NXT TakeOver XXV: Νέος πρωταθλητής... BAYBAY!


Άλλο ένα εξαιρετικό TakeOver έφτασε στο τέλος του, μετά από έντονες συγκινήσεις και δυνατούς αγώνες. Νέοι πρωταθλητές στέφθηκαν, άλλοι διατηρήθηκαν στην κορυφή και διαφορές λύθηκαν. Πάντως, το 25ο TakeOver δημιούργησε στιγμές που δύσκολα μπορεί να τις πάρει κανείς πίσω και σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στην μνήμη πολλών. Αλλά ας δούμε τι έγινε στην Webster Bank Arena, στο Bridgeport του Connecticut.

- To show ξεκίνησε με τον αγώνα του Matt Riddle εναντίον του Roderick Strong. Ένας αγώνας, που μας έπιασε στον ύπνο είναι η αλήθεια, αφού πιστέψαμε ότι δεν θα του δώσουμε πολύ σημασία, όμως κατέληξε να είναι από τα καλύτερα openers που έχουμε δει σε TakeOver και ίσως τον καλύτερο αγώνα που έχει δώσει ο Roderick Strong στο NXT. O "Messiah of The Backbreaker", ήταν επιθετικός εξαρχής, έφτασε τον Riddle στα όρια του, όμως ο "Original Bro" κατάφερε και κέρδισε το μέλος της Undisputed Era, με το Cradle Tombstone Piledriver. 


- Στην συνέχεια, είχαμε το 4-way Ladder Match για το NXT Tag Team Championship, όπου ήταν vacated. Οι Street Profits, οι Forgotten Sons (Cutler & Blake), οι Danny Burch & Oney Lorcan και οι Bobby Fish & Kyle O'Reily, εκπροσωπώντας την Undisputed Era, διεκδίκησαν το "χρυσό", σε ένα ματς "spotfest" για το NXT. Είχαμε τρελό ξύλο (ειδικά ο καημένος ο O'Reily έφαγε μπόλικο), τρελά spots από τον Montez Ford των Street Profits και την δυναμική παρουσία του τρίτου μέλους της ομάδας των Sons, Jaxson Ryker, ο οποίος έκανε τα πάντα για να βγει πρωταθλήτρια η ομάδα του. Να σημειώσουμε πως ο Bobby Fish πρέπει να τραυματίστηκε στον ώμο του, συνεχίζοντας παρ'όλα αυτά να αγωνίζεται μέχρι το τέλος. Οι Street Profits ήταν αυτοί που κέρδισαν, με τον Ford να κατεβάζει τους τίτλους για την ομάδα του. 


- Έπειτα, ο Velveteen Dream αντιμετώπισε τον Tyler Breeze, για το NXT North American Championship και ταυτόχρονα, για την "περηφάνια" του ποιος θα είναι το μεγαλύτερο επίκεντρο της προσοχής στο NXT. O Breeze, ήταν εξαιρετικός και έδειξε πως το WWE στο main roster του έκανε μεγάλο λάθος που δεν τον χρησιμοποιούσε κατάλληλα και έφτασε σε πάρα πολλές περιπτώσεις κοντά στην "πηγή". Τελικά αυτός που κέρδισε ήταν ο Velveteen Dream, εκμεταλλευόμενος τον περισπασμό που δημιούργησε, όταν και καλά πήγε να χτυπήσει τον Breeze με την ζώνη του, με το Purple Rainmaker. Μετά τον αγώνα, οι δύο παλαιστές έβγαλαν μια αναμνηστική selfie, δείχνοντας πως υπάρχει σεβασμός ανάμεσα τους. 


- Η Shayna Baszler και ο δρόμος καταστροφής της συνεχίζεται στο γυναικείο division. H Io Shirai πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, προσπάθησε να σταματήσει την πρωταθλήτρια, όμως μερικά δυνατά stomps στο αριστερό της χέρι, την έκαναν να χάσει αρκετή από την δύναμη της. Η Baszler έτσι διατήρησε τον τίτλο της, ακόμη και αν κατά την διάρκεια του ματς, η Candice LeRae σταμάτησε τις Duke & Shafir από το να επέμβουν στον αγώνα. Ωστόσο, η "Genius of The Sky" είπε την τελευταία κουβέντα, όταν επιτέθηκε σαν μανιακή στην πρωταθλήτρια μετά το τέλος του αγώνα. Κάτι μας λέει πως η κόντρα αυτή μόλις ξεκίνησε. 


- Στο τέλος, είχαμε το μεγάλο main event. O Johnny Gargano αντιμετώπισε τον Adam Cole, ο οποίος έκανε είσοδο, μαζί με έναν ραπερ κατά την διάρκεια του τραγουδιού του, για το NXT Championship. Άλλο ένα instant classic μεταξύ των δύο παλαιστών, με πολλά τρελά kick-out και με πολλά near-falls. Ο Cole δούλεψε στο δεξί πόδι του Gargano κατά την διάρκεια του ματς και αυτό κόστισε στον Johnny Wrestling, όταν εξαιτίας της αστάθειας του ποδιού του, ο Cole έκανε έναν τρελό συνδυασμό Panama Sunrise & Last Shot για να πάρει την νίκη και να στεφθεί πρωταθλητής του NXT, καταφέρνοντας έτσι να γίνει ο δεύτερος Triple Crown Champion στην ιστορία του brand. 


Αποτελέσματα NXT TakeOver XXV:


- O Matt Riddle κέρδισε τον Roderick Strong 
- Οι Street Profits επιβλήθηκαν των Undisputed Era, Danny Burch & Oney Lorcan, και των Forgotten Sons
- O Velveteen Dream κέρδισε τον Tyler Breeze
- H Shayna Baszler νίκησε την Io Shirai
- O Adam Cole επιβλήθηκε του Johnny Gargano

Δείτε εδώ όλο το PPV:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη