Τι συμβαίνει ανάμεσα σε WWE και Harper;


Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Harper με δημόσια ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς, ζήτησε την αποδέσμευση του από το WWE.

Ο 39χρονος Harper επιθυμεί να αγωνίζεται εντός του ρινγκ, κάτι το οποίο το WWE δεν φαίνεται πρόθυμο να του προσφέρει την τρέχουσα περίοδο. Απεναντίας, του επέκτεινε το συμβόλαιο έτσι, ώστε να καλύψει την χρονική περίοδο που έλειπε λόγω τραυματισμού.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, ο Vince με τον Harper έχουν τεταμένες σχέσεις και δεν υπάρχει κάποιο σενάριο ή πλάνο για τον Harper. Για αυτό άλλωστε, ζήτησε να τον αποδεσμεύσει η εταιρία. Όμως, έλαβε μια απάντηση την οποία δεν περίμενε.

Ο Βικέντιος δεν του απάντησε ξεκάθαρα. Αντιθέτως, του είπε να απευθυνθεί στον HHH για την διευθέτηση του θέματος. Έχουν περάσει αρκετές μέρες, χωρίς ο Hunter να δώσει κάποια απάντηση στον Harper σχετικά με την αποδέσμευση του.

Συνεπώς, ο Harper είναι εγκλωβισμένος στο WWE. Θα πρέπει να περιμένει υπομονετικά την λήξη του συμβολαίου του έτσι, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια εταιρία του κάνει κέφι. Εκτός βέβαια, εάν ο HHH του δώσει μια θετική απάντηση και όλα λάβουν ένα αίσιο τέλος.





για το Ringside House, 
Σταύρος Ντάντος 
Νεότερη Παλαιότερη