Αυτός είναι ο νέος χαρακτήρας του Bray Wyatt (video)


Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπαμε συχνά στην τηλεόραση διάφορα cryptic promos από τον Bray Wyatt, ωστόσο αυτή την εβδομάδα στο κόκκινο σόου είδαμε ένα promo που μας παρουσιάζει τον νέο του χαρακτήρα.

Στο βίντεο παρουσιάζει τον εαυτό του ανανεωμένο, έχει νέο στυλ στο μαλλί του, έχει κόψει τα μακριά γένια που είχε, και πλέον έχει αποκτήσει ένα διαφορετικό style στο ντύσιμό του που τον κάνει περισσότερο χαρούμενο. Επίσης παρατηρούμε πως έχει χτυπήσει και νέο τατουάζ στον αυχένα.

Ο Bray Wyatt μας παρουσίασε το Firefly Fun House, στην αρχή του intro παίζει ένα παιδικό τραγούδι με τους στοίχους "we're really glad that you're our friend, and this is a friendship that'll never ever end". Έτσι μας βάζει σε ένα διαφορετικό κλίμα που δεν το είχαμε συνηθίσει στον χαρακτήρα του Wyatt.

Στη συνέχεια είδαμε τους καλούς φίλους, όπως αποκαλεί ο ίδιος, την Mercy The Buzzard, και την Pammy The Witch. Στο κλείσιμο του promo είδαμε τον Bray Wyatt να παίρνει ένα αλυσοπρίονο και να κόβει μια σιλουέτα του παλιού του χαρακτήρα.








για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη