How WWE Should Book: Finn Balor vs. AJ Styles (μέρος 3ο)


Λοιπόν ήρθε η ώρα για το 3ο και τελευταίο μέρος στο feud του Finn Balor με τον AJ Styles! Αρχικά άμα δεν έχετε διαβάσει το 1ο και 2ο μέρος, τότε παρατήστε ότι κάνετε και διαβάστε τα αμέσως. Λοιπόν άντε πάμε επιτέλους και στο 3ο μέρος. Ας ξεκινήσουμε! 

Μετά την μεγαλειώδης νίκη του AJ Styles απέναντι στον Finn Balor στην WrestleMania επιτέλους κατέκτησε το WWE Championship και ήρθε η ώρα να περάσει στην επόμενη φάση του σχεδίου του. Ωστόσο ο Balor θα επιστρέψει για να τελειώσει το Feud.

THE FALL OF FINN BALOR

Το Raw After WrestleMania 37 ξεκινάει με την Balor Club στα Backstage. Ακόμα κι'αν είναι παλαιστές του SmackDown, εμφανίστηκαν και στο Raw, διότι πρόκειται να είναι μια μεγάλη και ανατρεπτική βραδιά. Εμφανίζεται έπειτα ο AJ Styles και τους πλησιάζει. Τους ψιθυρίζει κάτι χωρίς εμείς να τον ακούμε. Έπειτα ο ηττημένος Finn Balor φτάνει στην Arena και αναφέρει στο Faction του, πως ο αληθινός πόλεμος τώρα θα αρχίσει. Μετά το Raw πολλά θα αλλάξουν. Τέλος τους ψιθυρίζει και αυτός κάτι και εκεί κλείνει η κάμερα. Ξεκινάει το Raw και αμέσως ο νέος WWE Champion εισέρχεται στο Ring με την Undisputed Era και πανηγυρίζουν για την νίκη του, την χθεσινή βραδιά στην Mania. Έπειτα ο AJ παίρνει ένα μικρόφωνο και λέει πως το 1ο μέρος του σχεδίου του, απόψε θα ολοκληρωθεί. Αμέσως μετά εμφανίζεται η Balor Club και είναι όλοι τους έτοιμοι για μάχη. Πριν ξεκινήσει το Brawl, O Balor κάνει το νόημα "SHOT EM" με τα χέρια του ώστε να ξεκινήσει η επίθεση. H Club ξεκινάει την επίθεση αλλά όχι στην Undisputed Era. Κάνουν την επίθεση, στον Leader τους, τον Finn Balor. Μαζί με την Undisputed Era τον διαλύουν και ύστερα τον βάζουν μέσα στο Ring για να τον αποτελειώσει ο Styles.

Ξεκινάει και αυτός να τον διαλύει με ένα Steel Chair, καθώς επίσης τον τραυματίζει (σεναριακά) στο λαιμό και τον αποτελειώνει με το Styles Clash. Έπειτα τον κοιτάζει επίμονα στα μάτια και του αναφέρει πως ήρθε το τέλος του. Δεν έχει πια το WWE Championship, το Faction του δεν είναι πια στο πλευρό του. Έπρεπε να είχε μείνει σύμμαχος του AJ από την αρχή. Πλέον ο Styles βρίσκεται στην κορυφή με το WWE Championship. Κάνει το Too Sweet Hand Gesture με την πρώην Balor Club και Undisputed Era καθώς ο Ιρλανδός κείτεται ηττημένος και προδομένος, ενώ πρέπει σεναριακά να μείνει εκτός δράσης για ένα χρονικό διάστημα. Στο Main event o Styles με 2 μέλη της Club και 2 της Undisputed Era, έχουν ένα Tag Team αγώνα και παίρνουν την νίκη. Ο Styles παίρνει ένα μικρόφωνο και λέει πως τώρα μια νέα εποχή ξεκινάει. Κανείς δεν θα μπορέσει να τους ελέγξει η να τους σταματήσει. Η Balor Club πλέον αποτελεί παρελθόν, καθώς μετονομάζει το Faction σε απλό "The Club". Κάνουν όλοι μαζί το Too Sweet Hand Gesture για να τελειώσει το Raw.

THE RISE OF AJ STYLES


Στο SmackDown η The Club μαζί με Undisputed Era και Leader τον AJ Styles εισέρχονται στο Ring. Ο Styles εκφωνεί περίπου ότι είπε και στο περασμένο Raw. Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει. Η The Club είναι Drafted στο SmackDown ενώ η Undisputed Era στο Raw. Ωστόσο o Adam Cole με το Faction του κάνουν μερικές περιορισμένες εμφανίσεις και στο αντίστοιχο Brand, διότι αυτό ήταν μέρος της συμφωνίας που έδωσαν στο Royal Rumble όταν επέστρεψε ο Styles. Ο Cole θα δώσει το μεγάλο χρυσό και την Club στον AJ, ενώ αυτός στο άμεσο μέλλον, δηλαδή μετά την WrestleMania θα δώσει τίτλους στην Undisputed Era και ετσί θα γίνουν 2 ισχυρά Factions τα οποία βρίσκονται σε συμμαχία. Το σχέδιο του Phenomenal One πέτυχε. Ένωσε ουσιαστικά τα δύο Factions, καθώς πλέον είναι σύμμαχοι και όχι αντίπαλοι, κατέστρεψε τον Balor και κατέκτησε το WWE Championship. Τώρα ήρθε η ώρα να κατακτήσουν όλους τους τίτλους. Στο Raw Οι Fish και O'Reilly έχουν ήδη τους Raw Tag Team τίτλους από την WrestleMania, Ο Roderick Strong κερδίζει τον United States τίτλο και ο Adam Cole με την βοήθεια του Styles κατακτάει το Intercontinental τίτλο στο SmackDown. Απο τη πλευρά του μπλέ σόου, οι Gallows & Anderson κερδίζουν και πάλι τους Tag Team τίτλους και o Andrade με τον Corbin γίνονται οι αποκλειστικοί "guards" του Cole στο SmackDown και τον βοηθούν όποτε βρίσκεται εκεί για κάποιο defending.

Πλέον έχουν κατακτήσει όλους τους τίτλους και έχουν κυριεύσει και τα δύο Brands. Δεν μπορεί να τους σταματήσει κανένας. Σε κάθε PPV ο Phenomenal One βγάζει απίστευτους αγώνες και κάνει Retain τον τίτλο του. Ο Adam Cole έχει στην κατοχή του, τον διηπειρωτικό τίτλο για λιγότερο από 2 μήνες, καθώς στον Andrade και Corbin δεν αρέσει πια αυτή η μεταχείριση και αποφασίζουν να τον παρατήσουν. Ο Adam για λίγο μένει εκτός από το title picture αλλά, επανέρχεται και προσπαθεί να κυνηγήσει το Universal Championship του Raw αλλά, χωρίς αποτελέσματα. Στο Extreme Rules τον Ιούλιο θα έχουμε ένα Fatal 4-Way Match και ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον WWE τίτλο του AJ Styles στο Main Event του Summerslam. O Vince ξέρει ότι κανένας από τους τέσσερις δεν θα καταφέρει να εκθρονίσει τον Styles, παρόλο που είναι τέσσερις ικανοί ως Superstars. Στα Backstage του Extreme Rules βλέπουμε έναν από τους τέσσερις Superstars χτυπημένο, να βρίσκεται στο πάτωμα. Οι Gallows και Anderson τον έχουν βγάλει εκτός και δεν μπορεί να αγωνιστεί. Λίγο πριν τον αγώνα βλέπουμε κάποιον να μπαίνει στο Locker Room του Vince McMahon και από πίσω του οι Gallows και Anderson. Έπειτα ξεκινάει το Fatal 4-Way Match και οι Superstars κάνουν την είσοδο τους. Περιμένουν λίγο και έπειτα οι Gallows & Anderson βγαίνουν στο Stage. Λένε πως την θέση του 4ου Superstar θα την πάρει κάποιος άλλος (βλέπουμε ταυτόχρονα στα Backstage τον AJ μετά τον αγώνα του να αναρωτιέται τι ακριβώς κάνουν οι Good Brothers) Ο AJ και όλοι οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν τίποτα για όλα αυτά.

THE RETURN AND THE BUILD UP


O Anderson λέει " Ladies and gentlemen, I present to you the 4th Superstar for the Fatal 4-Way Match." και βλέπουμε τον Finn Balor να κάνει επιτέλους την επιστροφή του και να είναι ο 4ος Superstar στο Match. Ο AJ παρακολουθεί τον αγώνα στο Locker Room αλλά δεν κάνει τίποτα ούτε δίνει καμία εντολή στην Undisputed Era η την The Club. Στο τέλος του αγώνα εμφανίζεται η Undisputed Era αλλά, οι Good Brothers βοηθάνε τον Balor και ύστερα εμφανίζονται οι Andrade και Corbin για ενίσχυση και βγάζουν εκτός το χρυσόμαυρο Faction του Cole. Ο Balor ύστερα από λίγο κερδίζει τον αγώνα και πανηγυρίζει με την Club. Έπειτα ο Styles εμφανίζεται στο Stage και Υψώνει το WWE Championship ενώ ο Balor τον στοχεύει με το χέρι του με Shot Em Hand Gesture, κλείνοντας έτσι το Extreme Rules.

Στο SmackDown ο AJ Styles λέει πως στο Summerslam θα δώσουν τον τελευταίο τους αγώνα. Δεν περίμενε τέτοια επιστροφή. Πρέπει επιτέλους να τελειώσει αυτή η αντιπαλότητα και στο Summerslam αυτό ακριβώς θα γίνει. O Balor με την Club λέει πως για πρώτη φορά πράγματι συμφωνεί σε κάτι με τον Styles. Πρέπει όντως να έρθει ένα τέλος. Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι δίνουν εντολή στα Factions να μείνουν έξω από το Ring και να τους αφήσουν να έχουν μια ξεκάθαρη συζήτηση. Ο AJ αναφέρει πως περίμενε την επιστροφή του αλλά όχι ακριβώς έτσι. Ο AJ του λέει επίσης πως ένας τρόπος υπάρχει να τελειώσει αυτή η αντιπαλότητα. Με το να βάλουν τις καριέρες τους υπό διεκδίκηση! Επιπροσθέτως του αναφέρει πως σε μια άλλη ζωή θα μπορούσαν να είναι δύο καλοί φίλοι και ηγέτες του ίδιου στρατού αλλά, σε τούτη τη ζωή δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο. Η Club πάντα θα έχει έναν και μοναδικό αρχηγό. Μέσα τους ίσως να συμπαθούν ο ένας τον άλλο, ωστόσο η διαμάχη θα παραμείνει για πάντα, εκτός αν ένας από τους δυό, αποσυρθεί. Ο Balor δέχεται την πρόκληση και απαντά, λέγοντας πως έχει την ίδια ιδεολογία. Η Club πάντα θα έχει έναν μόνο ηγέτη, δεν πρέπει να βρίσκονται σε αντιπαράθεση για το ποιος θα είναι ο Leader. Θα τα ξεκαθαρίζουν όλα αμέσως από εδω και πέρα. Του τονίζει κάποια πράγματα για το Summerslam και ολοκληρώνει το Promo του, λέγοντας ελαφρά συγκινημένος και με μια μικρή δόση ειρωνείας, με ένα χαμόγελο στο βλέμμα του, πως στο Hottest Event Of The Summer θα είναι ο τελευταίος αγώνας του AJ. Τότε το χαμόγελο μετατρέπεται σε ένα σοβαρό και αποφασιστικό ύφος και τα αίματα ξεκινάνε να ανάβουν. Όλοι μπαίνουν στο Ring και έχουν Face-Off για πολλοστή φορά σε αυτό το Feud. Τότε ο Styles με τους συμμάχους του αποχωρούν. Την επόμενη εβδομάδα ο Balor στο SmackDown χάνει σε ένα Tag Team αγώνα από παρέμβαση της Undisputed Era, η οποία φαίνεται να το πήρε πατριωτικά και συνεχίζει να φυτρώνει εκεί που δεν την σπέρνει. Ο Finn ξέρει πως στο Summerslam θα είναι ο σημαντικότερος αγώνας του και δεν πρέπει να αφήσει την Undisputed Era να του χαλάσουν και πάλι τα σχέδια. Θέλει να προσθέσει ένα ακόμα Stipulation και με λίγη βοήθεια του Mr.Chairman Vince McMahon το καταφέρνει. Λέει πως έχει το κατάλληλο Stipulation και θα το ανακοινώσει μπροστά στον AJ Styles στο επόμενο Raw, διότι θέλει να εμφανιστεί για μια ακόμη φορά στο κόκκινο σόου, να κάνει ένα μικρό Invade με την Club!

Την επόμενη εβδομάδα εισέρχεται στο Ring ο Balor και φωνάζει "AJ STYLES... GET YOUR ASS RIGHT HERE RIGHT NOW" τότε ο WWE Champion έρχεται στο Ring και ξεκινάνε τον διάλογο τους. Ο Finn του λέει πως δεν θα έχουν απλά ένα Match με τον μεγάλο τίτλο και τις καριέρες τους υπό διεκδίκηση. Θα αγωνιστούμε στην κόλαση! Του ανακοινώνει πως θα αγωνιστούν σε HELL IN A CELL Match. Ύστερα από αρκετά χρόνια επιστρέφει το καταστροφικό κελί στο μεγαλύτερο Event του καλοκαιριού. Φτάνουμε στο επόμενο SmackDown, με την Undisputed Era να αγωνίζεται με την Club στο τελευταίο Faction Vs. Faction Match τους. Είναι 4on4 καθώς οι Balor και Styles βρίσκονται απλά στο Ringside και παρακολουθούν. Ο Styles εκνευρίζεται με τον Cole και η Club βρίσκει ευκαιρία να χτυπήσει και να αποτελειώσει την Undisputed Era. Παίρνουν την νίκη αλλά, μένει στο Ring ο Styles και ύστερα εισέρχεται και ο Finn. Είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν Brawl αλλά τους σταματάνε οι ομάδες τους.

Ο Finn του τονίζει πως καλύτερα να περιμένουν μέχρι την Κυριακή, τότε θα έχουν την ευκαιρία να το λήξουν αυτό το feud. Θα βαδίσουν μέσα στην "κόλαση" και ένας θα φύγει ως μεγαλειώδεις νικητής όπου θα έχει τα πάντα ενώ ο άλλος ηττημένος που θα πρέπει να αποσυρθεί. Θα αντικρίσει έναν διαφορετικό Finn Balor και θέλει τον AJ να δώσει ότι έχει και δεν έχει στο τελευταίο αγώνα τους. Ο AJ τότε του απαντάει πως τον έχει αντικρίσει αυτόν τον διαφορετικό Finn Balor στο παρελθόν και δεν τον φοβάται! Ο Balor λέει τα τελευταία του λόγια. "THIS SUNDAY YOU WILL MEET THE DEMON IN HELL" ο AJ δεν φοβάται και είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει, όπως έκανε και στο παρελθόν (δηλαδή το TLC του 2017). Και πλέον είναι επίσημο. Θα δούμε τον Demon King Balor! Στο τελευταίο SmackDown εμφανίζεται μόνος ο Styles και μας κάνει ένα μικρό Preview του Summerslam. Μας λέει μερικά πράγματα για τον Finn Balor και το alter ego του, τον δαίμονα του δηλαδή. Ο Finn Balor εμφανίζεται στο Titantron, καθιστός σε μια καρέκλα και κάνει ένα Promo όπου μας μιλάει για τον δαίμονα του (όπως το 2016 στο Feud με τον Seth Rollins). Αναφέρει πως ο Styles μπορεί να έχει αντιμετωπίσει τα πάντα, ακόμα και τον ίδιο τον demon king στο παρελθόν αλλά, τώρα αυτός ο demon king είναι πιο οργισμένος από ποτέ. Έχει μια ακόρεστη δίψα. 

SUMMERSLAM 2021
AJ Styles vs. "The Demon" Finn Balor
Career vs. Career
HELL IN A CELL MATCH FOR THE WWE CHAMPIONSHIP

Τελευταίο Match μεταξύ τους με τον ηττημένο να πρέπει να αποσυρθεί και τον πιο Prestigious τίτλο υπό διεκδίκηση! Ο Styles πρέπει να εισέλθει στην κόλαση με τον Demon King! Κάνει πρώτος ο Champion την είσοδο και αναμένει τον αντίπαλο του. Το κελί δεν έχει κατέβει ακόμα, βρίσκεται πάνω από το Ring. Εισέρχεται επιτέλους και ο Demon King και οι δύο αγωνιζόμενοι κοιτάζονται στα μάτια, το κελί κατεβαίνει σιγά σιγά και καπνοί έχουν γεμίσει στο Ring. Ο AJ δεν δείχνει κανένα σημάδι φόβου και είναι έτοιμος για τον αγώνα τις καριέρας του! Το κοινό έχει ξετρελαθεί και δεν σταματάει τις κραυγές! Ξεκινάει ο αγώνας και οι δυο αγωνιζόμενοι τα δίνουν όλα. Ξεκινάνε με δυναμικό και γρήγορο ρυθμό και ύστερα πάνε σε πιο αργό και τεχνικό με πολλαπλές λαβές και Submissions. Έπειτα μπαίνουν σε πιο Extreme ρυθμούς. Χρησιμοποιούν ότι κινήσεις μπορούν να κάνουν, χρησιμοποιούν διάφορα αντικείμενα ως όπλα. Βλέπουμε αλυσίδες, Steel Chairs, Tables, Ladders, Kendo Sticks όλα τα χρησιμοποιούν για να καταστρέψουν απλά ο ένας τον άλλο. Κάνουν πολλαπλά Finishers αλλά κανείς δεν τα παρατάει. Ο Champion μάλιστα πετυχαίνει ένα Styles Clash από το Top Rope πάνω σε ένα Table αλλά δεν είναι αρκετό για την νίκη. Σπάνε το ένα μέρος του κελιού και η μάχη οδηγείται και έξω από το Ring. Σπάνε ένα Announcer Table και συνεχίζουν την μάχη τους στο Ringside. Εμφανίζονται τα μέλη τις Undisputed Era και περικυκλώνουν τον Balor. Ξεκινάνε την επίθεση αλλά, η Club αμέσως έρχεται να τον βοηθήσει. Κυνηγιούνται και δέρνονται όλοι τους ενώ ο Finn και AJ έχουν ανέβει στην κορυφή του κελιού.

Κάποια μέλη και από τα δύο Factions σκαρφαλώνουν στο κελί αλλά, ταυτόχρονα χτυπιούνται και πέφτουν όλοι τους στα Announcer Tables. Οι αγωνιζόμενοι μετά από αρκετό ξύλο και στην κορυφή του κελιού, σιγά σιγά προσπαθούν να κατέβουν από το κελί. Πέφτουν και οι δυό τους πάνω στους υπόλοιπους αλλά χωρίς να δεχτούν μεγάλη ζημιά, καθώς δεν έπεσαν από μεγάλο υψόμετρο. O Adam Cole τοποθετεί ένα Ladder στο Ringside και ο Styles ανέβει πάνω του και επιχειρεί το Phenomenal Forearm στον Balor ο οποίος βρίσκεται πάνω στη σπασμένη πλευρά του κελιού. Το καταφέρνει μα δεν έχει την ενέργεια να τον βάλει μέσα στο Ring για το Pinfall. Έχουμε πλάνα που δείχνουν την καταστροφή που δημιούργησαν όλοι τους, ενώ το πλήθος φωνάζει Fight Forever. Μετά από λίγο ο Finn με τον Styles ξανά κοιτάζονται για τελευταία φορά και ξεκινάνε να γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλο με ότι ενέργεια τους έχει απομείνει. Ο Cole πάλι προσπαθεί να τοποθετήσει ένα Ladder, αυτή τη φορά μέσα στο Ring αλλά, ο Balor πηδάει πάνω του με Suicide dive και τον αποτρέπει. Ο διεκδικητής αμέσως βγάζει ένα Table και το τοποθετεί μέσα στο Ring, μα ο AJ τον πιάνει και τον πετάει έξω, πάνω στον Adam. 

Ο Styles θέλει να πάρει μόνος του την νίκη και πιάνει τον Adam Cole και του λέει να αποχωρήσει. Αυτός όμως έχει εκνευριστεί και χτυπάει τον πρωταθλητή με ένα Superkick! Τοποθετεί τον εξαντλημένο Balor πάνω στον AJ για το Pinfall, μα ο Phenomenal One κάνει kickout! Λίγο αργότερα έχουν βρει λιγάκι ξανά τους ρυθμούς τους και ο Finn καθώς επιχειρεί ένα powerbomb, ο AJ το κάνει counter, στέλνοντας τον Ιρλανδό πάνω στον Cole τον βοηθό. Γρήγορα πετυχαίνει ένα face buster αλλά, ο Balor τελευταία στιγμή κάνει kickout! Για φινάλε έχουμε τον Styles να πηγαίνει για ένα ακόμα Phenomenal Forearm όπου ο Finn καταφέρνει να το αποφύγει και έπειτα στέλνει στην γωνία του ring τον πρωταθλητή με ένα δυνατό Drop kick. Το ίδιο συμβαίνει και στον Cole, τον χτυπάει και αυτόν με ένα Drop Kick και για να τον αποτελειώσει τον χτυπάει με powerbomb στο table που είχε στήσει προηγουμένως. Γυρνάει έπειτα το κεφάλι του και με αγριεμένο βλέμμα αντικρίζει τον Styles. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Styles βρίσκεται στον αέρα, καθώς πηδάει από τα σχοινιά για να πετύχει το Phenomenal Forearm, αντί αυτού όμως ο δαίμονας τον πετυχαίνει στον αέρα με το Drop Kick! Τον σηκώνει αμέσως και χτυπάει με Bloody Sunday 1916. Ανεβαίνει αργά στα σχοινιά κοιτάζοντας το χάος που δημιουργήθηκε τριγύρω του και επιχειρεί το τελικό του Coup De Grace! 3 δευτερόλεπτα αργότερα χτυπάει το καμπανάκι και έχουμε νέο πρωταθλητή!

Μετά από αυτό το φοβερό και επώδυνο Match ο Demon King εκθρονίζει και τελειώνει την καριέρα του AJ Styles. Η Undisputed Era έχει χάσει τον πόλεμο με την Club και τελειώνει η αντιπαλότητα τους εκεί. Τα μέλη της Club σηκώνουν στους ώμους τους τον νικηφόρο δαίμονα Leader τους και αυτός υψώνει τον Prestigious WWE τίτλο! Κάνουν το Too Sweet Hand Gesture και τελειώνει το Summerslam. Τώρα η Balor Club και επίσημα γύρισε και συνεχίζει την πορεία της στο SmackDown! Επίσης στο SmackDown μετά το Summerslam ο AJ έχει το Retirement Speech του. Έρχεται και ο Balor με τους Good Brothers, κοιτάζονται για λίγο και δίνουν επιτέλους τα χέρια. Αγκαλιάζονται και κάνουν μια τελευταία φορά το Too Sweet όλοι μαζί και έτσι ολοκληρώνει την τεράστια Wrestling καριέρα του ο τεράστιος AJ Styles!

Λοιπόν αυτό ήταν το Grand Finale του How WWE Should Book: Finn Balor Vs. AJ Styles. Πως σας φάνηκε; Πείτε μου στα σχόλια!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη