Jon Moxley: "Με τον HHH το WWE θα γίνει καλύτερο, ο Vince είναι το πρόβλημα"


Ο Triple H τα τελευταία χρόνια έχει τον έλεγχο του NXT, και δίχως αμφιβολία το έχει κάνει καλύτερο από ποτέ. Τα εβδομαδιαία επεισόδια και τα TakeOvers πάνε από το καλό στο καλύτερο, ενώ όσα ταλέντα πέρασαν από το "κίτρινο σόου" κέρδισαν τα βλέμματα του κόσμου.

Βέβαια, το WWE ανήκει στον Vince McMahon, οπότε αυτό σημαίνει πως ο Chairman μπορεί να διαχειριστεί ανά πάσα στιγμή και το NXT, ή ακόμη και να πάρει Superstars από εκεί για να τους ανεβάσει στο Main Roster (σχετικό θέμα).

Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα παραχώρησε συνέντευξη ο Jon Moxley όπου μίλησε για την πορεία του στο WWE, την κατάσταση που επικρατούσε στα παρασκήνια, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Vince McMahon και τον Triple H στο θέμα διαχείρισης.

Σχετικά με τις επαφές του με τον Vince:

"Με τον Vince McMahon είχα καλές επαφές, πάντα με συμπαθούσε. Ακόμα και αν μου έλεγε να κάνω κάτι που δεν μου άρεσε, το έκανα και δεν έλεγα τίποτα, ήμασταν εντάξει. Όμως μπορώ να ομολογήσω ότι ο Vince είναι το πρόβλημα εκεί μέσα. Λυπάμαι που το λέω, δεν θέλω να τον κατακρίνω, απλά προσπαθώ να τον βοηθήσω. Σας το λέω ξεκάθαρα πως είναι το πρόβλημα και αυτό είναι ανεπίτρεπτο διότι ποτέ δεν υπήρχε τόσο πολύ ταλέντο στο WWE όπως σήμερα. Παρ' όλα αυτά ο Vince είναι αυτός που τα χαλάει όλα τελευταία στιγμή."

Για το NXT και τον Triple H:

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν πρόλαβα το NXT, γι' αυτό και δεν μπορώ να σας πω πως είναι η κατάσταση εκεί. Βέβαια ο κόσμος φαίνεται να το γουστάρει, οπότε αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Προτείνω στον Vince να αφήσει για 1 μήνα τον Hunter να ελέγξει τα πάντα, να δει πόση επιτυχία θα έχει. Καταλαβαίνω ότι ο Vince είναι ο δημιουργός πίσω από το Wrestling, αλλά νομίζω ο ίδιος το κρατάει πίσω. Ήρθε η ώρα να κάνει ένα διάλειμμα."

Η διαφορά στα 80's με σήμερα:

"Το τελευταίο διάστημα (κυρίως τους τελευταίους μήνες) δεν είδα τον έξυπνο Vince McMahon. Πίσω στην δεκαετία του 80' ο τύπος ήταν μεγάλη ιδιοφυΐα. Τότε που είχε δημιουργήσει την "HulkaMania", είχε φέρει και την πάλη στην τηλεόραση για πρώτη φορά. Εν έτη 2019 δεν νομίζω να γνωρίζει και ο ίδιος τι κάνει. Πρέπει να δώσει τον έλεγχο σε άλλους για να προχωρήσει παρακάτω στο επόμενο βήμα."

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη