Brock Lesnar: "Σε ένα επεισόδιο ο Big Show είχε χεστεί πάνω του"


Ο Brock Lesnar δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις, πόσο μάλλον όταν έχει ενεργό συμβόλαιο με το WWE και προσπαθεί να κρατήσει τον χαρακτήρα του. Ωστόσο, τώρα που ο Lesnar είναι εκτός προγράμματος έχει αρχίσει να επικοινωνεί με κόσμο και να παραχωρεί συνεντεύξεις.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Brock Lesnar αν μπορεί να πει στην κάμερα μια αστεία και ταυτόχρονα αηδιαστική στιγμή από την πολυετή καριέρα του στα ρινγκ. Όμως, ο "Beast Incarnate" έδωσε μια απάντηση που ναι μεν μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα γέλια, αλλά σίγουρα έφερε τον πρώην συνεργάτη του, Big Show σε δύσκολη θέση.

"Πριν από αρκετά χρόνια, όταν ο Big Show έκανε 300 εμφανίσεις τον χρόνο σε όλο τον κόσμο, ήταν μια ασταμάτητη μηχανή. Ποτέ δεν φοβόταν την σκληρή δουλειά. Θυμάμαι όμως, όταν κάναμε περιοδεία στην Νότια Αφρική, ο Big Show είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση, και τον πέρασα μέσα από ένα suplex. Ξαφνικά, γυρίζω πίσω στο ρινγκ και βλέπω διάρροια παντού. Ήταν τραγικό, μύριζε ο τόπος απαίσια μέχρι να έρθουν να το καθαρίσουν. Δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να ξεράσω."

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Big Show δεν είναι ο μοναδικός που έχει αρρωστήσει σε περιοδεία του WWE, καθώς αρκετοί superstars έχουν βρεθεί στην θέση του. Ένας από αυτούς ήταν ο Bray Wyatt πριν από μερικά χρόνια όπου είχε ξεράσει στο ρινγκ.





για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη