How WWE Should Book: Finn Balor vs. AJ Styles


Στο ακολουθώ άρθρο θα διαβάσετε από τον Νίκο Ασλανίδη πως θα έκανε Booking την πορεία του Finn Balor στο NXT και το Feud του με τον AJ Styles! Αυτό είναι το 1ο μέρος του Booking, πιθανόν να γράψω και συνέχεια στο Feud. Λοιπόν ας ξεκινήσουμε.. 

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μετά από λίγο καιρό απουσίας ο Finn Balor έκανε την επιστροφή του στο κιτρινόμαυρο σόου και έκανε Heel Turn καθώς διέλυσε τον Johnny Gargano και Tommaso Ciampa μαζί με την Undisputed Era. Στην συνέχεια στο Booking μου ο Balor θα κάνει συμμαχία με την Undisputed Era και θα μας τονίζει πως το παρελθόν του, είναι και το μέλλον του. Έπειτα ξεκινάει Feud με τον πρώην NXT Champion Ciampa και Gargano. Ο Velveteen Dream θα ενωθεί μαζί τους καθώς και αυτός έχει θέματα με την Undisputed Era. Όλα αυτά θα οδηγήσουν σε ένα 5 on 5 Match στο WarGames! Undisputed Era με Finn Balor ενάντια DIY (Ciampa & Gargano), Velveteen Dream, Pete Dunne και Matt Riddle ώστε να ολοκληρωθεί η πεντάδα τους. Ο Balor με την ομάδα του παίρνουν την νίκη σε ένα εκπληκτικό και Brutal WarGames Match.

THE INVASION

Πλησιάζει καιρός για το Survivor Series του Main Roster. Το Raw  και SmackDown σχηματίζουν τις ομάδες τους για το Men's Traditional 5 on 5 Elimination Match. 2 εβδομάδες πριν το Pay-Per-View ο Finn Balor με την Undisputed Era όπου μετά το WarGames κάνουν πιο περιορισμένες εμφανίσεις και κάνουν κυρίως μερικά Promo, εμφανίζονται στο Monday Night Raw και στο Friday Night SmackDown κάνοντας το NXT Invasion μαζί με λίγους ακόμα NXT Superstars. Δείχνουν ότι το NXT μπορεί να είναι στο ίδιο επίπεδο με το Main Roster, δείχνουν ότι έχουν μπει στο χάρτη για τα καλά! Απαιτούν να πάρουν μέρος και αυτοί στο Survivor Series. Και η απαίτηση τους γίνεται δεκτή. Στο Survivor Series στο Men's Elimination Match θα έχουμε Team Raw Vs. Team SmackDown Vs. Team NXT (Undisputed Era & Finn Balor). Εκεί που δεν το περίμενε κανείς ότι θα έχουμε αυτόν τον αγώνα, έχουμε επιπλέον έκπληξη. Η Team NXT θα καταφέρει να πάρει την νίκη και για να κλείσει η βραδιά ο AJ Styles με την Club (Gallows & Anderson) θα εμφανιστούν και θα έχουν ένα Face-Off με τον Balor και o Pnenomenal One θα συγχαίρει τον πρώην αρχηγό της Bullet Club.


Στο NXT μετά το Survivor Series ο Balor θα προδώσει την Undisputed Era και θα επικεντρωθεί στον Adam Cole. Η Club θα έρθουν να βοηθήσουν τον Balor και θα διαλύσουν την Undisputed Era. Ο Balor θα σχηματίσει και πάλι το Balor Club όπου μαζί με τον Styles θα είναι και οι δύο τους αρχηγοί. Το παρελθόν του Balor θα είναι και το μέλλον του όπως προανέφερε. Η Club θα υψωθεί και πάλι! Ο Balor θα αγωνιστεί με τον Adam Cole για το NXT Championship στο επόμενο TakeOver. Η ομάδα του Balor θα βρίσκεται στο Ringside ώστε να του παρέχουν βοήθεια εάν προσπαθήσει κάποιος από την Undisputed να του επιτεθεί. Μετά από ένα απίθανο αγώνα ο πρώην Longest Reigning NXT Champion, ο finn balor δηλαδή χάνει. Ωστόσο το Feud συνεχίζεται.

NO ONE SURVIVES

Ο Adam Cole προκαλεί τον Balor και την Club σε ένα Faction Vs. Faction Match, Undisputed Era Vs. The Balor Club! Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Royal Rumble 2020. Ένα Dream Match για πολλούς! Η Balor Club καταφέρνει να πάρει την νίκη σε ένα μεγάλο και απίστευτο αγώνα αλλά, ένας ακόμα Superstar θέλει και αυτός πίσω τον τίτλο που ποτέ δεν έχασε. Ο Tommaso Ciampa παίρνει επιτέλους ευκαιρία για τον τίτλο και όλα οδηγούν σε ένα Triple Threat Match στο TakeOver πριν την WrestleMania 36. Ο Ciampa καταφέρνει να πάρει την νίκη και κερδίζει επιτέλους τον τίτλο που ποτέ δεν έχασε!

TO DREAM MATCH ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ

Στο SmackDown After WrestleMania ο Finn Balor θα ανέβει ξανά στο Main Roster και θα ξεκινήσει ο επόμενος σκοπός του. Ο Styles με τους Gallows και Anderson θα ακολουθήσουν τον Finn στο μπλε σόου. Πλέον αφού θα είναι συνέχεια μαζί με τον AJ Styles θα είναι διαφορετικά τα πράγματα και δυσκολότερο να δίνουν εντολές στους Gallows και Anderson. Για λίγους μήνες η Club θα "κυβερνήσει" το SmackDown και θα κατακτήσει μερικούς τίτλους. Το καλοκαίρι στο Money In The Bank o AJ Styles θα κατακτήσει το WWE Championship ενώ οι Gallows και Anderson θα είναι Tag Team Champions του μπλε σόου. Έπειτα όμως τα αίματα θα αρχίσουν να ανάβουν καθώς ο AJ πλέον θέλει να έχει τον ρόλο του αρχηγού μόνος του. Σχεδόν ένα μήνα πριν το Summerslam ο Balor εναντιώνεται στον WWE Champion και ξεκινάνε Brawl. Οι Tag Team Champions τους χωρίζουν. Ο Styles τους δίνει εντολή να έρθουν με το μέρος του και να διαλύσουν τον Finn. Ωστόσο δεν πάνε όλα όπως τα θέλει, καθώς ο Gallows πάει με το μέρος του AJ αλλά, ο Anderson με το μέρος του Balor. Την επόμενη εβδομάδα ο Balor έρχεται στο Ring με τον Anderson στο πλευρό του και λέει πως θέλει να εκθρονίσει τον Styles και να τον διώξει από το Faction. Στο Summerslam ανακοινώνεται πως θα έχουν αγώνα για το WWE Championship. Επίσης ο ηττημένος θα διωχθεί, ενώ ο νικητής θα είναι ο αρχηγός του Faction.

SUMMERSLAM 2020
WWE Championship Match
AJ Styles (c) vs. Finn Balor - Loser Is Kicked Out Of The Club

Στο πλευρό του Champion βρίσκεται ο Gallows ενώ αντίστοιχα στου Balor ο Anderson. Πρωταθλητής και διεκδικητής κοιτάζονται στα μάτια και το μισό πλήθος ζητωκραυγάζει AJ Styles και το άλλο μισό Let's Go Balor! Ξεκινάει επιτέλους ο αγώνας που περιμέναμε. Ο Balor κάνει πρώτος επίθεση με Drop Kick αλλά, ο Styles αμέσως απαντάει με Pele Kick. Συνεχίζουν να προσπαθούν να κάνουν διάφορες κινήσεις αλλά ο ένας κάνει συνέχεια Counter στον άλλο. Ξανά έχουν ένα Face off και ξεκινάνε την μάχη τους σε πιο Technical Style. Χρησιμοποιούν διάφορες λαβές και διάφορα Submissions αλλά και πάλι καταφέρνουν να κάνουν εντυπωσιακά Counters ο ένας στον άλλο. Ο Balor αρχίζει να δημιουργεί momentum καθώς βγάζει έξω απ'το Ring τον AJ και αμέσως πετυχαίνει 3 συνεχόμενα Dives. Τον ξανά ρίχνει με sling Blade και τον βάζει μέσα στο Ring, τον χτυπάει με Drop Kick και έπειτα με το Bloody Sunday 1916 και πάει για το Pin αλλά, ο Champion κάνει Kick out. Ο Styles εκνευρίζεται και ξεκινάει και αυτός διαφορά Drop Kicks και Slams. Ο Balor αποφεύγει ένα Jumping Clothesline του AJ και αυτός πέφτει στο Ring Corner ενώ ο Balor τον χτυπάει με Overhead Kick και πάει γρήγορα για το Finisher του. Πετυχαίνει το Coupe De Grace αλλά ο AJ πάλι κάνει Kick Out. Ο Phenomenal One πλέον κατάλαβε πως δίνει μια δύσκολη μάχη και πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο για την νίκη. Σταματάει το Momentum του Finn με ένα Dropdown Backbreaker και ένα δυνατό Neckbreaker. Αρχίζει να χρησιμοποιεί μερικά Suplex και Clotheslines. Ο Balor πάει για ένα Splash όμως ο AJ τον πιάνει στον αέρα και τον ρίχνει με Rack Bomb. Αμέσως πετυχαίνει και ένα Facebuster αλλά ο Challenger δεν χάνει. Εκνευρίζεται ο AJ και αμέσως πετυχαίνει ένα Styles Clash αλλά o Balor και πάλι κάνει Kick Out στο Pin. Και οι δυο τους μένουν σωριασμένοι στο Ring ενώ το κοινό ζητωκραυγάζει This Is Awesome και Too Sweet.

Σηκώνονται ξανά οι αγωνιζόμενοι και τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά! Αρχίζουν απλά να χτυπιούνται μεταξύ τους χωρίς σταματημό. Ο AJ πετυχαίνει ένα DDT και θέλει να επιχειρήσει ενα Springboard 450 Splash αλλά, ο Finn το αποφεύγει και πετυχαίνει Enzuigiri και Double Stomp. Κανείς δεν τα παρατάει και συνεχίζουν να χτυπάνε ο ένας τον άλλο συνεχόμενα με ότι άλλες κινήσεις μπορούν να κάνουν. Ο AJ πιάνει τον αντίπαλο του με το Calf Crusher αλλά αυτός μετά από αρκετή διάρκεια στο Submission Lock καταφέρνει να πιάσει τα σχοινιά και ο Styles αναγκαστικά τον αφήνει. Πάει για το Phenomenal Forearm αλλά, ο Balor τον πιάνει και τον ρίχνει με Reverse Bloody Sunday αλλά δεν είναι αρκετό για την νίκη. Το κοινό έχει ξετρελαθεί και φωνάζει Fight Forever! Πάει για 2ο Coupe De Grace ο Balor και το πετυχαίνει αλλά όχι με πολύ δύναμη διότι το πόδι του είναι αρκετά χτυπημένο. Ο AJ κάνει Kick Out και ο αγώνας συνεχίζεται. Ο Balor με ένα Drop Kick πετάει έξω από το Ring τον AJ και έπειτα πηδάει πάνω του με Suicide Dive αλλά, ο πρωταθλητής τον πιάνει και τον πετάει στο Announcer Table με Exploder Suplex. Έπειτα πετυχαίνει και ένα δυνατό Forearm πάνω στο τραπέζι και κείτονται και οι δυο τους στο πάτωμα. Ο Referee ξεκινάει το Count και τελευταίο δευτερόλεπτο προλαβαίνουν να μπουν στο Ring και οι δύό τους. Ο Finn τον ξανά βγάζει έξω με Apron kick. O AJ μπαίνει αμέσως και τον ρίχνει με το Strikes and Roaring Lariat Combo και το 450 Splash αλλά δεν είναι αρκετά για να του δώσουν την νίκη. Ο AJ προσπαθεί για άλλη μια φορά το Calf Crusher αλλά ο Balor ξεφεύγει και με δύο Drop Kicks τον στέλνει στο Corner. Τέλος, με ότι δυνάμεις του έχουν απομείνει κάνει ένα τελικό Coupe De Grace και παίρνει επιτέλους την νίκη!

Το κοινό ενθουσιάζεται και ζητωκραυγάζει για τον νέο WWE Champion! Οι Gallows και Anderson μπαίνουν στο Ring να βοηθήσουν τους Leaders τους, κοιτάζονται όλοι μεταξύ τους και ο Gallows πάει με το μέρος του Finn Balor. Κάνουν το Too Sweet Hand Gesture και κοιτάζουν τον Styles. Ο Balor κάνει το σύνθημα με τα δάχτυλα του, ενώ οι Gallows και Anderson δέρνουν τον AJ και τον αποτελειώνουν με το Magic Killer. Ο Finn Balor παίρνει ένα μικρόφωνο και του τονίζει ότι η Club τελείωσε για αυτόν! Έπειτα δηλώνει ότι θα είναι αυτός ο Leader του Faction για αρκετό καιρό και πως πλέον θα ονομαστεί και πάλι The Balor Club. Πετάει το μικρόφωνο, οι Anderson και Gallows τον σηκώνουν στους ώμους τους και αυτός υψώνει το WWE Championship. Κάνουν άλλη μια φορά το Too Sweet Hand Gesture και έτσι ολοκληρώνεται το Summerslam. 

Έτσι λοιπόν θα έκανα εγώ Booking το Dream Feud που σίγουρα πολλοί θέλουμε να δούμε. Όπως ανέφερα στην εισαγωγή πιθανόν να γράψω και ένα 2ο μέρος όπου η ιστορία θα συνεχιστεί. Σας άρεσε το Booking; Πείτε μου τις απόψεις σας στα σχόλια. 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη