Οι προβλέψεις μας για το Backlash 2020


Edge vs. Randy Orton

Αποστόλης Μάρης:
Θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω γιατί έχει πάρει τον τίτλο ως "the greatest wrestling match ever", ενώ ο αγώνας υποτίθεται ότι θα είναι singles match. Μάλλον, ο Randy θα έχει ετοιμάσει κάποια βρώμικα πλάνα που θα παίξει με το μυαλό του Edge. Δυστυχώς η επιστροφή του Edge έπεσε στην χειρότερη χρονική στιγμή, λόγω της πανδημίας χάλασαν πολλά. Σκεφτείτε απλά το hype που θα υπήρχε από τον κόσμο στον αγώνα τους στην WrestleMania, αλλά και στο Backlash. Ο κόσμος δίνει μια ξεχωριστή μαγεία στα επεισόδια, και η απουσία του κόσμου έχει ρίξει τα νούμερα τηλεθέασης. Έτσι το WWE προσπαθεί να τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου μέσα από την τηλεόραση.

Ο αγώνας θα είναι στο main event της βραδιάς, πιθανότατα, το οποίο σημαίνει πως ο πρωταθλητής Drew McIntyre δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο main event ενός PPV για δεύτερη φορά ως πρωταθλητής. Κακό αυτό. Αλλά δεν πειράζει, έχουμε 2 βετεράνους που θα δώσουν αυτή την ξεχωριστή γεύση. Περιμένω έναν πολύ καλό αγώνα, και έχω υψηλές απαιτήσεις εφόσον τον διαφημίζουν με τον ανάλογο τρόπο. Νομίζω πως η αντιπαλότητά τους δεν θα τελειώσει εκεί, ίσως συνεχιστεί και μετά το Backlash - προς το Extreme Rules. Νομίζω ότι το ματς θα λήξει με νικητή τον Randy Orton, διότι ο Edge κέρδισε στην WrestleMania και το θεωρώ άδικο να χάσει ο Orton. Και σε περίπτωση που ηττηθεί ο "Viper", τότε δεν θα υπάρχει νόημα στο να συνεχιστεί η κόντρα τους αφού ο Edge θα τον έχει κερδίσει 2 φορές σε PPV.
Νικητής: Randy Orton


Νίκος Ασλανίδης:
Περίεργο γεγονός ότι μας προωθούν τον αγώνα ως "The Greatest Wrestling Match Ever" από την στιγμή που μας το παρουσιάζουν με αυτόν τον τρόπο, πιστεύω πως λογικά θα πρέπει να μας ετοιμάζουν κάτι καλό, αλλά πιστεύω πως στην τελική δεν θα δούμε κάτι σπουδαίο. Το WWE εξάλλου συνηθίζει να μας δίνει υψηλές προσδοκίες αλλά στο τέλος μένουμε ξενερωμένοι. Επίσης το γεγονός ότι χρησιμοποιούν και την λέξη WRESTLING για να μας "πουλήσουν" το Greatest Match Ever, μπερδεύει αρκετό κόσμο και μας βάζει σε πολλές σκέψεις. Εγώ πιστεύω πως θέλουν να μας παρουσιάσουν έναν καθαρά Classic Match, με Technical Style, το πάθος του Edge ενάντια την φυσική ικανότητα του Randy!

Πιστεύω πως θα είναι μέτριος ίσως και αρκετά καλός αγώνας. Δεν πιστεύω πως θα είναι τρομερός η σπουδαίος, όπως μας τον προωθούν αλλά είμαι ανυπόμονως να το παρακολουθήσω. Επίσης από την μία πλευρά χαίρομαι που θα βρίσκεται στο Main Event της βραδιάς, αλλά από την άλλη όχι διότι κάνει κακό στον WWE Champion Drew McIntyre. Όσον αφορά τον νικητή, εγώ πάω με τον "Viper" Randy Orton! Πιθανόν να θέλουν να κάνουν Best Of 3 Matches. Εφόσον έχει ήδη μια νίκη ο Edge, θα πρέπει να πάρει αντίστοιχα μία και o Randy. Πιθανόν στο Backlash ο Orton να ισοφαρίσει και να γίνει 1-1 και θα έχουν έναν ακόμα αγώνα στο επόμενο PPV. Επίσης ενδιαφέρον θα ήταν στον επόμενο αγώνα τους (εάν γίνει βέβαια) να υπάρχει Stipulation όπου ο νικητής θα αποκτήσει ευκαιρία να διεκδίκηση το WWE Championship! Βέβαια δεν αποκλείω καθόλου δεύτερη συνεχόμενη νίκη από τον Edge.
Νικητής: Randy Orton


WWE Championship Match
Drew McIntyre (c) vs. Bobby Lashley

Αποστόλης Μάρης:
Όταν επέστρεψε πριν από 2 χρόνια ο Bobby Lashley, είχα πάψει να παρακολουθώ WWE εκείνη την περίοδο για τους γνωστούς λόγους. Μου φαινόντουσαν όλα αρκετά αδιάφορα. Όταν όμως επέστρεψε ο Lashley άρχισα να παρακολουθώ ξανά. Μάλιστα εκείνες τις μέρες διάβαζα στα social media ότι ο Lashley θα αντιμετωπίσει τον Lesnar, θα πάει για το WWE Championship, και άλλες τέτοιες όμορφες ειδήσεις που με είχαν ενθουσιάσει εκείνη την περίοδο. Καθώς ο καιρός περνούσε παρατήρησα πως ο Lashley χρησιμοποιείται ΛΑΘΟΣ από το WWE. Όμως, να που έφτασε η στιγμή. Μετά από σκληρή δουλειά, όπως έχει ομολογήσει και ο ίδιος, θα πάρει επιτέλους την ευκαιρία να αγωνιστεί για το WWE Championship. Την ευκαιρία που εδώ και χρόνια ψάχνει να λέμε την αλήθεια.

Πάντα μου άρεσε το στυλ του Bobby Lashley, είμαι μεγάλος fan των heavyweights και γουστάρω πολύ τέτοια σωματότυπα. Νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να κερδίσει το WWE Championship. Θα αγγίξω ένα ευαίσθητο θέμα αυτή την στιγμή, αλλά ο Vince αυτή την περίοδο θα μπορούσε να κάνει ότι ακριβώς έκανε και με τον Kofi Kingston, να δώσει το WWE Title στον Bobby Lashley, σε μια κρίσιμη περίοδο για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Δεν θέλω να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζω να καταλάβατε το νόημα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, περιμένω έναν αρκετά απρόβλεπτο αγώνα γιατί μεταξύ μας, ο Lashley βρίσκεται σε καλή φόρμα και θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο McIntyre απέναντί του. Ο Drew έπρεπε να γίνει πρωταθλητής 1 χρόνο πριν, δυστυχώς έπεσε σε λάθος στιγμή (κατά την γνώμη μου) η ευκαιρία του McIntyre. Δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας που έχει στην τηλεόραση, μάλλον, δεν του ταιριάζει ο ρόλος του "καλού" θα έλεγα. Θέλουμε έναν ισχυρό heel πρωταθλητή. Επίσης σκεφτείτε και το εξής: Bobby Lashley vs. Brock Lesnar για το WWE Championship σε κάποιο μελλοντικό Pay-Per-View. Now that's best for business όπως λέει και ο Hunter! Ελπίζω να κερδίσει ο Bobby!
Νικητής: Bobby Lashley


Νίκος Ασλανίδης:
Αγώνας που επίσης είμαι ανυπόμονος. Καλό Feud που σίγουρα όλοι θέλαμε να δούμε. Ο Drew μέχρι στιγμής έχει κάνει καλό Title Reign αλλά δυστυχώς είναι σε ακατάλληλη στιγμή (λόγω της πανδημίας) επίσης θα τον προτιμούσαμε όλοι μας Heel πάρα Face. Ελπίζω μετά το Summerslam να γυρίσει στο Gimmick του "Σκωτσέζου Ψυχοπαθή" μόνο στην όψη να καταλαβαίνεις πως είναι πάντα έτοιμος να σε διαλύσει! Έναν άγριο, Badass Heel McIntyre θέλουμε Vince, μας κατάλαβες;


Ο αγώνας πιστεύω θα είναι αρκετά καλός και πιθανόν να δούμε και παρεμβάσεις από τον MVP, που πλέον είναι σαν Manager του Bobby Lashley. Θέλω να δούμε Ξυλίκι! Κρίμα που δεν θα είναι στο Main Event, αλλά ας το προσπεράσουμε για μια ακόμη φορά αυτό. Πιστεύω πως θα υπάρξει παρέμβαση ακόμα και από την Lana, πράγμα που δεν το θέλω. Επιπλέον να αναφέρω πως υπάρχουν φήμες και για νίκη Lashley αλλά δεν το θέλω. Εαν χάσει ο Drew θα χαλάσει επίσης και το Push του. Προσωπικά πιστεύω πως για να χάσει και να μην εξαφανιστεί ο Drew, θα πρέπει σύντομα να κερδίσει τον τίτλο και πάλι σε δυνατό αγώνα. Θα πάω με τον Σκωτσέζο πρωταθλητή και ευελπιστώ στα τέλη του καλοκαιριού να γίνει ξανά Heel και να συνεχίσει δυνατά το Title Reign!
Νικητής: Drew McIntyre


Universal Championship Handicap Match
Braun Strowman (c) vs. The Miz & John Morrison

Αποστόλης Μάρης:
Δεν έχω να πω πολλά για το συγκεκριμένο ματς, ας είμαστε ρεαλιστές ρε παιδιά. Είναι καθαρά ένα squash match που ο Strowman θα διαλύσει τους Miz & John Morrison μέχρι να επιστρέψει ο Bray Wyatt και να συνεχιστεί η αντιπαλότητά τους. Καλό το storyline και τα promos που κάνουν οι Miz & Morrison στον Braun τις τελευταίες εβδομάδες, αρκετά διασκεδαστικά θα έλεγα, αλλά δεν μου λέει κάτι.
Νικητής: Braun Strowman


Νίκος Ασλανίδης:
Για να είμαι ειλικρινής, τελευταίο διάστημα δεν παρακολουθώ και πολύ SmackDown λόγω αδιαφορίας και δεν γνωρίζω πλήρως τα storyline στα Feuds. Στο συγκεκριμένο αγώνα μου τραβάει λιγάκι την προσοχή διότι είναι Handicap Match για World τίτλο, αλλά δεν με ενθουσιάζει απόλυτα. Κάποτε ήθελα World Champion τον Braun Strowman, αλλά πλέον έχει κατρακυλήσει και έχω χάσει το ένα "κομμάτι" ενδιαφέροντος για αυτόν.


Ο αγώνας δεν θα είναι τίποτα τρομερό, αλλά ίσως θα αξίζει να το δούμε, ίσως να είναι λίγο διασκεδαστικό. Miz και Morrison θέλω σε λίγο καιρό να σπάσουν και να συνεχίσουν σε singles καριέρες. Τέλος δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να δούμε τον τίτλο να αλλάζει χέρια, τουλάχιστον μέχρι το Summerslam. Όπως ανέφερε και ο Αποστόλης, ας είμαστε ρεαλιστές, ο Braun θα τους διαλύσει ώσπου να επιστρέψει ο Fiend και να τον πετάξει και πάλι στην Midcard.
Νικητής: Braun Strowman


Raw Women’s Championship Match
Asuka (c) vs. Nia Jax

Αποστόλης Μάρης:
Η Asuka παρά το γεγονός πως δεν κέρδισε δίκαια το Raw Women's Title, την θεωρώ άξια πρωταθλήτρια. Εμφανίζεται κάθε εβδομάδα στα επεισόδια, είναι full timer και εργάζεται σκληρά χωρίς να σηκώσει κεφάλι. Μου αρέσουν οι αγώνες που δίνει και δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να χάσει τον τίτλο της.
Νικήτρια: Asuka


Νίκος Ασλανίδης:
Προσωπικά δεν παρακολουθώ και πολύ Women's Division και δεν με ενδιαφέρουν οι γυναικείοι αγώνες (με εξαιρέσεις σε μεγάλους αγώνες βέβαια) δεν μου κινεί το ενδιαφέρον ο αγώνας και δεν πιστεύω ότι θα είναι καλό. Για την asuka χαίρομαι που έχει τον τίτλο στην κατοχή της και πιστεύω μπορεί να κάνει τίμια δουλειά. Ο τίτλος θα μείνει στα χέρια της Γιαπωνέζας εύκολα!
Νικήτρια: Asuka


Jeff Hardy vs. Sheamus

Αποστόλης Μάρης:
Είναι ένα ματς που έχουμε δει και στο παρελθόν κάμποσες φορές, πιστεύω πως θα δούμε αρκετό ξύλο ανάμεσα στους δύο, αν το πάμε σύμφωνα με το storyline κιόλας, ο Jeff Hardy θα εμφανιστεί με σκοπό να πάρει εκδίκηση από τον Sheamus επειδή του κόστισε την ευκαιρία για το Intercontinental Championship. O Sheamus δεν έχει κάτι να κερδίσει από αυτό το ματς, έτσι δίνω την νίκη στον Charistmatic Enigma, ελπίζω να πάει σύντομα για το IC Title!
Νικητής: Jeff Hardy


Νίκος Ασλανίδης:
Προσωπικά δεν με ενθουσιάζει και τόσο πολύ ο αγώνας, έχει υπάρξει και στο παρελθόν αρκετές φορές. Το Storyline είναι λιγάκι ενδιαφέρον, ωστόσο δεν γνωρίζω αν είναι καλό να χρησιμοποιούν την καθημερινότητα του Jeff (χρήση ουσιών) σε Storyline αλλά τέλος πάντων. Συμφωνώ με τον Αποστόλη, δεν έχει κάτι να κερδίσει ο Celtic Warrior οπότε η νίκη νομίζω πως είναι σίγουρα του Jeff.
Νικητής: Jeff Hardy

Women’s Tag Team Title Triple Threat Match
Bayley & Sasha Banks (c) vs. Alexa Bliss & Nikki Cross vs. The IIconics

Αποστόλης Μάρης:
Επιτρέψτε μου να πω, ότι είναι ο πιο αδιάφορος αγώνας στην κάρτα του Backlash. Αρχικά θεωρώ λάθος την κίνηση να υπάρχει Women's Tag Team Championship, πραγματικά με τόσους τίτλους κάποια στιγμή χάνεις το νόημα. Επίσης έχει παραγίνει λίγο όλο αυτό με τις ευκαιρίες που παίρνουν οι Sasha & Bayley, αλλά όποια ομάδα και να κερδίσει πραγματικά δεν με ενδιαφέρει.
Νικήτριες: Sasha & Bayley


Νίκος Ασλανίδης:
Λοιπόν για τούτο δω τον αγώνα δεν έχω να σχολιάσω πλέον τίποτα. Έχω ίδιες απόψεις με τον Αποστόλη και μου είναι και αδιάφορο κιόλας. Πολύ σωστά επίσης ανέφερε ο Αποστόλης πως με πολλούς τίτλους χάνετε το νόημα και αυτήν την στιγμή στο WWE υπάρχουν πολλοί τίτλοι. Βέβαια υπάρχει και ένα πολύ μεγάλο Roster αλλα αρκετοί δεν χρησιμοποιούνται καν!
Νικήτριες: Sasha Banks & Bayley


United States Championship Match
Apollo Crews (c) vs. Andrade

Αποστόλης Μάρης:
Ενδιαφέρον ματς, αλλά δυστυχώς μπορεί να μπει στο Kickoff. Ο Apollo Crews τις τελευταίες εβδομάδες έχει δείξει αρκετά σημάδια βελτίωσης και στο ρινγκ αλλά και στο μικρόφωνο. Σίγουρα θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα να εξοικειωθεί ως πρωταθλητής, οπότε πιστεύω πως θα κάνει ένα χαλαρό retain μέχρι να βρεθεί ο επόμενος διεκδικητής για το United States Championship. Είδαμε στο επεισόδιο του Raw τον Andrade να κοστίζει την ευκαιρία του Kevin Owens μέσα από τα χέρια, οπότε ίσως ο Owens κάνει κάποια παρέμβαση στο ματς και δώσει την ευκαιρία στον Apollo να κερδίσει τον αγώνα, έτσι στο Extreme Rules θα μπορούσαμε να δούμε ένα Triple Threat Match ανάμεσα στους 3. Τι πιστεύετε;
Νικητής: Apollo Crews


Νίκος Ασλανίδης:
Αρχικά είμαι σίγουρος πως ο αγώνας δυστυχώς θα μπει στο Kickoff. Ο Apollo Crews όταν έκανε το ντεμπούτο του το 2016 μου άρεσε πολύ και μας έδειξε πως είναι καλός στο ρινγκ, ωστόσο όπως αρκετοί ακόμα δεν αξιοποιήθηκε σωστά. Τώρα μετά από αρκετό καιρό κέρδισε τον πρώτο του τίτλο και δείχνει πως έχει βελτιωθεί. Δεν έχει καμία τρομερή ικανότητα στο μικρόφωνο αλλά παλεύεται.

Η κόντρα με Andrade φαίνεται κάπως καλή και την Κυριακή θα γίνει το Retain πιστεύω. Στην συνέχεια πιθανών και μακάρι να οδηγηθούμε σε Triple Threat μαζί με Kevin Owens και γιατί όχι και σε Fatal-4-Way μαζί με Angel Garza! Δεν πιστεύω πως θα κρατήσει για πολύ καιρό τον τίτλο ο Apollo, πιθανόν μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού να έχουμε νέο πρωταθλητή και εδώ έρχομαι και λέω FIGHT OWENS, FIGHT!
Νικητής: Apollo Crews


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη