Εκνευρισμένος ο Vince McMahon με τον Sami Zayn


Μετά την αναφορά που έκανε στο επεισόδιο του περασμένου RAW, για το AEW ο Sami Zayn, ο Vince McMahon δείχνει να είναι ιδιαίτερα θυμωμένος μαζί του και υπάρχει πιθανότητα να τον "τιμωρήσει".

Αρχικά, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Sami πίστευε ότι θα ήταν αρκετά "cool" να αναφέρει το όνομα του All Elite Wrestling στον αέρα κατά την διάρκεια του κόκκινου σόου, καθώς νωρίτερα είχε ρωτήσει και αρκετά άτομα στα παρασκήνια και έλαβε το "ΟΚ".

Βέβαια, κανείς όμως δεν ρώτησε τον Vince McMahon, ο οποίος δεν γνώριζε για το promo του WWE Superstar και την στιγμή που έβλεπε σε ζωντανή μετάδοση το επεισόδιο έγινε πολύ έξαλλος, και επικοινώνησε κατευθείαν με τον Sami Zayn ώστε να του εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Βέβαια, θα μπορούσε όλο αυτό να ήταν όντως ιδέα του Vince McMahon, αλλά να την ακύρωσε τελευταία στιγμή και οι σεναριογράφοι να μην ενημέρωσαν τον Sami αν πρέπει να το πει ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Vince είναι εξοργισμένος και σκέφτεται πολύ σοβαρά να "τιμωρήσει" τον Zayn μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στα social media του WWE, η στιγμή που ο Zayn αναφέρει το "AEW" έχει κοπεί και έχει επεξεργαστεί αντίστοιχα.


Πιστεύετε πως όλο αυτό ήταν μέρος του σεναρίου ή μήπως όχι;
Αφήστε την γνώμη σας στα σχόλια...

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη