How WWE Should Book: Την επιστροφή του CM Punk (Α' μέρος)


CM Punk marks, ενωθείτε! Η αλήθεια είναι πως το hype που έχει περιτριγυρίσει το συγκεκριμένο άτομο, δεν το είχα καταλάβει ποτέ. Σίγουρα, το gimmick του και όλο το Summer of Punk storyline του, αποτέλεσε ένα από τα πρότυπα storylines του πως πραγματικότητα και επιστημονική φαντασία, μπορούν να συνδυαστούν σε ένα, αλλά και πάλι, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί μετά από τόσα χρόνια, οι fans συνεχίζουν να φωνάζουν το όνομα του. Αποτέλεσε έναν καλό παλαιστή, τo ματς του με τον John Cena στο Money In The Bank έχει μείνει στην ιστορία, όμως από εκεί και μετά τι; 

Το 2014 ο CM Punk αποχώρησε λόγω κούρασης, λόγω τραυματισμών και άλλων πολλών λόγων. OK, ξεκουράστηκε. Μετά δοκιμάστηκε στις μικτές πολεμικές τέχνες, όπου είχαμε 2 ήττες του, την μία κιόλας με κυριαρχικό θα έλεγε κανείς τρόπο και τώρα τίποτα. Τώρα απλώς commentary. Με το ξέσπασμα μου (σχεδόν όλο) να έχει φύγει από την μέση, κάθε χρόνο ακούγεται η κλασσική φήμη ότι ο CM Punk θα κάνει την επιστροφή του στο WWE και όλοι τρελαίνονται. Αλλά φυσικά δεν γίνεται τίποτα. 

Αλλά τι θα συνέβαινε αν ο CM Punk όντως έκανε την επιστροφή του στο WWE; Τι θα γινόταν αν ο Straight Edge Saviour έκανε την επιστροφή του στο promotion που τόλμησε να τον απολύσει την ημέρα του γάμου του; Ήρθε η ώρα να κάνω δύο πράγματα. Πρώτον, να μπω στο μυαλό ενός CM Punk fan και να δω τι θέλει περισσότερο. Θα προσπαθήσω τουλάχιστον. Δεύτερον, επειδή τώρα τελευταία, ο Νίκος Ασλανίδης έχει πάρει πολύ αέρα και έχει αποφασίσει να μας πάρει τις δουλειές, ήρθε η ώρα να του δείξω ποιος είναι ο δάσκαλος και ο master σεναριογράφος εδώ πέρα. Οπότε, ας ξεκινήσουμε. WWE, κάν'το καλύτερα!

ΤΟ ΠΛΑΝΟ


Οπότε ας πούμε και καλά ότι δίνουμε ένα αρκετά καλό συμβόλαιο στον CM Punk να κάνει την επιστροφή του. Το πρώτο τινά που πρέπει να ξέρετε εδώ πέρα, είναι ότι ο CM Punk δεν θα είναι full time wrestler. Παιδιά, το ξέρω, μην φωνάζετε. Ξέρω ότι όλοι σας λαχταράτε τον CM Punk να γυρίσει full time στο ring, αλλά αν γυρίσει και αν γίνει ένας συνηθισμένος παλαιστής όπως όλους τους άλλους, σίγουρα κάποια στιγμή, θα κουράσει και θα κουραστεί, όπως ακριβώς έγινε και το 2013 και στο άσχετο feud που είχε με τον...Ryback και τα φιλάκια με τον Paul Heyman (oh dear), όπου οι περισσότεροι άρχισαν και βαρέθηκαν τον Punk. Οπότε τον κρατάμε part-timer, γιατί ούτως ή άλλως δεν του έχουν μείνει και πολλά πράγματα να κάνει, παρά μόνο να δώσει τα ματς που πρέπει να δώσει. Σίγουρα θα δίνει περισσότερα ματς από τον Lesnar την χρονιά, αλλά δεν θα εμφανίζεται σε κάθε σόου και σε κάθε PPV.  

Και το δεύτερο τινά που πρέπει να ξέρετε, είναι ότι ο Punk δεν έχει ματς για ζώνες. Τώρα ξέρω, ότι πολλοί θα πείτε ότι θα τον προτιμούσατε να τον δείτε champion σαν τον Brock Lesnar, αλλά πιστέψτε με πως αυτό θα λειτουργήσει κατά του CM Punk και κατά του WWE, που θέλει σε αυτό το storyline να κρατήσει τον Brooks ως το πιο καυτό όνομα που θα υπάρχει στο wrestling και που θα τους βοηθήσει στην μάχη με το AEW. Ειδικά τώρα που τον χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ. Ο στόχος του Punk θα είναι ένας στο story μας. Να καταστρέψει το WWE εκ των έσω και να καταστρέψει τον Triple H, για όλα όσα του έκανε αλλά και τους fans, που παρ'όλο που τον είχαν σαν θεό, συνέχισαν και έβλεπαν το προϊόν και βρήκαν νέους ήρωες, αφήνοντας τον να είναι απλά ένα chant. 

1o κεφάλαιο:
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Οπότε, πότε θα επιστρέψει ο CM Punk; Χμ, πως θα σας φαινόταν η Wrestlemania 36; Ακριβώς. Είναι το PPV, όπου θα έχει την μεγαλύτερη ακροαματικότητα και την μεγαλύτερη ζήτηση στον κόσμο και φυσικά ο στόχος του θα είναι ο Triple H. Θα του επιτεθεί τώρα, αλλά δεν θα έχουμε ματς μαζί του, μέχρι και την επόμενη Wrestlemania. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Πριν την Wrestlemania, έχουμε το RAW στο Σικάγο και σίγουρα θα έχουμε την εμφάνιση του HHH, ο οποίος σίγουρα θα έχει κόντρα με ένα άτομο στην Wrestlemania (σε παρακαλώ, ας είσαι ο AJ Styles, θα ήταν σπουδαίος αγώνας) και θα κάνει την είσοδο του στο κοινό και το κοινό θα γιουχάρει σαν τρελό. Ούτως ή άλλως, ήταν ο άνθρωπος που δεν συμπάθησε τον ήρωα του, όσο κανείς άλλος. Ο HHH θα αφήσει το κοινό να πει την γνώμη του. Ούτως ή άλλως, είναι ο face της υπόθεσης. Το μόνο που θα υπαινιχθεί κατά την διάρκεια του promo του είναι ότι "While others took their balls and went to the MMA, so to get their asses kicked, I stood here, being a creator, a visionary, a man that brings the absolute best here in my home, the WWE".

Ο αγώνας στην Wrestlemania φτάνει, ο Triple H κερδίζει (γιατί φυσικά ο HHH κερδίζει στην Wrestlemania) αλλά μετά τον αγώνα, ένας κουκουλοφόρος που το πρόσωπο του δεν διακρίνεται στην κάμερα, αφού καλύπτεται, χτυπάει με ρόπαλο τον Hunter. Ξανά και ξανά και ξανά και ο Triple H είναι κάτω. Πριν έρθουν γρήγορα οι σεκιουριτάδες έξω μαζί με τον Vince McMahon έξαλλο, ο κουκουλοφόρος κάνει το σύμβολο X με τα χέρια του, κάνοντας το κοινό να τρελαίνεται και να χάνει το μυαλό του ταυτόχρονα. Σαν WWE, εμείς αφήνουμε να διαρρεύσει μπρος τα έξω, ότι ο άνθρωπος αυτός συνελήφθη και αποκαλύφθηκε ότι είναι ένας οπαδός, με μια ψεύτικη φωτογραφία ενός άσχετου άντρα, να βγαίνει προς τα έξω ως είδηση. Πολλοί αρχίζουν και πιστεύουν πως η είδηση είναι αληθινή, αλλά άλλοι θα αμφισβητούν. Θα σκέφτονται αν μήπως μετά από τόσες φήμες, εδώ και πολλά χρόνια, ίσως ο CM Punk βρέθηκε όντως στην Wrestlemania. 

Το RAW μετά την Mania καταφθάνει και ο Triple H κάνει την είσοδο του, έχοντας δυνατούς πόνους στα πλευρά, μετά τα χτυπήματα με τα ρόπαλα. Ο Hunter παίρνει το μικρόφωνο και μιλάει για την χθεσινή του νίκη απέναντι στον AJ Styles και δίνει τα εύσημα στον αντίπαλο του, λέγοντας πως του έδωσε την μεγαλύτερη μάχη της καριέρας του. Μετά, μιλάει και για το περιστατικό μετά τον αγώνα, το οποίο και τον σόκαρε. Ένας οπαδός, του επιτέθηκε, κατά τα λεγόμενα του και μετά φρόντισε να κάνει και το σύμβολο X, φεύγοντας. Ο Triple H λέει σχετικά με αυτό τα εξής: 

" Now about that incident that left me with broken ribs. A guy came in, cowardly attacked me behind my back and by the time that security did the right thing and arrived to arrest him, he left. Eventually, they got to him and he was just a fan, just a man who wanted to be tough. My life was in danger, my wife and my kids were scared, the old man even came out to check on me. But I was fine. And about that X symbol. We decided a long time ago to get rid of it. Because HE was a man that didn't want his body on the line each and every night, while others came in and busted their asses with injuries. You want tired guys? Ask Daniel Bryan. Ask Randy Orton. Ask Kofi Kingston. Ask Seth Rollins. Guys who came in and took care of business, while having many health issues. Guys who sacrifice themselves, because they love what they do. And guys that follow a COWARD, come in, and put my life at risk? No, I am not accepting that. This stupidity was over with, six years ago! I am not coming back to it!"


O Triple H πάει να φύγει από το ring, όταν ξαφνικά, ο προβολέας στρέφεται προς την δεξιά μεριά του κοινού, όπου φαίνεται η AJ Lee να κάνει την εμφάνιση της. Το κοινό τρελαίνεται. Η AJ Lee από την δεξιά μεριά του κοινού, χαμογελάει στον Triple H, σατανικά και κάνει το X symbol. Ξαφνικά, από πίσω από τον Triple H, πάλι ένας κουκουλοφόρος άντρας, κάνει την είσοδο του και βαράει ξανά με ρόπαλο τον HHH. Στο titantron, δείχνει ότι τόσο οι superstars, όσο και η security με τον Vince και τους παραγωγούς έχουν κλειδωθεί, μην επιτρέποντας τους να κάνουν τη είσοδο τους στο ring. Ο κουκουλοφόρος συνεχίζει να χτυπάει τον Triple H. Τον σηκώνει και ξαφνικά του κάνει Roundhouse Kick. Το κοινό τρελαίνεται, ο HHH πέφτει πάνω στον άντρα, ο άντρας τον σηκώνει στους ώμους και του κάνει το Go To Sleep. Βγάζει την κουκούλα. Είναι ο CM Punk. Και ο Punk με ένα σατανικό χαμόγελο κάνει το Χ symbol, κοιτώντας την κάμερα, υποσχόμενος το χάος.

2o κεφάλαιο:
Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΝΤΡΑ



Την επόμενη εβδομάδα στο RAW, o Vince McMahon κάνει την είσοδο του στο ring και τονίζει πως πλέον η ασφάλεια στην αρένα είναι μεγαλύτερη, προκειμένου να μην έχουμε εξωτερικές παρεμβάσεις από κανέναν άνθρωπο που δεν βρίσκεται στην εταιρεία πλέον. Κανείς δεν επιστρέφει, όλα στο WWE είναι κανονικά. Πράγματι, η βραδιά στο RAW κυλάει ομαλά, όπως και η βραδιά στο Smackdown. Κάπου όμως εκεί, φθάνουμε στο NXT της Τετάρτης και ο Ricochet κάνει την επιστροφή του για μια νύχτα μόνο για να αντιμετωπίσει έναν καλό παλαιστή του NXT, πχ τον WALTER. O Ricochet κερδίζει τον αγώνα, όμως μετά από αυτόν, δέχεται την επίθεση του από τον CM Punk, ο οποίος αφού τον χτυπάει με ρόπαλο, εκτελεί το GTS. O Punk στην συνέχεια, παίρνει την ντουντούκα που είχε και το 2011 και λέει τα εξής:

" Before they chase me and they cut me off, I just want to say one thing, that you people should always keep in your stupid minds. I am a bad man, with bad intentions. I had to take myself from the very bottom and scratch and claw my way back to the form that I had. Where the hell was WWE? Where the hell were you? You chanted my name! Do you think a name chant gets you anywhere, huh? Do you think a mention helps me come back? NO! You forgot me! You all did! And Vince! YOU BETRAYED ME. WHILE I WAS THE ONE THAT GAVE AND SACRIFICED, YOU DIDN'T DO SHIT FOR ME! WHICH IS WHY I AM DEMANDING WHAT'S RIGHT! Give me a WWE contract, so that I can right my wrong doings and then I promise you, in one year's time, you will never hear from CM Punk, ever again. But until then, I am going to destroy WWE at it's very core from the inside"

Θα βάλουμε τον Punk να εμφανίζεται παντού και όπου θέλει. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως το συγκεκριμένο story μπορεί να μην είναι και τόσο στημένο τελικά, τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό. Ταυτόχρονα με αυτήν την εμφάνιση, προωθείται και λίγο παραπάνω το NXT. O Vince για να γλυτώσει το κάζο, βγαίνει στο RAW την επόμενη εβδομάδα και ζητάει από τον Punk να κάνει την είσοδο του και ο Punk όντως βγαίνει από το κοινό. Ο McMahon προτείνει από τον Punk το εξής. Από την στιγμή που ο ίδιος θέλει να κάνει την επιστροφή του στο WWE και από την στιγμή που ο Ricochet θέλει να βάλει σαν τρελός τα χέρια του πάνω στον Punk, προτείνει ένα ματς μεταξύ του Ricochet και του CM Punk στο Extreme Rules ας πούμε εμείς (στο φανταστικό μας timeline) και αν ο Punk επικρατήσει του Ricochet θα έχει ένα μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο για ένα χρόνο. Ο Punk αρνείται ωστόσο, λέγοντας πως το μερικώς εγγυημένο δίνει στον Vince την δυνατότητα να έχει την ευχέρεια κινήσεων.

Στο SmackDown Live της Παρασκευής ωστόσο, ο Punk επιτίθεται από το πουθενά στον Shane McMahon και φωνάζει έξω τον Vince McMahon κρατώντας τον Shane, ματωμένο στους ώμους του και με την AJ Lee να κρατάει το μικρόφωνο, ο CM Punk λέει τα εξής:

"Vince, you think that this is just another game or an angle, like that one we did back in 2011? I am not the same guy you saw leaving this company six years ago. Back then, I was broken down, now I am not. Now, I am the devil himself and nobody tells me what to do! So in about 10 seconds, I am going to kick the jaw of your son right out of its socket. Vince, I know you are back there in your stupid gorilla position, watching the damn show that you ruin for months and months. Now, you're either going to hear what I have to say, or I swear to God himself, I will massacre your son!" 


O Vince McMahon βγαίνει έξω και ζητάει από τον CM Punk να του πει τι θέλει. Εκείνος απαντάει πως θέλει συμβόλαιο ενός χρόνου, πλουσιοπάροχο τόσο για αυτόν, όσο και για την AJ Lee, να εμφανίζεται όποτε θέλει, σε όποιο σόου θέλει και πως θέλει τον Ricochet στο πρώτο του ματς στο Extreme Rules. O Vince δέχεται και ο Punk, αφού πρώτα τον ευχαριστεί, κάνει το GTS στον Shane McMahon λέγοντας "Best In The World, my ass!" To SmackDown τελειώνει με τον Vince να κλαίει στο ring, κρατώντας το ματωμένο αγόρι του και τον CM Punk από το κοινό να κοιτάει διαβολικά. Babyface turn του Vince, 100% confirmed!

O Ricochet στο RAW της επόμενης εβδομάδας και το τελευταίο πριν το Extreme Rules βγαίνει έξω στο ring και λέει πως είναι τιμή του που ο CM Punk θα τον αντιμετωπίσει, αλλά σαν κλασικός face, προειδοποιεί ότι είναι εξίσου καλός και πως θα δώσει στον Best In The World, την ήττα της ζωής του. Ξαφνικά, το Cult of Personality ακούγεται και έξω βγαίνει ο CM Punk. Ο Punk παίρνει το μικρόφωνο και λέει στον Ricochet τα εξής:

"Ricochet! You're right man. It's truly an honor. It's an honor that you...will lose to me and you will become the first martyr of my crusade! You see. You think I chose you, because I want a challenge, I want a good match, I want to give these fans a good show! Well, I didn't choose you for that reason. I chose you, because of your status. You see. You are a Triple H prodigy, you clawed your way out of NXT, Triple H's baby and you became a hero to the fans and to the guys in the back. A lot of HHH's projects did. And you are the reason that my name stayed in obscurity all those years. You are the reason that these people made my name a chant instead of giving me the honours and the respect that I deserve after all these hard working years. I spilled blood, I lost my passion here in the WWE and now, don't you think for one single solitary second, that I found it. No! I am not passionate to wrestle here. I am passionate of destroying this company and everything it stands for. And Ricochet, all this destruction, starts with you!

O CM Punk αρχίζει να επιτίθεται στον Ricochet ωστόσο ο Ricochet σύντομα ελέγχει την κατάσταση, βγάζει έξω τον Punk με ένα Dropkick και ο Punk φεύγει στα παρασκήνια εκνευρισμένος. Εν τω μεταξύ, σε όλο αυτό το χάος με τον Punk, να πούμε πως η AJ Lee με την σειρά της στοχεύει και αυτή γυναίκες, οι οποίες έχουν αναδειχτεί μέσα από την Stephanie McMahon και τις αποφάσεις της, με την δικαιολογία ότι εκείνη δεν είχε τις ευκαιρίες που απέκτησαν οι γυναίκες σήμερα και πως ήρθε η στιγμή να τεστάρει αν όντως αυτές οι γυναίκες, μπορούν να αντέξουν μια πραγματική γυναίκα. Ο πρώτος στόχος της είναι η Asuka. Let me dream! Οπότε AJ Lee vs Asuka και CM Punk vs Ricochet σε ένα Street Fight match.


H AJ Lee μετά από ένα εξαιρετικό ματς, κερδίζει την Asuka, ενώ στο co-main event της βραδιάς, ο CM Punk αντιμετωπίζει τον Ricochet. Το ματς μεταξύ των δύο, είναι εκπληκτικό και ο Punk δείχνει πως δεν το έχασε ποτέ. Και εδώ, δεν έχουμε καμία παρέμβαση, ούτε κάποια βρώμικη τακτική από πλευράς CM Punk. Το μεγαλύτερο λάθος του WWE με το heel run του Punk πίσω στο 2012, ήταν ότι δεν τον άφηναν ποτέ να κερδίζει τα ματς του καθαρά και δίκαια. Το ξέρω ότι αυτό γίνεται να δώσεις περισσότερο hate στον Punk, αλλά πείτε μου λίγο μεταξύ μας; Θα προτιμούσατε έναν heel, ο οποίος λέει ότι είναι ο καλύτερος και νικάει τα ματς του με βοήθεια, διατηρώντας παράλληλα αυτόν τον χαρακτηρισμό ή έναν heel, ο οποίος κερδίζει τα ματς του δίκαια και μετά την επόμενη νύχτα, έρχεται και σου ζητάει τον σεβασμό, κοροϊδεύοντας σε στην μάπα σου, λέγοντας πως ότι λέει το κάνει; Νομίζω το δεύτερο.

Οπότε, χωρίς καμία βρώμικη τακτική ή καμία παρέμβαση από πλευράς AJ Lee ή κάποιου γενικά από το WWE, o CM Punk καταφέρνει μετά από δύο GTS να κερδίσει τον Ricochet και στο τέλος του ματς να στέκεται πάνω από τον Ricochet, χαμογελώντας και να φωνάζει "One", δείχνοντας έτσι τις νίκες που κρατάει απέναντι στα project του Triple H. O Punk αποκτάει έτσι την αίσθηση ενός "Hitman" με συγκεκριμένους στόχους. Και όλα λήγουν με τον Triple H.

3o κεφάλαιο:
SETH "FREAKIN" ROLLINS


Στην συνέχεια, δεν θέλουμε να εμφανιστεί καθόλου, ο Punk για περίπου δύο μήνες. Μέχρι τον Ιούλιο αν όλα πάνε σύμφωνα με το συγκεκριμένο timeline. Παράλληλα, δεν εμφανίζουμε καθόλου και τον Triple H στην οθόνη. Ούτε σε κάποιο segment, ούτε σε κάποιο παρασκηνιακό show για το NXT. Πού-θε-να. Ο Triple H είναι σπίτι του (στο storyline) αναρρώνοντας από την επίθεση του Punk. Ο CM Punk θα εμφανιστεί στην νύχτα μετά το Battleground τον Ιούλιο, όταν και κάνει την επίθεση του στον επόμενο μεγάλο στόχο του και τον αντίπαλο του στο SummerSlam, τον Seth Rollins. Σε αυτό το timeline, o Rollins θα έχει χάσει τον Universal τίτλο του.

Ο CM Punk κάνει την επίθεση του στον Rollins, κάνοντας του το GTS και δείχνοντας πως αυτός είναι ο επόμενος στην λίστα του. Στο RAW της επόμενης εβδομάδας, ο Rollins κάνει την είσοδο του και αφού πιάνει το μικρόφωνο στα χέρια του, λέει τα εξής:

" So, you all saw what happened last week. CM Punk came from behind, like a coward and attacked me and left me laying down. CM Punk wants to make me a martyr, like he thought he did on Ricochet. He thinks that he will prove that WWE can't produce new heroes, because CM Punk was always the one, THE MAN, the guy that deserved the main events, the highlights, the admiration. Well, for some reason, you didn't get nothing Phil. And that is because, you think highly of yourself. You think you are a modern day Messiah of wrestling, when in reality, you are just a has-been, that didn't come to terms with his own retirement. I am sorry if I am harsh, but this is the truth. The truth that hurts the most. But nothing will hurt you the most, like I will. So I am officialy pitching this down. CM Punk vs Seth Rollins. The Best In The World vs The Architect. At SummerSlam. But mind you. If you accept, you should know that I am not that kid with the vest that you faced seven years ago. I am THE FACE OF THE WWE, and I am gonna stomp your head and BURN...IT...DOWN!"

O CM Punk δεν απαντάει, μέχρι την επόμενη εβδομάδα στο RAW. O Rollins κάνει την είσοδο του στο ring και ζητάει την απάντηση του CM Punk και να δείξει επιτέλους ότι δεν είναι ο δειλός που νομίζει ότι είναι. Ο CM Punk απαντάει στον Seth, με τον χειρότερο τρόπο. Η κάμερα κόβει στα παρασκήνια, όπου ο Punk βρίσκεται έξω από μια πόρτα αποδυτηρίων. Ο Punk λέει στον Rollins πως θέλει πράγματι να αντιμετωπίσει έναν τόσο έξυπνο αντίπαλο σαν τον Architect, αλλά τι θα συμβεί, όταν το μυαλό του Architect θα είναι συνεχώς αλλού; Τι θα συμβεί, όταν ο Punk μπει στο μυαλό του; Ο ίδιος λέει "Ας το δοκιμάσουμε" Μπαίνει στην πόρτα και βλέπει την AJ Lee να έχει ξαπλώσει την Becky Lynch. Ο Rollins σοκάρεται. Ο Punk πιάνει στους ώμους τον "THE Man" και εκτελεί το Go To Sleep στην Lynch λέγοντας "This is your Man? Well, I AM THE MAN AND THE BEST IN THE WORLD" O Rollins τρέχει στα παρασκήνια, ο Punk έχει φύγει και το segment τελειώνει με τον Rollins πάνω από την Lynch, να κλαίει εκνευρισμένος.


Την επόμενη εβδομάδα, ανακοινώνεται ότι ο Rollins δεν βρίσκεται στο RAW προκειμένου να είναι στο πλευρό της Becky Lynch. O CM Punk κάνει την έξοδο του στο ring και αφού παίρνει το μικρόφωνο στα χέρια του, λέει τα εξής:

"Seth "Freakin" Rollins! The Man here in the WWE. A multi-time world champion, Grand Slam Champion. The perfect prototype of Triple H's project. The man who once, held the legacy of Triple H in his hands. Well, I can tell that by the first sight, I wasn't impressed by Seth Rollins. It makes me wonder, how can a man who was sheltered and trained by The Cerebral Assassin and one of the most cunning men in all of WWE, can have such an easy weakness. His weakness starts with Becky and ends with Lynch. A woman? Really Seth? But I can't blame you. My wife stole my heart from the moment I saw her and I did not let her go. And I always protected her. But the difference between your wife and mine, is that she knows her place and who is the man of the house. Your wife calls herself The Man, but she is writing checks that her hands can't cash in!

And Rollins, I can't let that go on anymore. So at SummerSlam, I am officialy accepting your challenge. Let's do this. The Architect vs The Best Wrestler In The World. While your nickname is a catchphrase, mine is not even a nickname. It's the unspoken truth. I am the best wrestler in the world, whether you like it or not, and Seth, I am not the same man you faced in the past either. Last time, you and I crossed paths, I was a broken man and you were a young lion looking for his spot. Now, you are facing the Devil himself. And at SummerSlam, I will prove that your architected world will collapse by my wrecking ball and by my knee right through your jaw"
 


O Rollins την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει και κατά την διάρκεια μιας παρασκηνιακής συνέντευξης του CM Punk επιτίθεται στον BITW και έχουμε ένα έντονο brawl που τελειώνει με τον Rollins να κάνει το Curb Stomp στον Punk κάτω στο έδαφος και να υπόσχεται πως ο πόνος μόλις άρχισε. Στο τελευταίο RAW πριν το SummerSlam, o Rollins υπόσχεται ότι θα κερδίσει τον Punk με τον δεύτερο να κάνει την είσοδο του και να λέει πως θα αποδείξει πως ο σύγχρονος ήρωας του WWE, δεν πιάνει μία μπροστά στον ίδιο. Φυσικά η Becky Lynch θα αντιμετωπίσει την AJ Lee σε ένα ακόμα μεγάλο ματς στο SummerSlam με νικήτρια την δεύτερη.

Το ματς στο SummerSlam φτάνει και ο CM Punk αντιμετωπίζει στο co-main event για άλλη μια φορά τον Seth Rollins. O Rollins βγάζει ένα τρομερό ματς με τον CM Punk, αλλά μετά από πολλά kick-outs και αρκετά cool spots, ένα Curb Stomp του Rollins μετατρέπεται σε GTS, αφού ο Punk την ώρα που πάει να τον πατήσει ο Rollins τον σηκώνει στον αέρα, τον πιάνει στους ώμους του και εκτελεί το finisher του. 1..2..3..Ο CM Punk επικρατεί του Seth Rollins. Ο Punk μετά τον αγώνα σηκώνει τα χέρια του και δείχνει το νούμερο 2.

4o κεφάλαιο:
ALEISTER BLACK & NXT


Ο Punk στην συνέχεια του story μας θα έχει δύο ματς. Μιας και έχουμε την ευχέρεια, μέσω του story μας, να εμφανίζουμε τον CM Punk, όπου θέλουμε, αλλά φυσικά για έναν χρόνο, ο CM Punk θα έχει ένα ματς στο Hell In A Cell αλλά και στο επετειακό επεισόδιο ενός χρόνου του NXT από την πετυχημένη του (ελπίζουμε) πορεία στο USA Network. Για να φεύγει αυτό με το NXT από την μέση, ο Punk θα κάνει την είσοδο του από το πουθενά στο NXT και θα ζητήσει ένα open challenge match για το επεισόδιο του εορτασμού ενός χρόνου στο USA Network. To challenge αυτό θα απαντήσει άμεσα ένας που έχουμε ξεχάσει, αλλά σίγουρα θα γουστάρουμε πολύ να δούμε αγώνα μαζί με τον Punk.

To challenge αυτό θα απαντήσει ο Kassius Ohno, ο οποίος στην πραγματική ζωή, έχει φιλικές σχέσεις με τον Punk και σίγουρα θα ήθελαν να έχουν έναν τελευταίο αγώνα μεταξύ τους, όπως τους επικούς αγώνες που είχαν στα indies. O Ohno θα πει πως θέλει να βάλει ένα τέλος στην μακρά κόντρα με την arch nemesis του στα indies, o Punk θα γελάσει και θα του πει πως ο Chris Hero (ακριβώς, θα αναφερθεί στο παλιό του όνομα) που θυμάται δεν ήταν ένας χοντρός αποτυχημένος, ο Ohno θα τον βγάλει knock-out και θα οδηγηθούμε στο NXT όπου μετά από έναν αγώνα διάρκειας 20 λεπτών, ο Punk θα κερδίσει με το Anaconda Vise.

Τώρα, όσον αφορά το Hell In A Cell, o Punk θα στραφεί προς μια παρόμοια σκοτεινή πλευρά, η οποία σίγουρα χρειάζεται ένα μεγάλο ματς στα πόδια του. Και αυτός είναι ο Aleister Black. Πολλοί θα μου πείτε πως πολλοί θάβονται, μπαίνοντας σε αυτές τις κόντρες με τον Punk, αλλά πιστέψτε με. Μολονότι δεν τον πάω, ένα από τα καλά του CM Punk ήταν η ικανότητα του να πλαισιώνει με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο τον αντίπαλο που είχε στο ring. Και όλοι θα επωφεληθούν από αυτήν την δυνατότητα. Enter Aleister Black.


O Aleister κάνει ένα από τα κλασσικά του promo που περιμένει επειγόντως έναν αντίπαλο να χτυπήσει την πόρτα του, προκειμένου να εξαπολύσει το σκοτάδι του, όταν ξαφνικά η πόρτα ακούγεται να χτυπάει και κάποιος να μπαίνει μέσα. Αυτός κάθεται κάτω και αποκαλύπτεται ότι είναι ο CM Punk. O Aleister Black γελάει και ο CM Punk λέει τα εξής:

" So...I've heard that you are seeking challenges. Tommy End! The Dutch Destroyer! Look what you have become. Where is the no "f's" given attitude? Where is the ass-kicking machine I saw in the indies? You have let yourself become a man who just waits for doors? Back in the day, I used to kick down an obstacle when I saw one and make my presence felt 100%. You just stand there and wait for someone to get you out of your misery. And Aleister, since you are a project of Triple H, who thought that giving you the job of the doorman would make you look cool, I am the one that will pull you out of the abyss and give you a big chance to shine...as my losing opponent. See you at Hell In A Cell, boy!

Οι εβδομάδες περνάνε και βλέπουμε τους announcers να κάνουν την σύγκριση ανάμεσα στο Go To Sleep και το Black Mass. O Black έχει πολλά backstage promos και τη τελευταία εβδομάδα, κάνει ένα νέο promo λίγο πριν το Hell In A Cell, λέγοντας τα εξής:

" CM Punk, you are a martyr. A martyr of your own demise. When you came into my sanctuary and you pointed the finger on me, with your political games and your conspiracy theories, you lit a fire on me that nobody has ever done before. I wanted a fight and now I have a date with a habitant of his own personal hell. You said Punk, that you are the devil himself. Believe me, when you are going to look into my own very eyes at Hell In A Cell, you are going to see the Devil himself and you are going to start to realise that the mistake you made was, underestimating me. And after I hit the Black Mass, you are going to be the one that is going to be staring down the abyss. But I will not..pull you back up!

Φτάνουμε λοιπόν στο Hell In A Cell. O CM Punk αντιμετωπίζει τον Aleister Black, σε ένα singles match. Θέλουμε να δούμε καθαρό wrestling και θα το δούμε. Το ματς θα είναι έντονο και θα έχει ωραίες στιγμές και από τους δύο αντιπάλους. Ο Black θα χτυπήσει το Black Mass και θα έχουμε το Kick-Out από τον Punk. O Punk θα κάνει το GTS, όμως ο Black θα κάνει το kick-out. O Punk έχει απελπιστεί και ψάχνει τρόπους να κερδίσει τον Black, που δεν τα παρατάει με τίποτα. Και τότε, σε ένα spot στο κορυφαίο σκοινί, o Punk θα κάνει κάτι που ίσως θα το επιτρέψουμε για μία και μόνο φορά. Εκτελεί το Pepsi Plunge (top rope Pedigree). O Punk κάνει το cover.1..2..3..O CM Punk επικρατεί του Aleister Black και δείχνει το νούμερο τέσσερα με τα δάχτυλα του.

Κάπου εδώ θα κλείσω το πρώτο μέρος του άρθρου μου, ευελπιστώ να σας αρέσει προς το παρόν, μείνετε συντονισμένοι, γιατί σύντομα θα έχουμε έτοιμο και το δεύτερο μέρος.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη