Δεν ενδιαφέρεται για τον Harper ο Vince McMahon


Πρόσφατα, ο Harper ζήτησε δημόσια την αποδέσμευση του από το WWE, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Πλέον, θα προσπαθήσει να είναι όσο περισσότερο ενεργός μπορεί στην εταιρία, καθώς το WWE θα τον κρατήσει μερικούς μήνες επιπλέον για να καλύψει το χρονικό διάστημα το οποίο έχασε λόγω χειρουργείου.


Βέβαια, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Vince έχει έναν ξεχωριστό τρόπο να διαχειρίζεται διάφορες καταστάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Vince δεν συμπαθεί καθόλου τον Harper και όπως είναι λογικό, ο Harper βρίσκεται σε δύσκολη θέση.


Για αυτό άλλωστε, ο Harper προσπάθησε να αποχωρήσει από την εταιρία αλλά ο Vince τον σταμάτησε, στέλνοντας του μάλιστα γραπτή επιστολή!

Παρόλα αυτά, ο Mr. McMahon έχει πολλά παράπονα για το πρώην μέλος της Wyatt Family, όπως για παράδειγμα τον ενοχλεί το γεγονός ό,τι ο Harper δεν μπορεί να μιλήσει με προφορά νότιου Αμερικανού πολίτη!

Γενικότερα, δεν έχει κάποιου είδους πλάνο για τον Harper. Όσο έλειπε εκτός με τραυματισμό, του ετοίμαζαν κάποια σχέδια για την επιστροφή του, αλλά ο Vince άλλαξε γνώμη και τα απέρριψε όλα. Το μόνο το οποίο δοκίμασαν, ήταν σε ένα Dark Match στο SmackDown Live, όπου ο Harper αντιμετώπισε τον EC3(άλλη μία αντιπάθεια του Vince), προσθέτοντας τον Drake Maverick ως Manager του EC3 για να εξετάσουν εάν ταιριάζουν, αλλά ούτε αυτή η ιδέα άρεσε στον Vince.






Για το Ringside House,
Σταύρος Ντάντος 
Νεότερη Παλαιότερη