How WWE should have booked: League of Nations


Επειδή, βλέπετε ότι με το How WWE should have booked, έχω ρέντα, πιστεύω πως θα το συνεχίσω και πως θα πάει καλά. Σενάρια πιθανά, υπάρχουν παντού και δεν μπορεί να τα αφήσω εγώ, ο μέγας επερχόμενος σεναριογράφος ανεξερεύνητα. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο άρθρο το είχα στο μυαλό μου, εδώ και κάμποσο καιρό και πως έπρεπε να γίνει, αφού αυτό το storyline ήταν μια υπέροχη ευκαιρία να δούμε ίσως την πιθανή άνοδο ενός αδικημένου superstar. 

Οπότε, στο σημερινό μας θέμα, έχουμε την League of Nations. Την ομάδα των Sheamus, Wade Barrett, Rusev & Alberto Del Rio, οι οποίοι ένωσαν τα...έθνη τους για κυριαρχία στον κόσμο του WWE. Και η κυριαρχία αυτή άρχισε ιδανικά, με τον Sheamus να είναι WWE Champion και τον Alberto Del Rio να κατακτάει πιο γρήγορα και από τον R-Truth δύο United States Championship reigns σε ματσάκια με τον Kalisto. Ωστόσο, ένα μήνα μετά, ο Sheamus έχασε τον τίτλο από τον Roman Reigns και ο Del Rio το US Championship από τον Kalisto, μετά είχαμε μια ήττα της ομάδας στο Fastlane, μια νίκη της απέναντι στην New Day και μετά το..θάψιμο της από τους Foley, Austin & Michaels και την επόμενη μέρα την διάλυση της και το ξύλο από τους Wyatts. Εμ, ναι, όχι και το καλύτερο δυνατό σενάριο, έτσι δεν είναι; Και μπορώ να το κάνω καλύτερα. 

ΤΟ ΠΛΑΝΟ


Οπότε, για να δούμε. League of Nations. Για να κάνουμε την League of Nations να είναι ένα κυρίαρχο group, δεν θα πρέπει να την ξεκινήσουμε από το πουθενά, αλλά να έχει τις απαρχές της από μια συγκεκριμένη στιγμή και αυτή είναι μια μέρα μετά το Hell In A Cell PPV. Ακόμη θα πρέπει να έχει στιγμές κυριαρχίας και στιγμές, όπου θα νιώθουμε πως η ομάδα αυτή θα είναι ασταμάτητη, μέχρι που τριβές θα προκαλέσουν το τελικό ματς, όπου θα έχουμε την διάλυση της ομάδας. Επίσης, αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να έχουμε και τους 4 μεγάλους τίτλους στην μέση της ομάδας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και από το Royal Rumble 2016 και μετά, να χτίζουμε σιγά-σιγά την διάλυση της και το μεγάλο τους ματς στην Wrestlemania. 

Οι Sheamus & Wade Barrett θέλουμε να είναι σίγουρα οι heels της υπόθεσης, ο Del Rio θα πρέπει να παίξει ανάμεσα στους ρόλους, αλλά εδώ θέλουμε να χτίσουμε έναν μεγάλο babyface. Έναν babyface που θα αγγίξει το κοινό και θα έχει σημαντικές ευκαιρίες, αφού κλείσουμε πρώτα το Twitter και το Instagram της γυναίκας του, Lana. Μιλάω φυσικά για τον Rusev. O Rusev λοιπόν, θα είναι το κύριο θέμα της ιστορίας μας. Θα είναι ο κρυφός μας ήρωας που θα αναπτυχθεί σιγά σιγά και θα αποτελέσει τον face της ιστορίας μας. Οπότε πάμε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε. 

1o κεφάλαιο:
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ


Οπότε, στο Hell In A Cell, o Alberto Del Rio επιστρέφει στο WWE, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ZEB COLTER, και κερδίζει τον John Cena για το United States Championship, ως heel, κερδίζοντας με βρώμικες τακτικές. Ο Sheamus, έχοντας την βαλίτσα του MITB, έχει ένα singles match, αντί για το six-man tag team match που είχαμε δει και κερδίζει τον Dolph Ziggler, τελειώνοντας αυτήν την ηλίθια κόντρα, ενώ οι Rusev & Barrett κάθονται χωρίς ματς για να τους έχουμε στο RAW αύριο με ανανεωμένους σκοπούς. Στο RAW, την επόμενη μέρα, ο Sheamus έχει έναν αγώνα με τον Roman Reigns. Όλα μοιάζουν ότι ο Reigns θα κερδίσει τον Great White, μέχρι που ξαφνικά στην ράμπα, με κοστούμι βγαίνουν έξω οι Wade Barrett (έχοντας παρατήσει το King gimmick), Rusev (με κοντό μαλλί, όπως τώρα) & Alberto Del Rio. 

O Reigns τους κοιτάζει και συνεχίζει την δουλειά του. Οι τρεις τους πλησιάζουν το ring και τότε, εμφανίζεται και ένας τέταρτος, ο οποίος αρχίζει την επίθεση στον Reigns. Και αυτός δεν είναι άλλος, από τον Cesaro. Γιατί πολύ απλά, ο Cesaro αυτήν την περίοδο, δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτα στο WWE. Ακριβώς, θα ξεκινήσουμε με πέντε μέλη, αντί για τέσσερα την ιστορία μας. Πιστέψτε με, θα αξίζει. Ο Cesaro λοιπόν ξεκινάει την επίθεση, όλοι τους μπαίνουν στο ring και εκτελούν τα finisher τους στον Reigns. Μια νέα φατρία έχει μόλις παρουσιαστεί στο WWE και ήδη έχει κάνει την ζημιά της, έχοντας βγάλει εκτός ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της εταιρείας. 

Την επόμενη εβδομάδα και οι πέντε κάνουν την είσοδο τους στο ring. Το μικρόφωνο πιάνει ο spokeperson της ομάδας, που θα είναι ο Wade Barrett (γιατί ας το παραδεχτούμε, ο Barrett είναι τρομερός στο μικρόφωνο) και λέει τα εξής: 

" Have you ever seen before, ladies and gentlemen, a group of honest, decent and hard working men, that is, as dominant as we are? Last week, we showed you how nations can be friends and not be bounded by borders or battles for supremacy. Roman Reigns, I want to officialy congratulate you. You are the first martyr that saw true power. Myself, Sheamus, Cesaro, Alberto Del Rio and Rusev. We are not just a faction, as you idiots like to tell online. We are a family. No, even better than that, we are a League. The League of Nations! And you, are about to withness greatness before your very eyes." 

O Sheamus συνεχίζει λέγοντας τα γνωστά "Fella, Fella, Roman let's have a fight fella" και λέγοντας πως η League of Nations θα εκπληρώσει μια προφητεία. Θα συλλέξει όλους τους μεγάλους τίτλους από το WWE και θα τους έχει δικούς της. Ο Del Rio έχει το US Championship, o Cesaro θα στοχεύσει το Intercontinental Championship, οι Rusev & Barrett θα στοχεύσουν τους tag team τίτλους και ο Sheamus θα κάνει πολύ σύντομα cash-in το Money In The Bank συμβόλαιο του και θα γίνει ο νέος WWE World Heavyweight Champion. 

Την ίδια βραδιά, βλέπουμε την League να σαμποτάρει διάφορα ματς. Ματς που έχουν οι Neville, Dudley Boys, Ryback & Kalisto. Διακόπτονται αυτά τα ματς λοιπόν και όλο αυτό οδηγεί σε ένα παραδοσιακό 5vs5 tag team match στο Survivor Series, όπου η League of Nations φυσικά θα κερδίσει, κάνοντας καθαρό sweep, βγάζοντας και τα 5 μέλη της αντίπαλης ομάδας, χωρίς να χάσουν κανένα από τα δικά τους. Το ίδιο βράδυ, όπως συνέβη και στην πραγματικότητα, ο Sheamus κάνει cash-in το Money In The Bank και κερδίζει τον Roman Reigns και γίνεται ο νέος WWE World Heavyweight Champion. Η League έχει δύο στα πέντε.

2o κεφάλαιο:
Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΡΙΒΕΣ


Την επόμενη μέρα στο RAW, η Authority είναι τόσο ικανοποιημένη από την ήττα του Reigns, που αποφασίζει για μια μέρα, να αφήσει τον Sheamus να κάνει κουμάντο στα ματς του επεισοδίου. Έτσι λοιπόν, βάζει τον Cesaro σε ένα IC Title match απέναντι στον Kevin Owens και τον Ryback που έχει την δικαιωματική ρεβάνς του και τους Rusev & Barrett σε ένα tag match, για τα tag team championships, απέναντι στην New Day, η οποία σιγά-σιγά αρχίζει να γυρνάει προς..face κατευθύνσεις, αφού δεν αντέχουν το νέο look της League of Nations. Όλα τα μέλη και ειδικά η tag team των Barrett & Rusev κερδίζουν δίκαια τον αγώνα, χωρίς κάποιες αδικίες. Αυτό, (όσον αφορά το tag team match) γίνεται επειδή ο Rusev θέλει να αποδείξει ότι έχει την δύναμη να κερδίσει δίκαια και έτσι την ώρα που ο Barrett πάει να χρησιμοποιήσει την καρέκλα, ο Rusev του παίρνει την καρέκλα και λέει ότι πρέπει να κερδίσουν δίκαια για να αποδείξουν την δύναμη των εθνών τους. Στο τέλος του RAW, o Sheamus οργανώνει μια επίθεση στον Roman Reigns, η οποία στέφεται με επιτυχία και το show κλείνει με την ομάδα της LON να στέκεται, σηκώνοντας τους τίτλους τους.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Sheamus με την υπόλοιπη ομάδα, κάνει την είσοδο του και με ένα look "πιο κόπανος πεθαίνεις" λέει κουβέντες του στυλ "Ώπ τι έγινε, είδαμε κάποιες αλλαγές εδώ, lads? Λέγατε ότι δεν θα τα καταφέρουμε, ότι θα μείνουμε κάτω fella. Αλλά για άλλη μια φορά, αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Τι; Δεν με πιστεύετε; Θα σας το αποδείξω τώρα." Και ο Sheamus φέρνει μπροστά τον Rusev. O Rusev έρχεται περήφανος κρατώντας τον τίτλο του και ο Sheamus του λέει "Rusev, χτες, κερδίσατε τους tag team τίτλους με τον Wade Barrett και σας συγχαίρω για αυτό. Ωστόσο, χθες, ήσουν ο άνθρωπος που πήγε να μας κοστίσει αυτή την τεράστια νίκη. Ο Barrett πήγε να δείξει στο άμαθο και άμυαλο WWE Universe την έννοια του "με κάθε κόστος" και εσύ τον απότρεψες από το να το κάνει αυτό. Για αυτό, ως αρχηγός της League of Nations, αφαιρώ τον τίτλο από εσένα, μέχρι να μου αποδείξεις ότι είσαι άξιος της εμπιστοσύνης μου και τον δίνω στον Cesaro. Γιατί, αυτό, αποφασίστηκε από όλα τα έθνη."


Οπότε βλέπουμε γενικότερα την κακομεταχείριση από πλευράς League of Nations στον Rusev να εντείνεται και γενικότερα η League φαίνεται να μην βλέπει τόσο την φατρία ως ένωση εθνών, αλλά αντίθετα να την βλέπουν περισσότερο συμφεροντολογικά. Και πιο πολύ από όλους, ο πρωταθλητής του WWE Sheamus, ο οποίος χρησιμοποιεί συστηματικά, τα υπόλοιπα μέλη της φατρίας του. Στο TLC λοιπόν, με την βοήθεια των υπόλοιπων μελών, μολονότι ο Rusev δεν συμφωνεί, αφού πιστεύει στην ιδέα των ενωμένων εθνών, που αποδεικνύουν το καθένα ξεχωριστά, την δύναμη του, διατηρεί τον τίτλο του απέναντι στον Roman Reigns. Οι μέρες περνάνε και ο Sheamus, έχοντας ένα Royal Rumble match μπροστά του, όπου πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, εξασφαλίζει την είσοδο όλων των μελών της League προκειμένου να τον βοηθήσουν να διατηρήσει τον τίτλο του. Ο Cesaro εν τω μεταξύ, χάνει το Intercontinental Championship, από τον Dean Ambrose και αρχίζει και νευριάζει σιγά σιγά με τον Del Rio, με τον οποίο φαίνεται ότι έχουν αντίθετες απόψεις, ενώ ταυτόχρονα η New Day εξασφαλίζει ματς απέναντι στους Barrett & Cesaro για τους tag τίτλους. 

3o κεφάλαιο:
ROYAL RUMBLE


H ημέρα του Royal Rumble έφτασε
. Μια μεγάλη ημέρα για την League of Nations, αφού όπως προβλέπει ο Sheamus, θα συνεχίσουν την κυριαρχία τους ως το πιο δυνατό group που έχει δει ποτέ το WWE. Η βραδιά πάντως, δεν αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς για το group, αφού οι New Day μετά από καταλάθος Bullhammer από τον Barrett στον Cesaro, κερδίζει τους tag τίτλους. Μετά τον αγώνα, ο Cesaro πάει να ζητήσει τα ρέστα από τον Wade Barrett, με τους υπόλοιπους να τους χωρίζουν και τον Sheamus στα παρασκήνια να τους θυμίζει ότι είναι ένα group, είναι μια σημαντική ομάδα που έχει έναν σκοπό. Να μείνουν δυνατοί. Και ο τρόπος είναι μέσω του WWE World Heavyweight Championship. Βασικά, ο Sheamus, κάνει τα πάντα να κρατήσει τον τίτλο του, με τους υπόλοιπους να συμφωνούν χαμογελώντας, εκτός από τον Rusev, o οποίος κοιτάζει λίγο περίεργα.

Η ώρα του Rumble match φτάνει. Στο νούμερο ένα είναι ο Roman Reigns και στο νούμερο 2 βγαίνει ο Rusev. O Sheamus μάλλον, δεν πρόσεξε τον Rusev, ο οποίος κιόλας, δίνει το χέρι του στον Roman, λέγοντας του να επικρατήσει ο καλύτερος. Ο Roman το δέχεται και αρχίζουν να παλεύουν. Ο Rusev αντέχει και κάπου στο νούμερο 22 μπαίνει στο ring o Cesaro. Στην συνέχεια στο νούμερο 27 βλέπουμε τον Del Rio, στο νούμερο 28 τον Barrett και στο νούμερο 30 τον Sheamus. Όλη η League, εκτός του Rusev, είναι φρέσκια, αλλά ο Rusev έχει εντυπωσιάσει. Συνεχίζει και παλεύει και δείχνει τα κότσια του. Η League κυριαρχεί στον αγώνα, μέχρι που ο Brock Lesnar τους ξαπλώνει σχεδόν όλους με ένα F-5 και πετάει εκτός τους Del Rio, Cesaro & Barrett. O Sheamus του εκτελεί Brogue Kick και ποζάρει στην μέση του ring. Και την ώρα που πάει να φωνάξει "Fellaaaaaaa", o Rusev τον κάνει eliminate από πίσω. 

Το στάδιο σοκάρεται και πανηγυρίζει. Ο Rusev δείχνει τον τίτλο και εξηγεί πως γίνονται όλα για τον τίτλο. Με κάθε κόστος, όπως του είπε και στο RAW μετά την κατάκτηση των τίτλων. Ο Sheamus νευριάζει και βάζει κάθε μέλος της League να επιτεθεί στον Rusev. Όλοι εκτελούν τα finisher τους στον Bulgarian Brute και στην συνέχεια με ένα Celtic Cross, o Sheamus περνάει τον Rusev στο τραπέζι των σχολιαστών. Ο Rusev βγαίνει εκτός της τηλεόρασης του WWE.

4o κεφάλαιο:
TO BUILD-UP ΓΙΑ ΤΗΝ WRESTLEMANIA


Την ημέρα μετά το Royal Rumble, o Sheamus και τα υπόλοιπα μέλη της League βγαίνουν έξω, φανερά εκνευρισμένοι. Ο Sheamus αποκαλεί τον Rusev έναν προδότη, έναν άνθρωπο, ο οποίος έβαλε το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το γενικότερο καλό. Ξαφνικά, ο Cesaro παίρνει το μικρόφωνο και έχοντας νεύρα, αναρωτιέται (ειρωνικά) αν το γενικότερο καλό ήταν το να μένει η ομάδα ενωμένη ή να κρατάνε τον Sheamus ως πρωταθλητή. Γιατί, όπως λέει ο Swiss Cyborg, εχτές το βράδυ, ο Sheamus δεν ήταν εκεί να τον βοηθήσει, όταν ο ηλίθιος Barrett τον χτύπαγε στο κεφάλι. Τα αίματα ανάβουν, μέχρι που ο Del Rio, ο οποίος είναι ο μοναδικός πρωταθλητής, μπαίνει μπροστά και λέει πως πλέον, όντας ο μοναδικός κάτοχος τίτλου, αυτός είναι το κυρίαρχο έθνος και αρχηγός της φατρίας, κάτι που εξοργίζει τον Sheamus, ο οποίος νευριασμένος αρχίζει και τσακώνεται με τον Del Rio. 

Τις επόμενες εβδομάδες, βλέπουμε τα μέλη να χάνουν ματς, άλλους να μην βοηθιούνται μεταξύ τους και με τον Alberto Del Rio να παίζει το δικό του πολιτικό παιχνιδάκι για να κρατήσει το U.S Championship γύρω από την μέση του (γιατί να μην κάνουμε τον τίτλο σημαντικό επιτέλους;), όλα δείχνουν πως η League of Nations δεν ήταν τόσο μεγάλη ομάδα όπως νομίζαμε ότι ήταν. Μέσα σε αυτόν τον χαμό, ο Sheamus ανακοινώνει ότι θα έχει ένα open challenge στο Fastlane για τον οποιοδήποτε να το αποδεχτεί και να νιώσει την οργή του Celtic Warrior. Ταυτόχρονα οι Barrett & Cesaro αποφασίζουν να δεχτούν το rematch clause τους για τους τίτλους και ο Del Rio υπερασπίζεται τον τίτλο του απέναντι στον Jack Swagger.

Το Fastlane λοιπόν φθάνει και ο Del Rio διατηρεί το US Championship, ενώ οι Barrett & Cesaro για άλλη μια φορά, δεν μπορούν να δουλέψουν μεταξύ τους και χάνουν το rematch τους. Το open challenge του Sheamus καταφθάνει και το απαντάει ο...Heath Slater. O Sheamus γελάει και χαμογελάει, προκαλώντας τον One Man Band στο ring, μέχρι που από πίσω από τον Sheamus, εμφανίζεται ο Rusev.
O Rusev προλαβαίνει τον Slater, o Sheamus κοιτάει λες και είδε φάντασμα. Ο αγώνας ξεκινάει και ο Rusev με ένα Machka Kick και το Accolade καταφέρνει και κερδίζει τον Celtic Warrior σε δευτερόλεπτα. Πρέπει να καταλάβετε πως πρέπει σιγά σιγά να δείξουμε ότι ο ήρωας της ιστορίας μας είναι ικανός να βάλει πράγματα κάτω και να πάρει σημαντικές νίκες.


Τις επόμενες εβδομάδες βλέπουμε τσακωμούς και τριβές προς την μεριά της League of Nations, με τον Del Rio πλέον να ξεκαθαρίζει πως θέλει να λειτουργεί μόνος, όπως και οι υπόλοιποι. Έτσι ο κάθε ένας τραβάει τον δικό του δρόμο. Η τουλάχιστον, έτσι νομίζουμε αρχικά. Γιατί, ο Rusev πρώτον θέλει τα κεφάλια όλων των μελών της League of Nations και δεύτερον, σιγά σιγά, οι Barrett & Sheamus γλυκοκοιτάζουν τον τίτλο του Alberto Del Rio. Στο Roadblock, o Rusev αποδέχεται έναν αγώνα με τον Cesaro ενώ ο Sheamus αντιμετωπίζει τον Del Rio για το US Championship. O Rusev στο PPV κερδίζει τον Cesaro, ενώ μετά τον αγώνα, προσφέρει το χέρι του, κάτι που ο Ελβετός το δέχεται, κάνοντας τον face, ενώ ο Sheamus, μετά από παρέμβαση του Barrett κερδίζει τον Del Rio για το US Championship.

O Sheamus είναι ο νέος United States Champion και το γιορτάζει διοργανώνοντας μια τελετή στέψης του με τον τίτλο, την οποία και χαλάει ο Rusev, ο οποίος του λέει πως θέλει τον τίτλο του για να δείξει πως εκπροσωπεί μια χώρα, ένας πραγματικός ήρωας. Από την άλλη ο Del Rio θέλει το δικό του rematch, αλλά και ο Barrett σιγά σιγά, την ευκαιρία να θυμίσει σε όλους ποιος είναι. Έτσι, στην Wrestlemania, κανονίζεται ένα Fatal 4-way Elimination match για το United States Championship. Sheamus, Rusev, Alberto Del Rio & Wade Barrett θα αναμετρηθούν. Ένας θα είναι ο US Champion. 

5o κεφάλαιο:
Ο ΑΓΩΝΑΣ


Στον αγώνα, βλέπουμε τους τέσσερις συμμετέχοντες να τα δίνουν όλα. Θα ήταν ένας αγώνας 15-17 λεπτών, οπότε δύο eliminations θα έπρεπε να είχαν γίνει μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο. Πρώτος από τον αγώνα, αποχωρεί σε ένα shocker για τους πάντες, ο Alberto Del Rio, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που δεν είχε και πολλά να χάσει. Ο Rusev παίρνει αυτό το elimination αναγκάζοντας τον στα πρώτα 5 λεπτά να κάνει tap-out στο Accolade. Στην συνέχεια έχουμε αρκετές κινήσεις, μέχρι την ώρα που ο Sheamus ζυγίζει τον Rusev για το Brogue Kick και πάει να το εκτελέσει, ο Bulgarian Brute αποφεύγει και έτσι ο Sheamus χτυπάει τον Barrett. O Sheamus κοιτάει τον πεσμένο Barrett, που είναι το μοναδικό άτομο που όλον αυτόν τον καιρό, του είχε δείξει την περισσότερη πίστη, παρ'όλα αυτά του κάνει cover και τον βγάζει εκτός. 

Και τότε φτάνουμε στο μεγάλο ματς. Sheamus & Rusev. Πλέον χωρίς εκπλήξεις. Μόνο ένας θα φύγει από την Wrestlemania πρωταθλητής. Τα near-falls είναι κοντά και η αγωνία είναι μεγάλη. Ο Rusev παλεύει για να αποδείξει την αξία του και στο τέλος τα καταφέρνει, αφού κλειδώνει το Accolade και αναγκάζει τον Celtic Warrior να παραιτηθεί. Ο Rusev είναι ο νέος US Champion και το πανηγυρίζει με τους fans και αργότερα με την γυναίκα του, Lana, η οποία τον συγχαίρει.

Και έτσι θα έκανα book την League of Nations. Δεν είχαμε πολλά να πούμε εδώ, κυρίως λόγω της απλότητας του story. Ωστόσο, πείτε μας τι άλλο booking θα θέλατε να δείτε;


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη