RAW 08/07/2019: Αποφασισμένη για τίτλο!


Το τελευταίο RAW πριν το Extreme Rules είχε μερικές εξελίξεις στην κάρτα αγώνων, μερικές ανακοινώσεις, και ορισμένες αλλαγές.

—  Το επεισόδιο άνοιξε κατευθείαν με ένα Mixed Tag Team Elimination Match με το ζευγάρι των Seth Rollins & Becky Lynch να αντιμετωπίζει το ζευγάρι από το SmackDown Live, Andrade & Zelina Vega. H Becky χάρις το Dis-Arm-Her κατάφερε να κάνει το elimination και να αποκλείσει από τον αγώνα την Vega. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί η Lacey Evans κοντά στις κερκίδες και να ξεσπάσει καυγάς ανάμεσα στις δύο, ώσπου η Becky να την απομακρύνει από το ρινγκ.


Ακολούθησαν μερικά fights έξω από το ρινγκ, μέχρι που ο Rollins πέρασε από το Stomp τον Andrade για να κερδίσει τον αγώνα παίρνοντας το momentum για το Extreme Rules για τον αγώνα κόντρα στους Baron Corbin & Lacey Evans. Λίγο αργότερα οι δύο heels επιτέθηκαν στους νικητές, με την Lacey να περνάει από το Woman's Right την Lynch και να την αφήνει νοκ-άουτ.


—  Ακολούθησε η είσοδος από τον Paul Heyman με τον Executive Director του RAW, και προσωπικό Manager του Brock Lesnar να προχωράει σε ένα από τα γνωστά του promos, σημειώνοντας ότι στο Extreme Rules ο Brock Lesnar θα κάνει το πολυπόθητο Cash In σε έναν από τους δύο πρωταθλητές, Kofi Kingston ή Seth Rollins.


—  Στα παρασκήνια ο Shane McMahon και ο Drew McIntyre συνάντησαν έναν εργάτη που μάζευε τα σκουπίδια. Ο Shane του πρότεινε να συνεργαστεί μαζί με τον Roman Reigns για να αντιμετωπίσουν τον ίδιο και τον συνεργάτη του, McIntyre, απόψε (σ.σ. χθες). Προφανώς και ο σκουπιδιάρης δεν αρνήθηκε την πρόταση.

—  Ο επόμενος αγώνας ήταν ένα 2-Out-of-3-Falls 6-Man Tag Team Match με τους The Usos & The Miz να αντιμετωπίζουν τους Revival & Elias. Η ομάδα των heels πήρε το προβάδισμα κάνοντας το 1-0, αλλά ο Miz ισοφάρισε το αποτέλεσμα μετά το Skull Crushing Finale στον Scott Dawson. Αρκετά σύντομα ήρθε και το επόμενο pinfall με τους Usos να κάνουν το 2-1 και να παίρνουν την νίκη.


—  Μετά την ανάρρωσή του, ο Rey Mysterio πραγματοποίησε την επιστροφή του στο κόκκινο σόου και έκανε Open Challenge. Στην πρόκληση του απάντησε ο Bobby Lashley, όπου μάλιστα κατέστρεψε τον μασκοφόρο παλαιστή και κέρδισε τον αγώνα με Spear για να στείλει το μεγάλο μήνυμα στον Braun Strowman ενόψει του Extreme Rules. Μετά τον αγώνα ο "Almighty" προσπάθησε να κάνει στον Mysterio ότι του έκανε και ο Strowman την περασμένη εβδομάδα, αλλά οι διαιτητές τον σταμάτησαν.


—  Σε ένα αρκετά σύντομο αγώνα ο Cesaro δεν δυσκολεύτηκε και κέρδισε τον No Way Jose. Αργότερα μεταφερθήκαμε στα παρασκήνια όπου οι Street Profits από το NXT, παρουσίασαν μερικούς από τους αγώνες που θα δούμε στο PPV της Κυριακής με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.


—  Ο Michael Cole πήρε συνέντευξη από τις Nikki Cross και Bayley μέσω της γιγαντοοθόνης, με την Cross να δηλώνει ευγνώμων που έχει στο πλευρό της την Alexa Bliss. Έπειτα ανακοινώθηκε πως η Bayley θα αντιμετωπίσει την Sarah Logan, ενώ η Nikki Cross θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Dana Brooke σε ένα Beat The Clock Challenge, η νικήτρια που θα "σπάσει" τον χρόνο, θα επιλέξει το stipulation για το SmackDown Women's Title Match στο Extreme Rules.

—  Σε επίσης ένα γρήγορο αγώνα οι Viking Raiders αντιμετώπισαν δύο άγνωστους παλαιστές, τους οποίους μάλιστα κέρδισαν με το Viking Experience.


—  Και περνάμε στην μάχη μεταξύ Ricochet - The Club. Αυτή την εβδομάδα ο United States Champion αντιμετώπισε τον Luke Gallows υπό το βλέμμα των AJ Styles & Karl Anderson. Ο Gallows δεν είχε πολλές ευκαιρίες εκτός από ένα ωραίο Chokeslam που έκανε, από την άλλη ο Ricochet είχε πολλούς μπελάδες αλλά κατάφερε με ένα έξυπνο Roll-Up να πάρει την νίκη.


Βέβαια, ο AJ Styles του έκανε την ζωή δυσκολότερη προκαλώντας τον σε 2ο συνεχόμενο αγώνα και αυτή την φορά κόντρα στον Karl Anderson, ο πρωταθλητής προφανώς και δέχτηκε. Ο αγώνας με τον Anderson ήταν σαφώς καλύτερος μιας και υπήρχε καλύτερη χημεία στο ρινγκ. Ο Ricochet κέρδισε τον αγώνα με 630, αλλά ο AJ Styles με την παρέα του επιτέθηκαν στον πρωταθλητή.


—  Η Bayley κέρδισε σε 4 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα την Sarah Logan, ενώ η Nikki Cross κέρδισε την Dana Brooke 1:50 λεπτό πριν λήξει ο χρόνος, κερδίζοντας το δικαίωμα να επιλέξει μαζί με την Alexa Bliss το stipulation του SmackDown Women's Title Match. Η νικήτρια φώναξε την πρωταθλήτρια να ανέβει στο ρινγκ για να της αποκαλύψει την απόφασή της. Η Cross αποφάσισε πως θα αγωνιστεί σε Handicap Match κόντρα στην Bayley.


—  Στο main event της βραδιάς είδαμε την αναμέτρηση μεταξύ Shane McMahon & Drew McIntyre εναντίον του Roman Reigns και του... “Gary ‘The GOAT’ Garbutt”. Ο σκουπιδιάρης φάνηκε πως είχε ένα ιδιαίτερο ταλέντο στο ρινγκ, αλλά δε ντα κατάφερε και ήταν αυτός που έφερε την ήττα για την ομάδα του μετά το Claymore Kick του McIntyre. Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε πως ο Cedric Alexander βρισκόταν πίσω από την μάσκα.


Αποτελέσματα RAW 08/07/2019:

  • Oι Seth Rollins & Becky Lynch κέρδισαν τους Andrade & Zelina Vega
  • Οι Usos & Miz νίκησαν τους Revival & Elias
  • Ο Bobby Lashley επικράτησε του Rey Mysterio
  • Ο Cesaro κέρδισε τον No Way Jose
  • Οι Viking Raiders νίκησαν τους Colin Justin και Devin Justin
  • Ο Ricochet κέρδισε τον Luke Gallows
  • Ο Ricochet κέρδισε τον Karl Anderson
  • Η Bayley νίκησε την Sarah Logan
  • Η Nikki Cross νίκησε την Dana Brooke
  • Η Nikki Cross νίκησε την Bayley (Beat The Clock Challenge)
  • Οι Shane McMahon & Drew McIntyre κέρδισαν τους Roman Reigns & “Gary Garbutt”

Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη