Ποιοι Superstars δεν θα συμμετέχουν στην φετινή WrestleMania


Η φετινή κάρτα της WrestleMania είναι φίσκα από αγώνες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει χώρος για όλους στο "Grandest Stage Of Them All."


Φέτος θα απουσιάζουν από την κάρτα οι Kevin Owens, Sami Zayn, Bray Wyatt, R-Truth, Akam, SaNItY, Harper, Mojo Rawley, Colons(Epico & Primo) και ολάκερο το ροστερ του 205Live, εκτός από τον πρωταθλητή Buddy Murphy, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Tony Nese.

Σχετικά με τον Rowan και την New Day, όπως είναι λογικό θα συμμετέχουν σε ρόλο Manager στον αγώνα του Daniel Bryan με τον Kofi Kingston για το WWE Championship, αφού άλλωστε έχουν συνεισφέρει αρκετά στο build up του αγώνα.

Βέβαια, τα κορυφαία ονόματα τα οποία θα παραμείνουν εκτός είναι φυσικά ο Kevin Owens και ο Bray Wyatt.Ο Kevin Owens θα αντιμετώπιζε κανονικά στην WrestleMania τον Daniel Bryan, αλλά με τον τραυματισμό του Ali και το hype του Kofi από το WWE Universe, τα σχέδια άλλαξαν. Ο Bray Wyatt θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις στα Axxess προτού την WrestleMania, αλλά δεν νομίζουμε πως θα εμφανιστεί στο σόου.

Όπως όλα δείχνουν, οι συγκεκριμένοι Superstars θα παραμείνουν εκτός WrestleMania,εκτός εάν προκύψει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.




Για το Ringside House,
Σταύρος Ντάντος 
Νεότερη Παλαιότερη