Σκέφτεται την απόσυρση ο Alberto Del Rio


Μεγάλες δηλώσεις έκανε πριν από λίγες μέρες ο Alberto Del Rio σε συνέντευξη, όπου μίλησε για την καριέρα του, το μέλλον του, ενώ σχολίασε και μερικούς WWE Superstars.

Από την επιστροφή του στην εταιρία μέχρι και σήμερα δεν κατόρθωσε κάτι το σπουδαίο παρά μόνο μερικά US Title reign τα οποία δεν ήταν και από τα καλύτερα "τρεξίματα" της καριέρας του ως πρωταθλητής. Ωστόσο, πλέον πιθανότερο είναι να τον δούμε να προωθεί νεότερα ταλέντα από το να βρίσκεται σε main event picture.

«Θέλω να γίνω πρωταθλητής ακόμη μια φορά, και υπάρχει ένας ακόμα τίτλος που θα πρέπει να κερδίσω στο WWE μπορώ να πω, και αυτός είναι το Intercontinental Championship. Αυτός είναι ο στόχος μου, και μόλις γίνει τότε είμαι έτοιμος να πω αντίο στο Pro Wrestling» δήλωσε ο Μεξικανός στο SportsKeeda.com.

Όσον αφορά το πότε θα αποσυρθεί από την πάλη, ο ίδιος τόνισε πως δεν πιστεύει ότι θα δει τον εαυτό του σε ρινγκ μέχρι το 2021, όπου τότε θα είναι 44 ετών. «Νομίζω πως έχω από 3 έως και 5 χρόνια ακόμη στο Pro Wrestling, και ελπίζω όλα αυτά τα χρόνια να είναι στο WWE» ισχυρίστηκε ο Μεξικανός.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του ζητήθηκε να πει το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό σχετικά με τους ακόλουθους WWE Superstars, όταν του τέθηκε ερώτηση με το όνομα του Seth Rollins ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει κάποια ιδιαίτερη απάντηση (άγνωστος ο λόγος).

Kevin Owens: «Ισχυρός παλαιστής» (γελώντας ήθελε να πει κάτι άλλο)

Dean Ambrose: «Ένας από τους αγαπημένους μου αντιπάλους...»

Bray Wyatt: «Ένας από τους καλύτερους μου φίλους!»

Shinsuke Nakamura: «Εκπληκτικό ταλέντο...»

Enzo Amore & Big Cass: «Η καλύτερη Tag Team αυτή τη στιγμή»

Sasha Banks: «Όμορφο κορίτσι...»


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη