NXT 08/05/2019: Εμφύλιος πόλεμος


Τα πράγματα για την Undisputed Era από την στιγμή που ο Johnny Gargano κέρδισε τον Adam Cole για το NXT Championship στο Takeover της Νέας Υόρκης, δεν πηγαίνουν καλά και αυτό φαίνεται από τον εμφύλιο πόλεμο που υπάρχει ανάμεσα σε 2 σημαντικά μέλη τους. Αναλυτικά, όλα όσα είδαμε στο NXT εχτές ημέρα Τετάρτη. 


- Το σόου άνοιξε το ματς της Bianca BelAir με την Mia Yim. Η "Est" του NXT, μολονότι δεν μπορεί να βρει τρόπο να κερδίσει το NXT Championship προς το παρόν, τα πήγε πολύ καλά κόντρα στην έμπειρη Yim και κατάφερε να πάρει την νίκη, με την βοήθεια βεβαίως της τεράστιας κοτσίδας που έχει στα μαλλιά της. 

- Στην συνέχεια είδαμε 2 παρασκηνιακά evetns. Αρχικά οι Forgotten Sons, επιτέθηκαν από πουθενά στους Viking Raiders στο γκαράζ του NXT, αφήνοντας τους σοκαρισμένους, ενώ στην συνέχεια, είχαμε τσαμπουκά στο Performance Center ανάμεσα στις Horsewomen του NXT ( Shayna Baszler, Jessamyn Duke, Marina Safir) και τις Candice LeRae & Io Shirai.


- O Riddick Moss έκανε την επανεμφάνιση του, μετά από πάρα πολύ καιρό στο NXT & κοίταξε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία απέναντι στον Raul Mendoza. Την νίκη, ωστόσο, την πήρε ο δεύτερος, μετά από μια πολύ όμορφη εναέρια κίνηση.


- Στο main event της βραδιάς, είχαμε τον Adam Cole, εκπροσωπώντας την Undisputed Era, να αντιμετωπίζει τον Matt Riddle. To ματς ήταν πολύ όμορφο, με πολλές εναλλαγές κινήσεων. Την νίκη τελικά την πήρε ο Riddle, όταν ο Roderick Strong βγήκε για να βοηθήσει τον αρχηγό του, μόνο που έκανε ένα μοιραίο λάθος, δίνοντας την ευκαιρία στον "Original Bro" να το εκμεταλλευτεί, παίρνοντας μια τεράστια νίκη. Μετά το ματς, Cole & Strong τσακώθηκαν στο ring με τους Kyle O'Reilly & Bobby Fish, να μπαίνουν ανάμεσα τους. κάνοντας μας να σκεφτόμαστε τι θα γίνει με την Undisputed Era από εδώ και στο εξής. 






για το Ringside House,
Γιώργος Ναστούλης
Νεότερη Παλαιότερη