Super SmackDown 31/01/2020: Intercontinental Monster!


Ολοκληρώθηκε το πρώτο επεισόδιο του SmackDown μετά το Royal Rumble, ένα επεισόδιο στο οποίο είδαμε επιτέλους τον Braun Strowman να κερδίζει τον πρώτο του - solo - τίτλο στην καριέρα του στο WWE.

Το σόου της Παρασκευής άνοιξε με τον Roman Reigns και τους Usos, όπου βγήκαν για να μιλήσουν για την νίκη του "Big Dog" στο Royal Rumble κόντρα στον King Corbin. Ο Corbin τον διέκοψε και τόνισε πως χωρίς την βοήθεια των Usos δεν μπορούσε να τον κερδίσει, έτσι τους προκάλεσε σε ένα Six Man Tag Team Match το οποίο θα πάρει μέρος στο κλείσιμο της βραδιάς. Έπειτα ο Corbin έδειξε μέσω της γιγαντοοθόνης ένα βίντεο από ένα επεισόδιο του SmackDown πριν από 1 μήνα, όπου είχαν δέσει τον Roman Reigns με χειροπέδες έξω από το ρινγκ και τον έλουσαν με σκυλοτροφή. Τότε ο Reigns απάντησε λέγοντας πως η ηττημένη ομάδα στον αγώνα του Main Event θα φάει... σκυλοτροφή.


Fatal 4-Way Tag Team Match
Heavy Machinery vs. Revival vs. Lucha House Party vs. The Miz & John Morrison

Στον πρώτο αγώνα είδαμε το παραπάνω Fatal 4-Way Match, με την νικήτρια ομάδα να παίρνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τους New Day για τους Tag Team τίτλους στο επερχόμενο Super ShowDown. Η αναμέτρηση κράτησε περίπου 10 λεπτά και είχε γρήγορους ρυθμούς, συγκεκριμένα ο Miz έμεινε στο ρινγκ με τον Scott Dawson τον πέρασε από το Skull Crushing Finale, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε το Starship Pain από τον John Morrison για να δώσει την νίκη στην ομάδα του.


Alexa Bliss & Nikki Cross vs. Fire & Desire

Στην πρώτη γυναικεία αναμέτρηση της βραδιάς η ομάδα της Nikki Cross πήρε την νίκη όταν η ίδια χτύπησε με Neckbreaker την Mandy Rose, κι έπειτα η Alexa Bliss σκόραρε το τελικό pinfall περνώντας από Twisted Bliss την Mandy. Πλέον πήραν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τις Tag Team Champions, Kabuki Warriors, κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.


Intercontinental Championship Match
Shinsuke Nakamura (c) vs. Braun Strowman

Και η μεγάλη στιγμή του Braun Strowman έφτασε, αφού είχε έναν δύσκολο αγώνα με τους Sami Zayn και Cesaro να κάνουν υπερπροσπάθειες να δώσουν την νίκη στον Nakamura. Συγκεκριμένα ο Zayn αφαίρεσε το turnbuckle από την γωνία του ρινγκ για να χτυπήσει ο Strowman, ωστόσο ο "Monster Among Men" άρπαξε τον Nakamura στις πλάτες του και τον πέρασε από Running Powerslam για να πάρει την νίκη και να κερδίσει τον πρώτο solo τίτλο στην καριέρα του.


Shorty G vs. Sheamus

Καθώς ο Sheamus έκανε πρώτος την είσοδο του, δέχτηκε μια ύπουλη επίθεση από τον Shorty G πισώπλατα, με τον δεύτερο να έχει το πλεονέκτημα στον αγώνα. Ο Shorty G δοκίμασε διάφορες κινήσεις όπως ένα όμορφο Moonsault, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ο Sheamus χρειάστηκε μόλις ένα Irish Curse και ένα Brogue Kick για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.


Η εμφάνιση της Naomi

Εμφανίστηκε πρώτα η Bayley για να μιλήσει για την νίκη της στο Royal Rumble κόντρα στην Lacey Evans, λέγοντας πως πήρε εκδίκηση για λογαριασμό της Sasha Banks που έχασε το Pay-Per-View. Έπειτα τα έβαλε με τον κόσμο και άρχισε να κράζει όλους τριγύρω, ενώ προκάλεσε την Charlotte να έρθει στο ρινγκ και να την προκαλέσει σε αγώνα στην WrestleMania. Τελικά εμφανίστηκε η Naomi η οποία δεν πρόλαβε να πει πολλά διότι η Bayley επιχείρησε να της επιτεθεί, τελικά η Naomi το διαχειρίστηκε έξυπνα και έβγαλε νοκ-άουτ την SmackDown Women's Champion με μια δυνατή κλοτσιά.


Roman Reigns & The Usos vs. King Corbin, Dolph Ziggler & Robert Roode

Στο Main Event της βραδιάς όλοι οι superstars δοκίμασαν διάφορες κινήσεις από το δυναμικό τους, σε μια αναμέτρηση που κράτησε σχεδόν 10 λεπτά. Στο τελείωμα του αγώνα ο Roman Reigns προσπάθησε να περάσει από Spear τον King Corbin αλλά ο δεύτερος τον κλότσησε στο στήθος, έτσι ο Reigns έξυπνα έκανε το Roll-Up και έδωσε την νίκη στην ομάδα του. Μετά τον αγώνα οι Usos έδεσαν με αλυσίδες τον Corbin έξω από το ρινγκ και τον έλουσαν με σκυλοτροφή, όπως είχαν συμφωνήσει στο stipulation του ματς.


Αποτελέσματα Super SmackDown 31/01/2020:

- Οι Miz & John Morrison κέρδισαν το Fatal 4-Way Match
- Οι Alexa Bliss & Nikki Cross νίκησαν τις Fire & Desire
- O Braun Strowman κέρδισε τον Shinsuke Nakamura
- O Sheamus νίκησε τον Shorty G
- Οι Roman Reigns & Usos κέρδισαν τους King Corbin, Dolph Ziggler & Robert Roode

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:
http://watchwrestling.in/watch-wwe-smackdown-1-31-2020/


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη