RH Podcast (Tribute): Επιλέξτε τον Superstar που θέλετε για την επόμενη εκπομπή μας


Το Ringside House, εκτάκτως, λόγω και του PPV στην Αραβία, δεν θα πραγματοποιήσει σήμερα την εκπομπή όπου κάθε σχεδόν Παρασκευή, οι Μάριος Μπίλας και Γιώργος Ναστούλης, επιλέγουν έναν παλαιστή και παρουσιάζουν τα κατορθώματα τους, τις ευκολίες και τις δυσκολίες της ζωής τους. 

Ωστόσο, σας δίνουμε την ευκαιρία να ψηφίσετε τον superstar, στον οποίο θα θέλατε να κάνουμε το αφιέρωμα. Αυτήν την εβδομάδα, παλαιστές Μεξικού έχουν την τιμητική τους και έχουμε δύο άτομα από μια θρυλική οικογένεια, έναν σίγουρο Hall of Famer luchador αλλά και μια υποσχόμενη καριέρα που από ότι φαίνεται μάλλον, δεν θα στεριώσει ποτέ στο WWE, λόγω του χαρακτήρα που διαθέτει το εν λόγω άτομο. 

Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Chavo Guerrero JR, Eddie Guerrero, Rey Mysterio & Alberto Del Rio. Μπορείτε να ψηφίσετε, μέχρι και την Κυριακή στις 12 το πρωί στον σύνδεσμο που θα βρείτε εδώ. 

Η εκπομπή θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στις ημέρες Κυριακή-Δευτέρα. Μείνετε συντονισμένοι στο Ringside House για να μάθετε ποιος superstar θα περιλαμβάνεται στο αφιέρωμα μας. 




0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη