Όταν ο Kane προσπάθησε να "κάψει" ζωντανό τον Jim Ross


Όταν ο Kane έβγαλε την μάσκα του στις αρχές της Ruthless Aggression Era, μετατράπηκε σε έναν ψυχοπαθή χαρακτήρα που είχε τον έλεγχο από την αστυνομία για κάθε κίνησή του στην τηλεόραση.

Εκείνη την εποχή, είχε ξεσπάσει ένας "ψυχρός" πόλεμος ανάμεσα σε Steve Austin - Kane - Eric Bischoff, όπου σε ένα επεισόδιο του RAW ο Jim Ross σε ρόλο ψυχολόγου (;) προσπάθησε να βοηθήσει τον Kane να βγει από τον εφιάλτη που τον κυνηγούσε. Για κακή του τύχη όμως, βρήκε μπελάδες διότι ο Kane τον περιέλουσε με βενζίνη και επιχείρησε να τον κάψει ζωντανό. Ευτυχώς η ασφάλεια του WWE έσωσε με τους πυροσβεστήρες τον JR.


Και πάμε τώρα στην ιστορία που σχολίασε ο ίδιος ο Jim Ross μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, και κατά καιρούς σε διάφορες συνεντεύξεις που έχει δώσει.

Αν θυμάστε καλά, στο παρελθόν ο JR είχε συμμετοχή σε αρκετά storylines στην τηλεόραση με θρυλικές μορφές στον χώρο του Pro Wrestling. Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν ο JR ανέφερε ότι σίγουρα δεν ήταν η πιο αξιοσημείωτη στιγμή της χρονιάς, αλλά ήταν πραγματικά σοκαριστικό για τον ίδιο να πάρει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο. Οι Kane & JR είναι καλοί φίλοι για πολλές δεκαετίες, και μάλιστα ο θρυλικός σχολιαστής αγώνων βοήθησε αρκετά τον Kane στην επαγγελματική του καριέρα εντός και εκτός WWE.

Σε κάθε είσοδο-επιστροφή του Kane, ο Jim Ross έδινε ρεσιτάλ στην περιγραφή:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη