Η Becky Lynch "κριτικάρει" την Sasha Banks


Όπως όλοι ξέρουμε πλέον, η Sasha Banks κάθεται στο... σπιτάκι της και θα περάσει κατά πάσα πιθανότητα εκεί το υπόλοιπο του συμβολαίου της. Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την "The Man" Becky Lynch, να πάει σε συνέντευξη της και να "κριτκάρει" την Banks. 

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε η πρωταθλήτρια RAW & SD των γυναικών για την Banks: 

"Έλα να παλέψεις μαζί μου Sasha. Κάποτε, η Sasha Banks ήταν η κυρίαρχη γυναίκα, ήταν το αφεντικό, αλλά η Sasha πλέον έπεσε από την κορυφή. Μάλλον φαίνεται ότι δεν μπορεί να την αντέξει. Ας αποδείξουμε κάτι μαζί. Ξέρω ότι είχαμε κορυφαία ματς στο NXT μαζί και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που μπήκαμε τελευταία φορά αντίπαλες στο ίδιο ρινγκ και θα το λάτρευα να το κάνουμε πάλι, αλλά τώρα αντιμετωπίζει ένα εντελώς διαφορετικό ζώο. Δεν είμαι η "Lasskicker" πλέον, είμαι η "The Man". Θα το λάτρευα να πάμε αντίπαλοι πρόσωπο με πρόσωπο, "The Man" εναντίον της "Boss" για να δούμε μεταξύ μας ποιος είναι ο top dog της εταιρείας στην γυναικεία κατηγορία."


Από ότι φαίνεται, έμμεσα μέσω promo, η Becky προσπαθεί να επαναφέρει την Sasha στο προσκήνιο και με κάποιον τρόπο να την βάλει ξανά σε storylines, αν υπολογίσουμε την καλή σχέση που έχουν μεταξύ τους. Η "μπάλα" πλέον είναι στο γήπεδο της Sasha και κυρίως του WWE για να δει τι θα κάνει. 





για το Ringside House,
Γιώργος Ναστούλης
Νεότερη Παλαιότερη