Ας ξεκαθαρίσουμε λίγα πράγματα για την εμφάνιση του CM Punk


Για όσους δεν γνωρίζουν, ο CM Punk έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο πλατό της εκπομπής του WWE Backstage χθες βράδυ. Ο πρώην πρωταθλητής του WWE τόνισε πως θα εμφανιστεί ξανά στο σόου την επόμενη εβδομάδα.

Επειδή από το πρωί έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα για την εμφάνιση του CM Punk, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα διότι αρκετός κόσμος έχει μπερδευτεί με την κατάσταση και πιστεύει πως ο CM Punk επέστρεψε πράγματι στο WWE, κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Ο Punk υπέγραψε συμβόλαιο με το FOX και όχι με το WWE, για να κάνει μερικές εμφανίσεις στο WWE Backstage και να βοηθήσει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να κάνει μερικές τακτικές εμφανίσεις, αλλά δεν υπάρχει ενδεχόμενο να εμφανίζεται εβδομαδιαία στο πάνελ της εκπομπής.

Τέλος να τονίσουμε πως ο CM Punk δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στο ρινγκ του WWE, παρά μόνο να συνεργαστεί με το FOX. Άλλωστε το τηλεφώνημα που δέχτηκε δεν ήταν από το WWE, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε ήταν με το FOX.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να σας ξενερώσουμε, αλλά αυτή είναι η αλήθεια και αρκετός κόσμος έχει μπερδευτεί με την υπόθεση.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη