RAW 11/03/2019: "Μην παίζετε με τον McIntyre!"


Βρισκόμαστε στο Pittsburgh, της Πενσυλβανίας,την πόλη του Hall Of Famer Kurt Angle! Είναι το επεισόδιο του RAW μετά το Fastlane και πολλά ζητήματα θα διευθετηθούν ενόψει Wrestlemania 35.

Το σόου ξεκίνησε με την είσοδο των "Hounds Of Justice", οι οποίοι δέχτηκαν θερμή υποδοχή από τον κόσμο.Είχε ανακοινωθεί κιόλας απόψε ο Roman Reigns θα έχει την πρώτη του αναμέτρηση στο Raw, μετά από την επιστροφή του.


Βρίσκονται μέσα στο ρινγκ. Ο Reigns θα μιλήσει πρώτος και θα δηλώσει ότι τον τελευταίο καιρό κατάλαβε ότι η ζωή είναι μικρή και το αύριο δεν είναι σίγουρο. Επίσης δήλωσε:"Εάν εχθές ήταν η τελευταία βραδιά μας μαζί, δεν μετανιώνω γιατί έκανα αυτό που αγαπούσα με άτομα τα οποία αγαπώ." Βρισκόμαστε στον δρόμο προς την Wrestlemania και ο καθένας έχει διαφορετικές δουλειές για να ασχοληθεί. "Και εγώ έχω πολύ καιρό να αγωνιστώ σε αγώνα 1VS1 οπότε πρέπει να το διορθώσω αυτό απόψε."Μετά αναφέρεται στον Rollins ο οποίος κυνηγάει από μικρός το όνειρο και το κοινό αρχίζει να φωνάζει "Slay The Beast" και ο Reigns λέει ότι αυτό θα γίνει γιατί ο Rollins είναι στο Main Event της Wrestlemania, όπου εκεί θα κερδίσει το Universal Championship. Οι τρεις τους θα ποζάρουν ως Shield, θα αποχωρήσουν ο Ambrose και ο Reigns. Μόνος παραμένει στο ρινγκ ο Rollins.


Ο Rollins αναφέρει ότι εχθές οι Shield "Burned It Down" και προτού προλάβει να συνεχίσει τον διακόπτει ο Paul Heyman, ο οποίος θα παραμείνει στην ράμπα και θα συστηθεί με τον γνωστό του τρόπο.


Στη συνέχεια, ο Rollins θα επικεντρωθεί στο γεγονός ότι ο Lesnar δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Daniel Bryan, έφτασε στα άκρα εναντίον του AJ Styles και παρολίγον να έχανε το Universal Championship από τον Finn Balor. "Size doesn't matter" δήλωσε χαρακτηριστικά. Χωρίς να θέλει να προσβάλει τους Bryan, Styles και Balor οι οποίοι είναι καταπληκτικοί μέσα στο ρινγκ, θεωρεί ότι είναι ο μοναδικά ιδανικός για να αντιμετωπίσει τον Lesnar και να τον κερδίσει στην Wrestlemania. Ο Heyman θα διαφωνήσει με το σύνθημα του κοινού "Slay The Beast" και θα απαντήσει στον Rollins ό,τι ανέφερε κάποια ονόματα μόνο, χωρίς να διηγηθεί ολάκερη την ιστορία. Σχετικά με την περίπτωση του AJ Styles, ο Lesnar περίμενε να αντιμετωπίσει τον Jinder Mahal, αντί του Daniel Bryan περίμενε τον AJ Styles και αντί του Balor, περίμενε τον Braun Strowman. Δηλαδή δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος να τους αντιμετωπίσει γιατί είχε άλλους αντιπάλους στο μυαλό του. Όμως με την περίπτωση του Rollins δε ισχύει αυτό. Ο Lesnar έχει χρόνο να προετοιμαστεί για τον Seth. Θα προβληθεί ένα βίντεο για τον Brock Lesnar. Μετά το βίντεο, ο Heyman θα δηλώσει ότι από την στιγμή που ο Rollins κέρδισε το Royal Rumble, ο Lesnar έχει επικεντρωθεί πλήρως στον Seth και τις σαδιστικές του σκέψεις. "Εάν νομίζεις ό,τι γνωρίζεις τον Brock Lesnar είσαι πολύ γελασμένος."Ξαφνικά ο Shelton Benjamin επιτέθηκε στον Rollins με ένα German Suplex. Δε σταμάτησε εκεί, καθώς του έριξε άλλα δύο.



Seth Rollins VS Shelton Benjamin

Αυτή η επίθεση έδωσε αφορμή για έναν αγώνα ανάμεσα στους δύο. Ο Paul Heyman θα βρίσκεται στο πάνελ των σχολιαστών.


Ο Rollins μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε στην αρχή να έχει το πάνω χέρι. Ο Benjamin κατόρθωσε βέβαια να γυρίσει το παιχνίδι προς το μέρος του. Στο κλείσιμο του αγώνα, ο Seth Rollins θα κλωτσήσει στην κοιλιά τον Shelton Benjamin και θα τον πατήσει με ένα Stomp για την νίκη. 



Καθώς ο Seth θα αποχωρήσει για τα παρασκήνια, θα συναντηθεί με τον Balor στην ράμπα, ο οποίος κάνει την είσοδο του για τον αγώνα με τον Bobby Lashley. Οι δύο τους θα κοιταχτούν και ο Balor θα δώσει το χέρι του στον Rollins.

Finn Balor(C) VS Bobby Lashley 
Για το Intercontinental Championship 


Ο Lashley προσπαθεί να ανακτήσει τον τίτλο του, τον οποίο δεν έχασε ποτέ. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ήταν ο κυρίαρχος και χτυπούσε βάναυσα τον Balor. Ο Balor απέκτησε τον έλεγχο και έχει ανέβει στην γωνία για να καθαρίσει το παιχνίδι και ξαφνικά χτυπάει το καμπανάκι. 



Είναι ο Lio Rush ο οποίος χτύπησε το καμπανάκι και έχει πάρει το Intercontinental Championship στα χέρια του.Θα βγει από το ρινγκ και θα κοιτάξει στραβά τον Rush. Ο Lashley θα του επιτεθεί αλλά θα πέσει στο καναβάτσο. Αφού θα κλωτσήσει τον Rush, θα πάει για μια springboard κίνηση όμως ο "Almighty" θα τον καρφώσει με ένα δυνατό Spear στον αέρα και θα ανακτήσει το Intercontinental Championship. 





Στα παρασκήνια η Charly Caruso έχει μαζί της τον Baron Corbin. Προβάλλεται ένα βίντεο από τον Οκτώβριο στο οποίο ο Corbin είχε δηλώσει ότι ελπίζει να μην επιστρέψει στο Raw ο Roman Reigns. Παρά δέχεται την δήλωση του και μας λέγει ότι δεν νοιάζεται για τα συναίσθηματα κανενός. Επίσης δηλώνει ό,τι ο Roman δεν είναι σε καμία περίπτωση 100% μετά από την ασθένεια του και υπόσχεται να "εκπαιδεύσει" τον "Big Dog". 


Η Ronda Rousey κατευθύνεται στο ρινγκ. Στο Titantron βλέπουμε πλάνα από το Fastlane, όπου η Ronda Rousey επιτέθηκε στην Becky Lynch και εξασφάλισε την συμμετοχή της στον αγώνα για το Raw Women's Championship στην Wrestlemania. 


Στο προμο της θα εναντιωθεί πλήρως στο κοινό και θα τους αποκαλέσει δειλούς επειδή κρύβονται πίσω από το barricade. Επίσης, κατάλαβε ό,τι το κοινό υποστηρίζει την Becky Lynch επειδή είναι το ίδιοι δειλοί όσο και η Becky. Στην Wrestlemania θα κερδίσει τον αγώνα και θα αποδείξει τι είναι πραγματικά η Charlotte και η Becky. Μάλιστα, παροτρύνει το WWE άμα το επιθυμεί, να μετατρέψει τον αγώνα σε Handicap Match, αφού ούτως ή άλλως θα τις κερδίσει και τις δύο. Θα την διακόψει η Dana Brooke. 



Η Dana θα δηλώσει πως άκουσε αρκετά από την Ronda και δεν θα ανεχτεί άλλο την έλλειψη σεβασμού της Ronda, απέναντι στο κοινό, στο WWE και στις υπόλοιπες Women's Superstars. Θα τονίσει ό,τι μπορεί να μην έχει τον όνομα της Ronda Rousey, αλλά εργάζεται σκληρά για να ανέβει σε πολύ υψηλό επίπεδο και υπενθυμίζει στην Ronda το Open Chalenge το οποίο πραγματοποιεί μετά από κάθε PPV. Δεν θα έχουμε αγώνα γιατί η Ronda θα επιτεθεί γρήγορα στην Dana και θα την πλακώσει στα μπουνίδια. Θα συνεχίσει στον περιβάλλοντα χώρο του ρινγκ την επίθεση της και θα την ξαναβάλει στο ρινγκ, όπου θα την εκτελέσει με ένα Piper's Pit. 



Θα επιχειρήσει να την κλειδώσει σε Armbar, αλλά οι διαιτητές θα την σταματήσουν. Προτού αποχωρήσει, θα χτυπήσει έναν από τους διαιτητές, θα μαζέψει την ζακέτα και την ζώνη της και θα αποχωρήσει.





Βλέπουμε ένα replay από την επίθεση του Batista στον Ric Flair και το promo του Triple H από την προηγούμενη εβδομάδα.


Aleister Black & Ricochet VS Bobby Roode & Chad Gable


Τεταμένες οι σχέσεις των δύο ομάδων. Ήρθε η ώρα να λύσουν τις διαφορές τους. Ήταν ένας ποιοτικός αγώνας. Το "καρφί στο φέρετρο" τοποθέτησε ο Aleister Black, όπου με ένα εκκωφαντικό Black Mass, έστειλε τον Roode για νάνι. Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά ο Ricochet.


Στο τέλος, καθώς οι νικητές έβλεπαν προς το ρινγκ, δέχτηκαν πισώπλατα επίθεση από τους Raw Tag Team Champions, Revival. Τους άφησαν αναίσθητους και αποχώρησαν.



Έφτασε η ώρα για ένα ακόμη Moment Of Bliss. Αυτή την φορά δεν θα έχει κάποιο επίσημο καλεσμένο.


Στο συγκεκριμένο επεισόδιο του Moment Of Bliss, θα αποκαλυφθεί επισημάνω ο Host της Wrestlemania 35. Θα παίξει το βίντεο και θα από καλυφθεί ότι η "Miss Bliss" θα είναι host στην φετινή Wrestlemania!Η ίδια το καταχάρηκε και δήλωσε ό,τι είναι τιμή της να είναι host σε ένα γιγαντιαίο σόου. 



Παρακολουθούμε ένα replay από την επίθεση του Braun Strowman σε έναν από του τύπους του SNL. Η Charly Caruso θα τον ρωτήσει εάν είχε το παραμικρό δικαίωμα να κάνει ό,τι έκανε. Θα της πει ό,τι δεν γνωρίζει. Παρόλα αυτά το κατά ευχαριστήθηκε και τους προτείνει να μείνουν μακρυά του στην Wrestlemania. Κάποιος από την παραγωγή θα τον ενημερώσει πως το αυτοκίνητο του είναι έτοιμο.


Βρισκόμαστε στο πάρκινγκ. Ο Braun και ο κύριος από την παραγωγή βρίσκονται μπροστά σε ένα κόκκινο, πολυτελέστατο αυτοκίνητο.Ο κύριος της παραγωγής θα του διαβάσει ένα σημείωμα, στο οποίο γράφει ό,τι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι δώρο από τους SNL guys, οι οποίοι θέλουν να απολογηθούν για την προηγούμενη εβδομάδα και ανυπομονούν να συναντηθούν στην Wrestlemania. Ο Strowman θα νευριάσει, θα διαλύσει το αυτοκίνητο και θα ζήτησει από την παραγωγή να τους επιστρέψει το αυτοκίνητο και να τους ειδοποιήσει ενόψει Wrestlemania, ό,τι "They are gonna get these hands." 





Ο Elias βρίσκεται στο ρινγκ. Θα παίξει λίγο με την κιθάρα του και θα ανοίξει διάλογο με το κοινό. Όπως μας έχει συνηθίσει, θα κράξει έντονα την πόλη και τους κατοίκους της. 


Αυτή την φορά θα τον διακόψει ο ανανεωμένος No Way José και το Conga του.


Νευριασμένος για το γεγονός ό,τι ξαναδιακόπηκε, θα επιτεθεί στον No Way José και στο Conga του. Στο τέλος, θα εφαρμόσει το Drift Away στον José, επάνω στην ράμπα.



Γίνεται αναφορά για την ένταξη των Harlem Heat στο Hall Of Fame. Η Lacey Evans θα εμφανιστεί και θα πραγματοποιήσει μια ακόμα από τις πασαρέλες της,μόνο που αυτή τη φορά θα κατευθυνθεί στο πάνελ των σχολιαστών, θα τους μιλήσει και θα αποχωρήσει. Καθώς από χωρεί, θα κοιταχτεί έντονα με τις Nia Jax και Tamina. 


Η Natalya θα εισέλθει στην αρένα και θα δηλώσει ό,τι έχει αρκετούς φίλους στο WWE. Μια από αυτές είναι η Ronda, αλλά πλέον δεν μπορεί να την αναγνωρίσει λόγω της συμπεριφοράς της. Παρόλα αυτά, κάποια άλλη φυλάει τα νώτα της! 



Natalya VS Nia Jax



Πολύ σύντομος αγώνας. Ουσιαστικά, με το που άρχισε, τελείωσε. Η Tamina έπιασε το πόδι της Natalya για να την σταματήσει και η Beth έκανε ντου στο ρινγκ και επιτέθηκε στην Nia Jax, για τα χρωστούμενα από το Fastlane.





Μόλις έφθασε στην αρένα ο Batista! Πρώτα ο Hunter θα κάνει την είσοδο του φουριόζος στο ρινγκ.


Επειτα, ο "Animal" θα εμφανιστεί στην ράμπα, με έναν μεγάλο αριθμό από σεκιουριταδες.


Ο Batista δεν βιαζόταν να μιλήσει. Ο HHH θα τον ρωτήσει για ποιο λόγο έχει μαζί του σεκιουριταδες και ο Batista θα απαντήσει ό,τι δεν είναι χαζός και έχει διδαχθεί πολλά από δύο κορυφαίους βρώμικους παίχτες του παιχνιδιού, τον Ric Flair και τον Triple H. Θα παραδεχθεί πως τους έφερε για την προσωπική του προστασία. Θα ζητήσει να πάρει αυτό που θέλει, αλλά ο HHH λέει πως δεν θα δώσει τίποτα σε κάποιον ο οποίος όταν τα βρει σκούρα υποβάλει παραίτηση. Ο Triple H θα τον προκαλέσει να κατέβει στο ρινγκ και να τον αντιμετωπίσει ως άντρα προς άντρα, αλλιώς θα ανέβει ο ίδιος την ράμπα και τους ταχτοποιήσει καταλλήλως. Με τα πολλά, ο HHH θα δεχθεί να δώσει στον Batista αυτό που θέλει, έναν τελευταίο αγώνα αναμεταξύ τους. Όμως ο αγώνας θα είναι στα μέτρα του Hunter, αφού δήλωσε πως θα είναι No Holds Barred.


Ο Kurt Angle εισέρχεται στην αρένα και αποθεώνεται από το κοινό της πόλης του. 



Θα μιλήσει για την καριέρα του, θα ευχαριστήσει το κοινό για την έντονη υποστήριξη του και βαθύτατα συγκινημένος θα ανακοινώσει πως στην Wrestlemania 35, θα συμμετέχει στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του.

Kurt Angle VS Apollo Crews


Ήταν ο τελευταίος αγώνας του Angle μπροστά στο κοινό της πόλης του. Και οι δύο μεριές πάλεψαν για την νίκη. Για το φινάλε, ο Angle απέφυγε το εισερχόμενο Frogsplash, πραγματοποίησε με επιτυχία το Angle Slam και πήρε την νίκη. Στο τέλος του αγώνα, ο Apollo Crews απέδωσε τον σεβασμό που αρμόζει σε κάποιον όπως ο Kurt Angle. Τον αγκάλιασε και πανηγύρισαν μαζί!





Ο Roman εισέρχεται στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει τον Baron Corbin. Από το πουθενά εμφανίζεται ο Drew McIntyre, ο οποίος επιτίθεται έντονα νευριασμένος στον Roman.



Ο Roman Reigns πέρασε στην αντεπίθεση αλλά δεν κράτησε για πολύ. Ο McIntyre τον χτύπησε με μια δυνατή Claymore kick. Προτού προλάβει να οργανωθεί, δέχτηκε και δεύτερη Claymore kick. 



Οι διαιτητές θα σταματήσουν τον McIntyre και το ιατρικό προσωπικό θα ελέγξει τον Roman. Ο Seth Rollins θα εμφανιστεί και θα βοηθήσει τον αδελφό του να κατευθυνθεί στα παρασκήνια.




Drew McIntyre VS Dean Ambrose 
Falls Count Anywhere Match 

Οι δύο τους ξεκίνησαν τον καυγά εκτός ρινγκ και κατέληξαν να παλεύουν μέσα στο κοινό. 



Κατά την διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος,οι τρελοί του WWE κατέληξαν να πλακώνονται στο σημείο όπου βρίσκεται το σταντ με τα μπλουζάκια. 




Η δράση έχει μεταφερθεί στο περιβάλλοντα χώρο του ρινγκ. Ο ένας προσπάθει να καταστρέψει τον άλλο. Τελικά θα καταλήξουν πάλι μέσα στο κοινό και ο Dean θα ρίξει ένα ύπουλο low blow και θα βγάλει όλη την οργή του στον McIntyre. Πέρα δώθε και φτάσαμε στο πάνελ των σχολιαστών. Ο Dean πήγε για ξαφνικό PIN χωρίς επιτυχία. Θα καθαρίσει το τραπέζι ο Drew και θα αρχίσουν να χτυπιούνται πάνω του. Ο McIntyre θα ανταποδώσει το low blow στον Ambrose και θα τον χτυπήσει μπουνιά με ένα μολύβι στα μούτρα. Μετά θα τον πετάξει επάνω στο LED πάνελ,2 φορές. 



Ο Ambrose θα χαστουκίσει τον McIntyre, ο οποίος θα τον παγιδέψει μέσα σε ένα κιγκλίδωμα και θα τον τελειώσει με Claymore kick.



Στο τέλος, θα ποζάρει πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών. 


Προτού κλείσει το επεισόδιο, ο McIntyre θα ξανά ρίξει ένα Claymore kick στον τελειωμένο Ambrose, θα ποζάρει πάνω στην σκηνή και εκεί τελειώνει το επεισόδιο! 


Αποτελέσματα αγώνων:

  •  Ο Seth Rollins κέρδισε τον Shelton Benjamin. 
  • Ο Bobby Lashley κέρδισε τον Finn Balor και κατέκτησε το Intercontinental Championship. 
  • Οι Aleister Black & Ricochet κέρδισαν τους Bobby Roode & Chad Gable. 
  • Η Nia Jax κέρδισε την Natalya με DQ. 
  • Ο Kurt Angle κέρδισε τον Apollo Crews. 
  • Roman Reigns Vs Baron Corbin δεν πραγματοποιήθηκε. 
  • Ο Drew McIntyre κέρδισε τον Dean Ambrose σε Falls Count Anywhere Match. 





Για το Ringside House, 
Σταύρος Ντάντος 
Νεότερη Παλαιότερη