WWE Crown Jewel 2019: Χορεύοντας στο σκοτάδι


Το Crown Jewel 2019 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε. Με τον Bray Wyatt να κερδίζει επιτέλους το Universal Championship στο Main Event της βραδιάς με αντίπαλο τον Seth Rollins. Προτού όμως προχωρήσουμε ως εκεί, ας τα πάρουμε όλα από την αρχή.

- Στον μοναδικό αγώνα του Kickoff είδαμε ένα 20-Man Battle Royal Match με τον νικητή να κερδίζει την ευκαιρία για ένα ματς κόντρα στον AJ Styles για το United States Championship. Στον αγώνα φυσικά πήραν μέρος αρκετά ανερχόμενα ταλέντα, όπως οι Buddy Murphy και Andrade, αλλά αυτός που κατάφερε να πάρει την νίκη ήταν ο Humberto Carrillo.

- Και ξεκινήσαμε με τον πρώτο αγώνα στο Main Show, όπου ήταν το Brock Lesnar vs. Cain Velasquez. Όπως ήταν αναμενόμενο η αναμέτρηση είχε σχετικά μικρή διάρκεια, περίπου 5-6 λεπτά, και ο Brock Lesnar κατάφερε να πάρει την νίκη μετά από το Kimura Lock. Ο Velasquez δεν μπορούσε να ξεφύγει από τα χέρια του Lesnar κι έτσι έκανε το tap. Μετά το ματς ο Rey Mysterio έκανε παρέμβαση και χτύπησε με την καρέκλα τον WWE Champion για να τον απομακρύνει από το ρινγκ.


- Στο διαφημιζόμενο Tag Team Turmoil Match, είδαμε αρκετές ομάδες από το δυναμικό του WWE να παλεύουν για το τρόπαιο της "Best Tag Team In The World". Οι τελευταίες ομάδες που έμειναν στο ρινγκ ήταν οι πρωταθλητές Viking Raiders μαζί με τους O.C. Και όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα των Karl Anderson & Luke Gallows κατάφερε να πάρει την μεγάλη νίκη και να κερδίσει το τρόπαιο.


- Πολύ ωραίο αγώνα με πολλά near falls είδαμε ανάμεσα στους Mansoor και Cesaro. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος του κοινού πέρασε από ένα όμορφο Moonsault από την κορυφή των σχοινιών τον Cesaro για να πάρει την νίκη. Μετά τον αγώνα έκανε ένα promo και τόνισε πως ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της καριέρας του, για να αναδείξει στον κόσμο το ταλέντο του.


- Λίγο αργότερα προχωρήσαμε στην γιγαντομαχία μεταξύ Braun Strowman και Tyson Fury. Ο γνωστός boxer στάθηκε για τα καλά στα πόδια του και αντίκρισε στα ίσια τον "Monster Among Men" χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Ένα δυνατό κροσέ στο σαγόνι του Strowman ήταν αρκετό για να πάρει την νίκη, αφού ο Braun έμεινε αναίσθητος έξω στο ρινγκ ενώ ο διαιτητής είχε μετρήσει μέχρι το 10. Μετά το ματς ο Strowman πέρασε από Running Powerslam τον Fury και αποχώρησε εκνευρισμένος από την αρένα.


- Στα παρασκήνια ο Samir Singh ξεγέλασε για άλλη μια φορά τον R-Truth και κέρδισε το 24/7 Championship, ενώ αμέσως η κάμερα μεταφέρθηκε στο ρινγκ για να δούμε την επόμενη αναμέτρηση ανάμεσα σε AJ Styles και τον νικητή του Battle Royal, Humberto Carrillo. Καλός αγώνας αλλά με αρκετή διάρκεια, με νικητή φυσικά τον "Phenomenal" δείχνοντας πως είναι μια κλάση παραπάνω από τον νεαρό Carrillo. Στον επόμενο σχετικά σύντομο αγώνα, η Natalya επικράτησε της Lacey Evans χάρις το Sharpshooter και έγινε η πρώτη γυναίκα που κερδίζει αγώνα στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό του WWE. Προφανώς και τα δύο κορίτσια ήταν ντυμένα με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να μην "προκαλούν" τους οπαδούς της αρένας, ωστόσο το κλίμα ήταν όμορφο.


- Και σε αυτό το σημείο περάσαμε στον αγώνα της Team Hogan κόντρα στην Team Flair. Αρκετά καλός αγώνας με τους Superstars να δοκιμάζουν πολλές κινήσεις από το ιστορικό τους. Στο τελείωμα του αγώνα είδαμε τον Randy Orton να περνάει από ένα θεαματικό RKO τον Roman Reigns, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό διότι ο "Big Dog" κατάφερε να δώσει την νίκη στην ομάδα του μετά από ένα δυνατό Spear στον "Apex Predator". Μετά το ματς η Team Hogan πανηγύρισε έξω από το ρινγκ.


- Στο Main Event της βραδιάς ο Seth Rollins αντιμετώπισε τον "Fiend" για το Universal Championship σε ένα Falls Count Anywhere Match, με τον διαιτητή να μην έχει το δικαίωμα να σταματήσει τον αγώνα οτιδήποτε κι αν συμβεί. Έτσι οι δύο Superstars ξέφυγαν από το ρινγκ και χρησιμοποίησαν την χρήση του announce table, ενώ οδηγήθηκαν μέχρι και την σκηνή εισόδου όπου είδαμε τον Rollins να περνάει μέσα από 8 ολόκληρα Stomps τον Bray Wyatt και ο δεύτερος να αρνείται να χάσει.


Σε μια στιγμή ο Rollins έριξε τον Wyatt επάνω στα πυροτεχνήματα, όπου είδαμε ένα σκηνικό που να ξεσπάει μικρή πυρκαγιά με τους πυροσβέστες να την σβήνουν αμέσως. Έτσι όταν ο Seth πήγε να κάνει το pinfall στον πεσμένο Wyatt, τότε αυτός τον άρπαξε με mandible claw κι έπειτα τον πέρασε από το Sister Abigail για να κερδίσει τον αγώνα και να στεφθεί επιτέλους ο νέος Universal Champion.

Αποτελέσματα Crown Jewel 2019:

- Ο Humberto Carrillo κέρδισε το 20-Man Battle Royal
- Ο Brock Lesnar κέρδισε τον Cain Velasquez
- Οι O.C. κέρδισαν το WWE Tag Team World Cup
- Ο Mansoor κέρδισε τον Cesaro
- Ο Tyson Fury κέρδισε τον Braun Strowman
- Ο Samir Singh κέρδισε τον R-Truth
- Ο AJ Styles κέρδισε τον Humberto Carrillo
- Η Natalya κέρδισε την Lacey Evans
- Η Team Hogan κέρδισε την Team Flair
- O "Fiend" Bray Wyatt κέρδισε τον Seth Rollins

Δείτε όλο το PPV παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη