AEW Dynamite 30/10/2019: Στην τελική ευθεία...



Στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του All Elite Wrestling είχαμε αρκετές εξελίξεις στην αντιπαλότητα των Jericho & Cody. Είδαμε τους νέους και πρώτους στην ιστορία AEW World Tag Team Champions, ενώ είχαμε και συνέχεια στην αντιπαλότητα των Moxley & Omega. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.


- Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν ανάμεσα στον Adam Page και τον Sammy Guevara. Ο πρώτος κατάφερε να πάρει την νίκη μετά από ένα δυνατό Lariat, αλλά αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως δεν είδαμε την παρέμβαση της Inner Circle, έτσι ο "Hangman" είχε εύκολο έργο. Μετά την αναμέτρηση ο Page πήρε το μικρόφωνο και τόνισε ότι στο AEW Full Gear θα διαλύσει τον PAC.

- Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση έκανε η Shanna, για να αντιμετωπίσει την Hikaru Shida για λογαριασμό της Women's Division. Ο αγώνας ήταν σχετικά καλός και η πρώτη έδειξε πως ήρθε στο AEW για μεγάλα πράγματα, όμως, ηττήθηκε όταν δέχτηκε ένα δυνατό Running Knee Strike από την Hikaru.

- Σε αυτό το σημείο είδαμε τον Chris Van Vliet να βγαίνει στην σκηνή εισόδου, και να μας καλωσορίζει στον αγώνα για το AEW World Tag Team Title, με τους θρυλικούς Rock 'n' Roll Express να φέρνουν τους τίτλους στην αρένα και τον κόσμο να τους χειροκροτεί. Ξαφνικά, οι Ortiz & Santana έκαναν παρέμβαση και χτύπησαν πισώπλατα τους Rock 'n' Roll Express, περνώντας μάλιστα τον Ricky Morton μέσα από ένα Table που βρισκόταν στην σκηνή εισόδου. Αμέσως οι Young Bucks έτρεξαν να σώσουν την κατάσταση, αλλά οι Inner Circle αποχώρησαν γρήγορα από την αρένα φανερά φοβισμένοι μέσα σε αποδοκιμασίες από το κοινό.

- Κάπου εκεί περάσαμε σε μια διακοπή, και προχωρήσαμε σε έναν άλλο ομαδικό αγώνα με την ομάδα των Alex Reynolds, John Silver, και QT Marshal να έρχονται αντιμέτωποι με τους Best Friends & Orange Cassidy (οι οποίοι ντύθηκαν ως Rick & Morty). Ο Cassidy με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο διασκέδασε τον κόσμο στην αρένα, έχοντας τα χέρια στις τσέπες όπως πάντα, όσο οι Best Friends να κερδίζουν τους αντιπάλους τους με τις περούκες της αγαπημένης σειράς.

- Προχωρήσαμε στο Contract Signing με τους Cody και Chris Jericho να βρίσκονται στην σκηνή εισόδου, και να περιμένουν να υπογράψουν το συμβόλαιο για τον αγώνα τους στο AEW Full Gear. Ο Jericho πειραματίστηκε με την ψυχολογία του αντιπάλου του και με τα νεύρα του κόσμου προτού υπογράψει το συμβόλαιο. Ξαφνικά η κάμερα μεταφέρθηκε στο γκαράζ, όπου είδαμε τον Jake Hager επιτίθεται στον Dustin Rhodes, κοπανώντας το κεφάλι του επάνω στην λιμουζίνα με το αυτοκίνητο να κάνει λακκούβα. Επίσης ο Hager χτύπησε το αριστερό χέρι του Dustin με την πόρτα του αυτοκινήτου αφήνοντας νοκ-άουτ τον αδερφό του Cody για αρκετή ώρα.

- Οι Hybrid 2 ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Kip Sabian για να συγκρουστούν με τους Kenny Omega και Young Bucks. Ο αγώνας ήταν θεαματικός και από τους καλύτερους της βραδιάς, με τον Omega να δίνει την νίκη στην ομάδα του μετά το One Winged Angel στον Jack Evans. Στο τελείωμα καθώς οι Young Bucks έδιναν τα χέρια στον κόσμο, από το πουθενά εμφανίστηκαν οι Santana & Ortiz οι οποίοι μάλιστα τους επιτέθηκαν, αλλά λίγο αργότερα απομακρύνθηκαν καθώς είδαν τον Omega να πλησιάζει.

- Ο Peter Avalon, ο οποίος μάλιστα ψάχνει εδώ και καιρό την πρώτη του νίκη, ήρθε στην αρένα και έκανε ένα promo για να εκνευρίσει τον κόσμο. Τότε από τις κερκίδες ήρθε ο Jon Moxley φανερά εκνευρισμένος και χτύπησε με Paradigm Shift τον Avalon. Έπειτα ανακοίνωσε πως ο αγώνας του στο AEW Full Gear κόντρα στον Kenny Omega θα είναι βίαιος και αιματηρός όσο κανείς δεν τον φαντάζεται. Τρελό hype promo από τον Moxley που μας έβαλε για τα καλά στην τελική ευθεία του επερχόμενου Pay-Per-View.

- Και εδώ περάσαμε στο Main Event της βραδιάς, με τους AEW World Tag Team τίτλους να βρίσκονται on the line. Σκληρός αγώνας από τις δύο ομάδες, με τον Scorpio Sky να κλέβει τις εντυπώσεις με διάφορες εναέριες κινήσεις. Ο ίδιος μάλιστα κατάφερε να δώσει και την νίκη στους SCU όταν πέρασε από ένα έξυπνο και γρήγορο Roll-Up τον Pentagón Jr. Τεράστια νίκη για τους SCU, γράφοντας ιστορία στο AEW ως η πρώτη ομάδα που κερδίζει το AEW World Tag Team Championship.

Αποτελέσματα AEW Dynamite 30/10/2019:

- Ο Adam Page κέρδισε τον Sammy Guevara
- Η Hikaru Shida νίκησε την Shanna
- Οι Best Friends & Cassidy κέρδισαν τους Reynolds, Silver & Marshall
- Οι Young Bucks & Kenny Omega νίκησαν τους Hybrid 2 & Kip Sabian
- Οι SCU κέρδισαν τους Lucha Bros

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη