Super ShowDown 2019: Επικράτηση για τον Phenom!


Το WWE ολοκλήρωσε μια ακόμη πορεία από την Σαουδική Αραβία, με το Super ShowDown Pay-Per-View. Ένα σόου που δεν ευχαρίστησε και τόσο το WWE Universe, κυρίως με τα απανωτά λάθη που έγιναν στο κλείσιμο της βραδιάς. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.

—  Ο μοναδικός αγώνας που έγινε στο Kickoff, ήταν ανάμεσα στους Usos και τους Revival οι οποίοι έλυσαν τις διαφορές τους. Νικητές προφανώς και έφυγαν οι Usos, όταν χτύπησαν με διπλό Superkick τον Dash Wilder για το τελικό αποτέλεσμα.


—  Ο πρώτος αγώνας στην έναρξη του Main Show, ήταν για το Universal Championship ανάμεσα στον Seth Rollins και τον Baron Corbin. Ο πρωταθλητής είχε και τον "μικροτραυματισμό" από τον Brock Lesnar μετά την άσχημη επίθεση που δέχτηκε στο Raw, αλλά κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα όταν ο Corbin τα έβαλε με τον διαιτητή, εκεί ο Rollins εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με roll-up παρέμεινε πρωταθλητής.


Ακολούθησε η είσοδος του Brock Lesnar, επιχειρώντας να κάνει το Cash In στον Rollins, αλλά τα πλάνα για τον "Beast Incarnate" βγήκαν στραβά. Συγκεκριμένα, ο Paul Heyman σκόνταψε στην προσπάθεια του να εισέλθει στο ρινγκ, όπου μάλιστα του έπεσε το briefcase κάτω. Ο Seth ξαφνικά χτύπησε με low blow τον Brock Lesnar, ακολούθησε επίθεση με μερικές καρεκλιές, μέχρι που το segment τελείωσε με τον Rollins να κάνει το Curb Stomp στον Brock Lesnar επάνω στην βαλίτσα. Θυμίζουμε ότι δεν πρόλαβε να γίνει το Cash In, έτσι ο Lesnar παραμένει κάτοχος του MITB.

—  Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς, είδαμε τον Finn Balor να κάνει μια σπέσιαλ είσοδο με τον χαρακτήρα του "δαίμονα". Δυνατή εμφάνιση από τον Intercontinental Champion, όπου κατάφερε να πάρει την νίκη μετά από ένα θεαματικό Coup de Grace στον Andrade.


—  Ο Roman Reigns δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα κόντρα στον Shane McMahon, διότι ο "Best In The World" είχε στο πλευρό του έξω από το ρινγκ τον Drew McIntyre. Ο Drew χτύπησε με Claymore Kick τον Reigns την στιγμή που ο διαιτητής δεν έβλεπε, έτσι ο Shane έφυγε νικητής από τον αγώνα περνώντας από σύντομο pinfall τον "Powerhouse".


—  Στη συνέχεια είδαμε τον Lars Sullivan να δίνει τον πρώτο του αγώνα από τότε που ανέβηκε στο main roster, μέσα από ένα 3-on-1 Handicap Match κόντρα στους Lucha House Party. Προφανώς και ο Sullivan έφυγε νικητής όταν όλοι μαζί του επιτέθηκαν με τον διαιτητή να το λήγει με DQ υπέρ του.


—  Προχωράμε στον αγώνα ανάμεσα στα πρώην 2 μέλη της Evolution, Triple H και Randy Orton, με τον πρώτο να κάνει μια σπέσιαλ είσοδο με την μοτοσυκλέτα του στην αρένα γνωρίζοντας την αποθέωση του κόσμου. Στα του αγώνα, ο HHH "κλείδωσε" τον Orton με crossface προσπαθώντας να τον υποτάξει, αλλά δεν του βγήκε με επιτυχία. Ο "Apex Predator" απάντησε με ένα δυνατό RKO, το οποίο έγινε kickout στα 2 χτυπήματα του διαιτητή. Σε ένα ακόμη δυνατό highlight ο Hunter απέφυγε το Punt Kick του Orton, χτυπώντας τον με Pedigree το οποίο επίσης έγινε kickout στο 2. Την τελευταία κουβέντα είπε ο "Legend Killer" μετά από θεαματικό RKO στον "The Game". Θεαματικός αγώνας από τους δύο, ίσως από τους καλύτερους της βραδιάς.


—  Στην μάχη των γιγάντων, Braun Strowman και Bobby Lashley, νικητής έφυγε ο Strowman έπειτα από μερικά Running Powerslams στον Lashley. Είχε μερικά δυνατά highlights, αλλά δεν είναι τόσο άξια αναφοράς. Ήταν ένας απλός αγώνας για επίδειξη δύναμης κυρίως.


—  Καμία απολύτως δυσκολία δεν βρήκε ο Kofi Kingston απέναντι στον Dolph Ziggler, αφού έκανε ένα καθαρό retain μετά από το Trouble In Paradise. Ακολούθησε συνέντευξη στα παρασκήνια από τον Ziggler, λέγοντας πως ήταν άδικο διότι ο Kofi είχε την υποστήριξη των συναδέλφων του, προκαλώντας τον σε επαναληπτικό αγώνα μέσα στο Steel Cage για το WWE Championship.


—  Λίγο πριν το main event της βραδιάς, είδαμε και το Battle Royal με τους 50 WWE Superstars να αγωνίζονται μέσα σε 1 ρινγκ, όπου πραγματικά γινόταν ο χαμός. Για να μην τα πολυλογούμε, τελευταίοι στο ρινγκ έμειναν οι Elias και Mansoor, με τον NXT Superstar να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να κερδίζει το 50 Man Battle Royal. Ακολούθησε συνέντευξη από τον ίδιο με τον κόσμο να τον αποθεώνει.


—  Στο main event της βραδιάς ο αγώνας ξεκίνησε πολύ δυνατά, με τον Goldberg να περνάει από 2 συνεχόμενα Spears τον Undertaker, τα οποία και έγιναν kickout όπως ήταν αναμενόμενο. Ο "Phenom" απάντησε με το Tombstone Piledriver, το οποίο μάλιστα έγινε kickout. Μέχρι που έληξε μετά από Chokeslam με τον "DeadMan" να μην δείχνει καθόλου ευχαριστημένος με την εξέλιξη του ματς.


Στα αρνητικά της αναμέτρησης, ο αγώνας ήταν δυστυχώς κάκιστος, και είχε πολλά botch (αναμενόμενο) και από τους δύο θρυλικούς παλαιστές. Ο Goldberg πέρασε από ένα πολύ άσχημο Jackhammer τον Undertaker, που θα μπορούσε άνετα να του τελειώσει την καριέρα με σοβαρό τραυματισμό. Με λίγα λόγια, για 2η συνεχόμενη χρονιά το σόου στην Σαουδική Αραβία έκλεισε με αρνητικές εντυπώσεις.

Αποτελέσματα Super ShowDown 2019:

- Οι Usos νίκησαν τους Revival
- Ο Seth Rollins κέρδισε τον Baron Corbin
- O Finn Balor επικράτησε του Andrade
- Ο Shane McMahon νίκησε τον Roman Reigns
- Ο Lars Sullivan νίκησε τους Lucha House Party
- Ο Randy Orton κέρδισε τον Triple H
- Ο Braun Strowman επικράτησε του Bobby Lashley
- O Kofi Kingston νίκησε τον Dolph Ziggler
- Ο Mansoor κέρδισε το 50-Man Battle Royal
- O Undertaker κέρδισε τον Goldberg

Δείτε όλο το επεισόδιο εδώ:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη