαυτό τους και να δείχνουν την κλάση τους σε άμυαλους fans που αγαπούν μόνο το αίμα. Ο Dreamer λέει πως ξέρει πως πλέον το ECW αποτελείται από άτομα που δεν αγαπάνε που δουλεύουν εδώ και πως περιμένουν πως και πως να κλείσει το promotion για να αρχίσουν να δουλεύουν στο RAW ή στο Smackdown, αλλά ξέρει επίσης πως το ECW αποτελείται από άτομα που αγαπάνε το wrestling και θέλουν να δείξουν την ικανότητα τους να παλεύουν στο κοινό. Έτσι όπως είναι αναμενόμενο, την επόμενη εβδομάδα στο ECW, το ECW αποφασίζει να μην κλείσει μέχρι τον Δεκέμβριο.

Ο Christian εκνευρίζεται και έτσι μαζί με τους Regal & Benjamin προκαλούν τον Tommy Dreamer μαζί με τον Evan Bourne & τον Vance Archer σε ένα 6-man elimination tag match στο SummerSlam. O Dreamer δέχεται. Επίσης, στο SummerSlam, o Miz αρχίζει και κοροϊδεύει τον Zack Ryder, καθώς προσπαθεί να αντιγράψει τον Miz, με μια αποτυχημένη απομίμηση του. Οπότε οδηγούμαστε στο PPV, όπου ο Zack Ryder, ενώ στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, τις έχει μαζέψει από τον Miz, με ένα roll-up τον σοκάρει και παίρνει την νίκη, ενώ στο 6-man tag, ο Vance Archer γίνεται DQ αφού τα νεύρα του, τον οδηγούν στο να πάρει μια καρέκλα και να διαλύσει τον Benjamin (γιατί όταν έχεις έναν άνθρωπο με το παρατσούκλι "Murderhawk" στο roster σου πρέπει να τον δείξεις ανεξέλεγκτο), αυτό οδηγεί σε ένα εύκολο elimination για τον Dreamer, ο οποίος γίνεται με ένα roll-up elimination από τον Regal.


Και τότε μένει ο Evan Bourne απέναντι στους Christian & Regal. Ο Bourne μετά από ένα ωραίο sequence, πετάει εκτός ματς τον Regal με ένα Air Bourne και μένει με τον Christian. O Bourne φτάνει πολύ κοντά στην νίκη αλλά τότε ο Christian με ένα low blow ενώ ο Regal αποσπάει τον διαιτητή, εκτελεί το Killswitch. 1... 2... 3... H ομάδα του Christian κερδίζει την ομάδα του Tommy Dreamer. Στο επόμενο show του ECW, O Dreamer αποφασίζει να αναλάβει δράση. Είναι η καρδιά του ECW, είναι ο τελευταίος ECW Original στον πλανήτη και θέλει να πάρει τον ECW τίτλο από τα χέρια του Christian. Έτσι στο Breaking Point 2009, o Christian αντιμετωπίζει τον Tommy Dreamer σε ένα Chairs Match για το ECW Championship, ενώ ο Evan Bourne ανοίγει παρτίδες με τον William Regal και τον αντιμετωπίζει σε ένα pure wrestling match, διάρκειας 13 λεπτών που κερδίζει ο Bourne.

Στην συνέχεια, έχουμε το Christian vs Dreamer. O Tommy Dreamer φθάνει κοντά στην νίκη, όταν ξαφνικά, ο Matt Hardy, ένας πρώην ECW Champion, έρχεται και κοστίζει στον Dreamer, βοηθώντας τον μεγάλο του εχθρό και άλλοτε φίλο, Christian να κερδίσει τον αγώνα. Ο Matt Hardy βρίσκεται στο ECW. Στο επόμενο show, o Tommy Dreamer, περίμενε μια κατανόηση από τον Matt, αφού το ECW τον βοήθησε να αναζωογονήσει μια ήδη σκοτωμένη καριέρα. Ο Hardy κάνει την είσοδο του και απαντάει πως δεν χρειάστηκε το ECW και πως πλέον, μακριά από τον Jeff Hardy, έχει έναν και μόνο σκοπό. Να διαλύσει το ECW μέχρι την τελική του πτώση. Και θα το κάνει παρέα με το Hardy Cult, την προσωπική ομάδα του Matt που αποτελείται από τον ίδιο, τον Jack Swagger, ο οποίος βαρέθηκε να βλέπει τον Dreamer να παίρνει ευκαιρίες, τον The Miz & τον William Regal. Εντωμεταξύ, ο επόμενος αντίπαλος του Christian, είναι ο Vance Archer, ο οποίος αφού κερδίζει σε ένα Contender's Match τον Sheamus, θα αντιμετωπίσει σε ένα Hell In A Cell match, τον Captain Charisma, στο ομώνυμο PPV.


Από την άλλη ο Tommy Dreamer, μετά από εβδομάδες εκνευρισμού, αποφασίζει να αντιμετωπίσει σε ένα NO DQ Match, τον Matt Hardy. Ένα έντονο ματς, που το κερδίζει ο Hardy, έπειτα από παρέμβαση του Hardy Cult. Μετά το ματς το Cult εκτελεί όλα τα finishers του στον Dreamer αλλά και στον Evan Bourne, ο οποίος αρχίζει και παίρνει έναν πιο ηγετικό ρόλο στο κίνημα του Hardcore Icon. Στην συνέχεια, σε ένα ματς αρκετά βίαιο, ο Archer διαλύει τον Christian δεξιά και αριστερά, ανεξέλεγκτα, αφού είναι το Murderhawk ούτως ή άλλως, αλλά για άλλη μια φορά, ο Christian, με την βοήθεια του Ezekiel Jackson, ο οποίος βαρέθηκε να κάθεται στο παρασκήνιο και να βλέπει τον Archer να κάνει αυτό που εκείνος κάνει καλύτερα, να διαλύει δηλαδή, καταφέρνει και διατηρεί τον τίτλο του ECW Champion.

To Hardy Cult χάνει ένα μέλος του, όταν ο The Miz, την επόμενη μέρα, στο RAW, αποκαλύπτεται ως o μυστηριώδης αντίπαλος του Kofi Kingston για το US Championship, το οποίο και κερδίζει. Ο The Miz φεύγει από το ECW, αφού δεν τον βοηθούσε και ξεκινάει το μεγάλο run του ως πρωταθλητής. Το Hardy Cult μένει ενωμένο μέσω της προσθήκης του παλιόφιλου του Hardy, Gregory Helms. O Evan Bourne δεν αντέχει άλλο και θέλει να προκαλέσει το Hardy Cult σε ένα 4 vs 4 elimination match στο Survivor Series. O Matt Hardy δέχεται και έτσι έχουμε από την μία πλευρά τους Swagger, Regal, Hardy & Helms και από την άλλη έχουμε τους Evan Bourne, Vance Archer, Zack Ryder & Yoshi Tatsu. Από την άλλη, ο Christian, έχοντας ως bodyguard του τον Ezekiel Jackson, έχει μια νέα πρόκληση στο πρόσωπο του Sheamus, ο οποίος πραγματικά κάνει την ζωή του Captain Charisma δύσκολη μέχρι το Series. Τόσο δύσκολη που ο Christian προσθέτει τον όρο πως εάν ο Sheamus χάσει, φεύγει για πάντα από το ECW.


Οπότε, πάμε στο Series και στο ECW Championship Match, o Sheamus φθάνει πάρα πολύ κοντά στην νίκη αλλά για άλλη μια φορά, εξαιτίας του Ezekiel Jackson, o Christian ξεφεύγει με την νίκη και ο Sheamus φεύγει για πάντα από το ECW. Ο Sheamus την επόμενη μέρα θα ντεμπουτάρει στο RAW ως heel με σκοπό να πάρει το WWE Championship από τον John Cena. Έτσι όμως του έχεις δώσει μια πρόγευση και σε αυτόν και στο κοινό από ένα μεγάλο championship match και δεν κάνεις τόσο άκυρη την προσθήκη του στο WWE Title Match στο TLC.

Πάμε στο elimination match. O Vance Archer κάνει μια μεγάλη δυνατή αρχή και βγάζει εκτός ματς τον William Regal με τον οποίο έχει τα θεματάκια του, αλλά αμέσως χάνει την υπομονή του και διαλύει τους πάντες από το Cult με καρεκλιές, όντας ανεξέλεγκτος βάσει του gimmick του (ΓΙΑΤΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΊΝΟΥΜΕ ΚΆΤΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΉΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΠΛΆ GENERIC ΒΛΑΚΕΊΕΣ WWE) και βγαίνει εκτός αγώνα. Στην συνέχεια Hardy & Swagger βγάζουν εκτός αγώνα τους Ryder & Tatsu, μετά από καλά back and forth μεταξύ τους και μένει μόνος του ο Bourne. 1 vs 3. O Bourne δεν τα παρατάει. Είναι η καρδιά του ECW. Έχει πάρει τον ηγετικό ρόλο και δεν αφήνει κανένα να καταστρέψει το brand που του έδωσε μια ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του. Πετάει εκτός αγώνα τους Helms & Swagger και μένει μόνος του με τον Matt Hardy. O Hardy με τον Bourne δίνουν έναν εκπληκτικό αγώνα, μέχρι που ο Matt εκτελεί το Twist of Fate και κάνει ένα αλαζονικό pin με την πλάτη του γυρισμένη από τον Bounre..1..2...O BOURNE ΞΑΦΝΙΚΆ κάνει το crucifix roll-up... 1... 2... 3... O EVAN BOURNE ΚΈΡΔΙΣΕ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΌΝ ΌΛΟ ΤΟ HARDY CULT.


O Hardy είναι εκνευρισμένος και μετά τον αγώνα επιτίθεται μαζί με το cult του στον Evan Bourne. Η επίθεση συνεχίζεται όταν ξαφνικά ακούγεται η original μουσική του ECW. Και έξω βγαίνει ο Tommy Dreamer με ένα Kendo Stick. Είχαμε να τον δούμε από το Breaking Point. Στέκεται στην ράμπα και δεν είναι μόνος του. Έξω βγαίνει ο Sabu, μαζί με τον The Sandman και τον Rob Van Dam. Τώρα ξέρω, ότι αυτοί οι τύποι δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις με το WWE τότε, αλλά αν δουν ότι το storyline αυτό είναι ένας φόρος τιμής προς το ECW, πιστέψτε με, θα υπογράψουν για ένα μήνα ένα deal. Οι 4 ECW Originals έρχονται στο ring και διαλύουν το cult και μετά έξω βγαίνει ο ένας και μοναδικός ο Paul Heyman. Και είμαι σίγουρος πως οι fans θα έχαναν τα μυαλά τους.

Την επόμενη φορά στο ECW, o Heyman κάνει την είσοδο του μαζί με τους Originals και λέει πως είχε υποσχεθεί στον εαυτό του πως δεν θα ξαναεμφανιστεί στο promotion, διότι το ECW δεν λειτούργησε όπως ο ίδιος το φανταζόταν. Αλλά μετά υπήρξε κάποιος, ο οποίος έδειξε ακριβώς τα χαρακτηριστικά που έκαναν το ECW γνωστό. Πάθος, καρδιά, wrestling ικανότητες και πίστη στο brand. Και αυτός τον έκανε να αναζωογονηθεί μέσα του και να στηρίξει το brand του για μια τελευταία φορά. Και αυτός ο κάποιος είναι ο Evan Bourne. O Bourne κάνει την είσοδο του και ο Heyman τον αγκαλιάζει κλαίγοντας, λέγοντας πως επιτέλους μετά από 3 χρόνια λειτουργίας, βρέθηκε το πρόσωπο που πρέπει να εκπροσωπεί το ECW ακόμη και στο τέλος του. Ο Dreamer μαζί με τους originals δίνουν το χρίσμα στον Bourne και στο τελευταίο show του ECW, που θα ονομαστεί The Last Stand, o Evan Bourne, προκαλεί τον Christian σε ένα Extreme Rules Match για το ECW Championship. O Christian φυσικά και δέχεται αλαζονικά, αφού έχει και τον Ezekiel Jackson μαζί του και υπόσχεται μάλιστα όταν κλείσει το ECW, να πάρει τον τίτλο μαζί του στο RAW και να τον πετάξει εκεί που ανήκει. Στα σκουπίδια.


Εντωμεταξύ, οι πρώτες τριβές αρχίζουν και φαίνονται στο Hardy Cult, αφού ο Swagger θέλει να έχει και αυτός την στιγμή του, αλλά ο Hardy τον ελέγχει λέγοντας του, πως θα έρθει η ώρα του και προκαλούν τους Originals. O RVD θα αντιμετωπίσει τον Jack Swagger, οι Sabu & Sandman αντιμετωπίζουν τους Regal & Helms ενώ ο Tommy Dreamer, στην τελευταία του εμφάνιση, αντιμετωπίζει τον Matt Hardy σε ένα Tables Match. O Vance Archer απαιτεί έναν από τους παλιούς να τον δοκιμάσει και αυτός θα είναι ο Shelton Benjamin, ενώ οι Yoshi Tatsu & Zack Ryder σε ένα Youth vs Youth match θα προσπαθήσουν να δείξουν το ταλέντο τους.

Το matchcard για το τελευταίο show του ECW μαζί με κάποια αποτελέσματα έχει ως εξής:

O RVD κέρδισε τον Jack Swagger 
O Vance Archer κέρδισε τον Shelton Benjamin. 
O Zack Ryder επιβλήθηκε του Yoshi Tatsu 
Οι Regal & Helms κέρδισαν τους Sabu & Sandman 
O Tommy Dreamer επιβλήθηκε του Matt Hardy


Στο τελευταίο ματς της βραδιάς, ο Evan Bourne αντιμετωπίζει τον Christian για το ECW Championship σε ένα Extreme Rules Match. Οι δύο τους δίνουν ένα εκπληκτικό ματς, γιατί φυσικά μπορούν να δώσουν εκπληκτικό ματς, μέχρι που σε ένα σημείο για άλλη μια φορά, ο Ezekiel Jackson επενέβη στο ματς και εκεί που φαίνεται ότι για άλλη μια φορά ο Christian θα ξεφύγει με τον τίτλο και θα είναι ο τελευταίος ECW Champion, τα φώτα σβήνουν. Και όταν ξανανοίγουν στο ring, περιμένοντας τον Jackson να γυρίσει προς την γωνία του, είναι ο RHYNO. Τώρα ξέρω, ότι ο Rhyno βρισκόταν υπό συμβόλαιο με το TNA, αλλά για μια εμφάνιση και κάποια γενναιόδωρα ανταλλάγματα, το TNA θα πειθόταν να εμφανιστεί για ένα μόνο show. O Rhyno κάνει το Gore στον Big Zeke, βγάζοντας τον εκτός αγώνα και έτσι ο Evan Bourne ανεβαίνει στα σκοινιά, εκτελεί το Air Bourne στον Christian. 1..2..3... O Evan Bourne είναι ο τελευταίος ECW Champion.


Μετά τον αγώνα, ο Paul Heyman βγαίνει έξω, έχοντας κάτι τυλιγμένο το οποίο δίνει στον Rhyno. O Rhyno χαμογελάει και το αποκαλύπτει. Είναι το original ECW Championship από το παλιό promotion. O Rhyno παίρνει το μικρόφωνο και λέει "Το 2001, ήμουν ο τελευταίος στρατιώτης, ο οποίος πήρε αυτόν τον τίτλο και τον κράτησε στα χέρια του. Οκτώ χρόνια μετά, είμαι περήφανος να πω πως επιτέλους το ECW έλαβε το τέλος που του αξίζει." Ο Rhyno δίνει τον τίτλο στον Bourne και το show κλείνει χωρίς πυροτεχνήματα, αλλά με τους fans να φωνάζουν ECW ECW ECW και όλους τους ECW Originals αλλά και τους καινούργιους να πανηγυρίζουν μαζί με τον Evan Bourne, κρατώντας τον Original τίτλο.

Ακόμη και στο τέλος, η κάθαρση ήρθε και το όνειρο του Paul Heyman για την μετάβαση στην επόμενη γενιά και την δημιουργία ενός παλαιστή που να συμβολίζει το ECW, έγινε πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν θα έκανα book τις τελευταίες μέρες του ECW. Χρησιμοποιώντας παλαιστές νέους και παλιούς, έχοντας ένα story που κρατάει σε αγωνία τους fans και στο τέλος το κατάλληλο send off με την δημιουργία νέων αστέρων που ας ελπίσουμε ότι με το δικό μου timeline θα έκαναν μια καλύτερη καριέρα στο WWE.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη