Σκέψεις για απαγόρευση του Diving Headbutt


Το Diving Headbutt είναι σίγουρα μια από τις αγαπημένες κινήσεις εντός ρινγκ για αρκετούς παλαιστές του WWE, όμως, πλέον υπάρχει μια κακιά φήμη πίσω από την συγκεκριμένη κίνηση λόγω της συνεχόμενης χρήσης του Chris Benoit στο παρελθόν. Μάλιστα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάληξη του Benoit καθώς είχε σοβαρά τραύματα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Diving Headbutt είχε δημιουργήσει τρομερά εγκεφαλικά προβλήματα στον Chris Benoit. Όπως επίσης και στον Daniel Bryan, γι' αυτό άλλωστε και ο ίδιος δεν συνηθίζει να την χρησιμοποιεί πλέον. Μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Έτσι, το WWE μιας και προσπαθεί να προστατέψει τους WWE Superstars από τραυματισμούς, σκέφτεται να κάνει οριστικό ban την συγκεκριμένη κίνηση από το ιστορικό του ώστε να μην έχουμε ξανά παρόμοια σημάδια τραυματισμών. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από το FOX, το οποίο ζήτησε από την εταιρία να κάνει το περιεχόμενό του περισσότερο Extreme και να επαναφέρει πίσω τους ρυθμούς της Ruthless Aggression Era, με τα χτυπήματα της καρέκλας στο κεφάλι κ.α.







για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη