RAW 27/01/2020: Πρόσεχε ποιον εμπιστεύεσαι...


Πολλές εξελίξεις είχαμε στο πρώτο επεισόδιο του Raw μετά το Royal Rumble, το οποίο μας βάζει και επίσημα στον δρόμο για την WrestleMania 36.

Το πρώτο επεισόδιο μετά το Royal Rumble άνοιξε με την είσοδο του μεγάλου νικητή που θα πάει στο Main Event της WrestleMania, Drew McIntyre. Ο McIntyre μπήκε κατευθείαν στο ψητό και ανακοίνωσε πως προκαλεί τον Brock Lesnar σε αγώνα στην WrestleMania για το WWE Championship. Έπειτα προχώρησε σε ένα Open Challenge και προκάλεσε οποιονδήποτε από τα αποδυτήρια να έρθει να τον αντιμετωπίσει, εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν οι O.C. με τους Karl Anderson και τον Luke Gallows να ζητάνε αγώνα από τον Drew, ο οποίος αγώνας ακολούθησε αμέσως.


Drew McIntyre vs. Karl Anderson & Luke Gallows

Ήταν ο πρώτος αγώνας της βραδιάς και αρκετά σύντομος θα λέγαμε, αφού ο Drew δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στα 2 μέλη των O.C. περνώντας τους από ένα Claymore Kick για την καθαρή νίκη. Αμέσως μετά τον αγώνα εμφανίστηκε ο Brock Lesnar και πέρασε από ένα F-5 τον McIntyre χωρίς ο δεύτερος να αντιληφθεί την πισώπλατη επίθεση του WWE Champion. Φαίνεται πως και οι δυο έχουν μπει για τα καλά στον δρόμο της WrestleMania, με τον "Beast Incarnate" να ζητάει λύτρωση μετά τα γεγονότα του Royal Rumble.


MVP vs. Rey Mysterio

Μετά την επιστροφή του στο Royal Rumble ο Montel Vontavious Porter έδωσε τον πρώτο αγώνα στο Raw αντιμετωπίζοντας τον Rey Mysterio. Ο Μεξικανός δοκίμασε διάφορες εναέριες κινήσεις και μερικές κλωτσιές ώστε να εξαντλήσει τις δυνάμεις του MVP, ενώ στη συνέχεια τον πέρασε από ένα 619 για να κάνει το τελικό pinfall και να πάρει την νίκη.


Aleister Black vs. Kenneth Johnson

O Aleister Black αντιμετώπισε έναν τοπικό παλαιστή των οποίο μάλιστα κέρδισε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά από ένα δυνατό Black Mass. Μετά το ματς πήρε το μικρόφωνο και τόνισε ότι τους τελευταίους μήνες περιμένει τους άλλους superstars να του χτυπήσουν την πόρτα για να τον αντιμετωπίσουν, πλέον όμως αυτό θα αλλάξει αφού ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής θα τους αντιμετωπίζει αυτός.


Raw Tag Team Championship Match
Seth Rollins & Buddy Murphy (c) vs. Kevin Owens & Samoa Joe

Προτού αρχίσει ο αγώνας είχαμε ένα ωραίο promo από τις δύο ομάδες, συγκεκριμένα οι Joe & Owens ζήτησαν από το Seth Rollins να τους αποδείξει πως απόψε δεν θα τους επιτεθούν οι AOP, έτσι ο Seth έστειλε την κάμερα στα αποδυτήρια για να αποδείξει στον Owens ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάται για κάποια πισώπλατη επίθεση. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Samoa Joe, και έτσι έστειλε τους Viking Raiders στο δωμάτιο των AOP για να τους επιτεθούν.


Στον αγώνα η ομάδα του Samoa Joe έφτασε πολύ κοντά στην νίκη όταν ο Owens χτύπησε με Pop-Up Powerbomb και με Stunner τον Seth Rollins, αλλά δέχτηκαν την ήττα αφού ο Murphy ήρθε ύπουλα πίσω από τον KO και τον πέρασε από roll-up για να διατηρήσουν τους τίτλους.

United States Championship Match
Andrade (c) vs. Humberto Carrillo

Σε επαναληπτικό αγώνα του Royal Rumble ήρθαν οι δύο παραπάνω superstars για να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές για τον United States τίτλο. Ενώ ο αγώνας εξελισσόταν καλά για τον Carrillo και βρισκόταν μια ανάσα από το να κερδίσει, η Zalina Vega μπήκε στο ρινγκ και έσπασε το pinfall για να τελειώσει ο αγώνας με DQ και νίκη υπέρ του Carrillo, ωστόσο ο Andrade παρέμεινε United States Champion.


Asuka vs. Charlotte Flair

Ακολούθησε η είσοδος της νικήτριας του Royal Rumble 2020, με σκοπό να δώσει μια σημαντική ανακοίνωση στον κόσμο μετά την μεγάλη της νίκη. Η Charlotte έπαιξε λιγάκι με τα νεύρα του κοινού αφού τελικά δεν επέλεξε ακόμα την αντίπαλό της για το "Grandest Stage of Them All". Λίγο μετά δέχτηκε την επίθεση των Kabuki Warriors με την Asuka να την προκαλεί σε αγώνα. Η αναμέτρηση δεν είχε μεγάλη διάρκεια αφού την στιγμή που η Charlotte κλείδωσε την Asuka με το Figure 8, τότε η Kairi Sane μπήκε στο ρινγκ και χτύπησε την "Queen" με το ματς να λήγει με DQ.


24/7 Championship Match
Mojo Rawley (c) vs. No Way Jose

Ο No Way Jose πήρε την ευκαιρία του να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή αλλά ηττήθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μετά τον αγώνα ο R-Truth ντυμένος ως κλόουν εμφανίστηκε πίσω από τον Rawley για να κερδίσει το 24/7 Championship, αυτό κράτησε για πολύ λίγο αφού ο Mojo κέρδισε πάλι τον τίτλο του πίσω.

Lana vs. Liv Morgan

Σε αγωνιστική δράση είδαμε ακόμη μια φορά την Lana, η οποία κάθε 10 δευτερόλεπτα φώναζε πως είναι η καλύτερη παλαίστρια στον κόσμο. Τελικά η Morgan κατάφερε να πάρει την νίκη ντεμπουτάροντας μια καινούρια κίνηση.

Erick Rowan vs. Branden Vice

Ο δρόμος του "Path of Destruction" για τον Erick Rowan συνεχίζεται, καθώς αυτή την εβδομάδα εμφανίστηκε μαζί με το κλουβί του στην αρένα και αντιμετώπισε έναν ακόμη local competitor παίρνοντας την νίκη με Iron Claw. Πρέπει επιτέλους να μάθουμε τι κρύβει μέσα στο κλουβί...


Η επιστροφή του Edge

Στην αρχή ο Edge τόνισε πως η αντίδραση του κόσμου στην επιστροφή του στο Royal Rumble ήταν απίστευτη, και ευχαρίστησε θερμά το WWE Universe. Έπειτα αναφέρθηκε για το γεγονός που προκάλεσε σοκ στον κόσμο 9 χρόνια πριν, όταν οι γιατροί του απαγόρευσαν να ξαναμπεί στα ρινγκ, λέγοντας πως σιγά σιγά καθώς τα χρόνια περνούσαν άρχισε να αισθανόταν καλύτερα ξεπερνώντας το πρόβλημα του. Έτσι ρώτησε τον εαυτό του - γιατί να μην κάνει μια προσπάθεια να γυρίσει ξανά στο σπίτι του;


Έτσι αποφάσισε να κάνει προπονήσεις, και να γυρίσει πίσω στο Royal Rumble για να τελειώσει την καριέρα του όπως αυτός θέλει. Έτσι στην επιστροφή του είδε μερικά παλιά πρόσωπα και μερικά νέα, αναφέροντας τα ονόματα των Randy Orton, AJ Styles, Roman Reigns, Seth Rollins, Kevin Owens, Aleister Black, Matt Riddle και πολλούς άλλους, ελπίζωντας πως αργά ή γρήγορα θα βρεθούν ξανά στον δρόμο του...


Ξαφνικά ακούστηκε η μουσική του Randy Orton, o "Apex Predator" ήρθε στο ρινγκ και συγκινημένος δήλωσε πως χάρηκε πάρα πολύ για την επιστροφή του Edge στο WWE, καλοσωρίζοντας τον πίσω. Έτσι ο Orton πρότεινε στον Edge να σχηματίσουν ξανά την ομάδα των Rated RKO, με τον κόσμο να τρελαίνεται μόνο και μόνο στην ιδεά.


Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου χωρίς ο Edge να αντιληφθεί τίποτα, ο Randy Orton τον χτύπησε με RKO κι έπειτα πήρε την καρέκλα και τον πέρασε με μερικά χτυπήματα στην πλάτη. Έπειτα πήρε μια καρέκλα έβαλε το κεφάλι του επάνω και τον χτύπησε με μια άλλη καρέκλα με τον κόσμο να μένει με ανοιχτό το στόμα. Η αντιπαλότητα ανάμεσα στους δύο έχει μόλις ξεκινήσει και όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθούμε σε αγώνα στην WrestleMania με τον Edge να ζητάει το αίμα του πίσω.


Αποτελέσματα RAW 27/01/2020:

- O Drew McIntyre νίκησε τους Gallows & Anderson
- O Rey Mysterio νίκησε τον MVP
- O Aleister Black κέρδισε τον Kenneth Johnson
- Οι Seth Rollins & Buddy Murphy κέρδισαν τους Kevin Owens & Samoa Joe
- O Humberto Carrillo επικράτησε του Andrade (με DQ)
- Ο Mojo Rawley νίκησε τον No Way Jose
- O R-Truth νίκησε τον Mojo Rawley
- O Mojo Rawley νίκησε τον R-Truth
- H Liv Morgan κέρδισε την Lana
- O Erick Rowan κέρδισε τον Branden Vice

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:
http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-1-27-2020/


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη