Kane: "Ποτέ μην λες ποτέ... ίσως επιστρέψω ξανά!"


O Kane εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται εκτός WWE και τηλεόρασης καθώς έχει αναλάβει τις δικές του υποχρεώσεις σαν Δήμαρχος του Knox County, Tennessee. Τελευταία φορά που τον είδαμε σε ρινγκ, ήταν πέρυσι στην Σαουδική Αραβία στο Crown Jewel όπου συνεργάστηκε με τον Undertaker για να αντιμετωπίσουν τους D-Generation X.

Πρόσφατα, το WWE ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube όπου ο Kane μας παρουσιάζει την τωρινή του κατάσταση σαν Δήμαρχος. Ο Glenn Jacobs (το πραγματικό του όνομα) τόνισε πως μέσα σε 25 χρόνια καριέρας στο WWE έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αλλά πλέον ο ίδιος συνειδητοποιεί πως όλα τα καλά πράγματα κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσουν.

Επίσης σχολίασε πως σαν Δήμαρχος έχει πολλές ευθύνες και του αρέσει αυτό που κάνει, λατρεύει την δουλειά του και είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την θέση του. Ωστόσο, όταν του τέθηκε το ερώτημα της επιστροφής στα ρινγκ ο ίδιος απάντησε λέγοντας τα εξής:

Υπάρχει ένα ρητό στο WWE που λέει «ποτέ μην λες ποτέ». Λατρεύω να εμφανίζομαι στο WWE, όπως τελευταία φορά με τους Brothers of Destruction εναντίον των D-Generation X, δύο θρυλικές και μυθικές ομάδες. Οπότε, ποτέ μην λες ποτέ. Ίσως επιστρέψω εκεί έξω κάποια στιγμή.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το WWE πλήρωσε το Knoxville, Tennessee με 100.000$ δολάρια για να επιτρέψουν στον Kane να εμφανιστεί στο περσινό Crown Jewel της Σαουδικής Αραβίας. Δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο στο άμεσο μέλλον και να δούμε ξανά τον "Big Red Machine" πίσω στις τηλεοράσεις μας.






για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη