RAW 14/10/2019: Συνάντηση κορυφής!


Αρκετές εξελίξεις είχε το εβδομαδιαίο επεισόδιο του Monday Night Raw, με το WWE Draft να σχηματίζει τις βάσεις για τα δύο μεγάλα σόου.

- Το κόκκινο σόου άνοιξε με τον διαφημιζόμενο αγώνα ανάμεσα στην Becky Lynch και την Charlotte Flair, με το stipulation να λέει πως η νικήτρια δίνει το δικαίωμα στο brand της να κάνει το πρώτο pick στο WWE Draft. Ο αγώνας ήταν σχετικά καλός, και νικήτρια έφυγε η Raw Women’s Champion, Becky Lynch.


- Στα παρασκήνια ο Seth Rollins δήλωσε πως απόψε (σ.σ. χθες) θα ψάξει παντού για να βρει επιτέλους τον “Fiend” και να τον προκαλέσει σε μάχη. Κάπου εκεί περάσαμε και στον πρώτο γύρο της 2ης και τελευταίας εβδομάδας του WWE Draft, με την Stephanie McMahon να ανακοινώνει τα παρακάτω ονόματα:

1) Seth Rollins (Raw)
2) Brock Lesnar (SmackDown)
3) Charlotte Flair (Raw)
4) The New Day (SmackDown)
5) Andrade & Zelina Vega (Raw)


- Ο Andrade έδωσε και τον πρώτο του αγώνα στο Raw, όπου αντιμετώπισε τον Ali σε ένα σχετικά σύντομο αγώνα. Ο πρώτος δοκίμασε αρκετές "βρώμικες" τακτικές κόντρα στον αντίπαλο του, ενώ μάλιστα είχε στο πλευρό του την υποστήριξη της Zelina Vega. Η νίκη για τον Andrade ήρθε μετά από Hammerlock DDT.

Στον δεύτερο γύρο του WWE Draft, ανακοινώθηκαν οι εξής:

1) The Kabuki Warriors (Raw)
2) Daniel Bryan (SmackDown)
3) Rusev (Raw)
4) Bayley (SmackDown)
5) Aleister Black (Raw)

- Ακολούθησε το Raw Tag Team Championship Match, όπου οι Ziggler & Roode αντιμετώπισαν τους Viking Raiders. Οι πρωταθλητές προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά οι Raiders στάθηκαν συγκεντρωμένοι και κέρδισαν τους τίτλους. Νέοι πρωταθλητές οι Viking Raiders μετά από 6 μήνες προσπάθειας στην Tag Team Division του Raw.


Στον τρίτο γύρο του WWE Draft, ανακοινώθηκαν οι εξής:

1) Cedric Alexander (Raw)
2) Shinsuke Nakamura (SmackDown)
3) Humberto Carrillo (Raw)
4) Ali (SmackDown)
5) Erick Rowan (Raw)

- Η ανοδική πορεία για τον Aleister Black συνεχίστηκε στο επεισόδιο του Monday Night Raw, αφού επικράτησε του Eric Young σε έναν σύντομο αγώνα.

Στον τέταρτο γύρο του WWE Draft, ανακοινώθηκαν οι εξής:

1) Buddy Murphy (Raw)
2) Dolph Ziggler & Robert Roode (SmackDown)
3) Jinder Mahal (Raw)
4) Carmella (SmackDown)
5) R-Truth (Raw)

- Στα παρασκήνια οι O.C. επιτέθηκαν στους Streets Profits, με τον AJ Styles να τονίζει πως το Raw ανήκει σε αυτούς. Έπειτα προχωρήσαμε σε έναν ακόμη αγώνα όπου ο Ricochet αντιμετώπισε τον Shelton Benjamin. Ο Benjamin έκανε δύσκολο το έργο του Ricochet, αλλά ο δεύτερος κατάφερε να πάρει την νίκη.


- Συνέχεια είχαμε στην αντιπαλότητα ανάμεσα σε Braun Strowman και Tyson Fury, με τους δύο ισχυρούς άνδρες να έχουν ένα Contract Signing για τον αγώνα τους στο Crown Jewel. Ο Strowman έβαλε την υπογραφή του τονίζοντας πως στο επερχόμενο PPV θα κερδίσει τον Fury παρά τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει, διότι ο Fury είναι αήττητος στην καριέρα του. Ο Tyson με την σειρά του υπέγραψε το συμβόλαιο, και απάντησε λέγοντας ότι θα ρίξει κάτω τον "Monster Among Men" με μερικές κινήσεις.


Στον πέμπτο γύρο του WWE Draft, ανακοινώθηκαν οι εξής:

1) Samoa Joe (Raw)
2) The Miz (SmackDown)
3) Akira Tozara (Raw)
4) King Corbin (SmackDown)
5) Shelton Benjamin (Raw)

- Στην επόμενη αναμέτρηση, ο Buddy Murphy αγωνίστηκε απέναντι στον Cedric Alexander και πήρε μια δυνατή νίκη που θα τον βοηθήσει στη συνέχεια. Το αποτέλεσμα ήρθε με Powerbomb κι έπειτα Murphy's Law. Κατά την διάρκεια του σόου ανακοινώθηκε ότι στο Crown Jewel θα δούμε ένα Falls Count Anywhere Match για το Universal Championship ανάμεσα στον Seth Rollins και τον "Fiend" Bray Wyatt.

Στον έκτο και τελευταίο γύρο του WWE Draft, ανακοινώθηκαν τα παρακάτω ονόματα:

1) Rey Mysterio (Raw)
2) Shorty Gable (SmackDown)
3) Titus O'Neil (Raw)
4) Elias (SmackDown)
5) Liv Morgan (Raw)

- Και περνάμε στο Main Event της βραδιάς, όπου οι Kabuki Warriors στον πρώτο τους αγώνα μετά την μεταγραφή στο Raw, ήρθαν αντιμέτωπες με μια νέα ομάδα, πρόκειται για τις Natalya & Lacey Evans. Ο αγώνας ήταν μέτριος και είχε σχετικά μεγάλη διάρκεια με τους οπαδούς να εκνευρίζονται και να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του AEW. Ωστόσο, νικήτριες έφυγαν οι WWE Women's Tag Team Champions.


- Το κόκκινο σόου έκλεισε με τον Seth Rollins να επιτίθεται στον Bray Wyatt την στιγμή που τον βρίσκει στο Firefly Fun House. Ο Universal Champion επίσης έκαψε τον χώρο που ο Wyatt έκανε τα γυρίσματα.

Αποτελέσματα RAW 14/10/2019:

- Η Becky Lynch κέρδισε την Charlotte Flair
- Ο Andrade κέρδισε τον Ali
- Οι Viking Raiders επικράτησαν των Ziggler & Roode
- Ο Aleister Black επικράτησε του Eric Young
- O Ricochet νίκησε τον Shelton Benjamin
- Ο Buddy Murphy νίκησε τον Cedric Alexander
- Οι Kabuki Warriors κέρδισαν τις Natalya & Lacey Evans

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη