Πότε αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι εντάξεις των νέων μελών από το NXT;


Από την προηγούμενη εβδομάδα, τόσο στα σόου του RAW και του Smackdown Live εμφανίζεται η νέα φουρνιά από το NXT, η οποία αποτελείται από τους Johnny Gargano, Ricochet, Aleister Black και Tomasso Ciampa.

Περίπου ένα μήνα νωρίτερα, είχαν κληθεί στο Main Roster οι Heavy Machinery, Nikki Cross, Lacey Evans, EC3, οι οποίοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τόσο έντονες εντυπώσεις όσο η καινούργια τετράδα.

Κάποια στιγμή λοιπόν, πρέπει να κατασταλάξει το WWE σχετικά με την οριστική τοποθέτηση τους στο ροστερ του RAW ή του Smackdown Live. Ο γερό Vince παρόλα αυτά δεν βιάζεται και όπως αναφέρεται δεν πρόκειται να τους κατατάξει σε κάποιο brand επίσημα μέχρι το πέρας της Wrestlemania 35.Όμως σε περίπτωση που κληθούν και άλλοι NXT Superstars θα επικρατήσει μεγάλο μπάχαλο. 

Δυστυχώς ο Tommaso Ciampa είναι τραυματίας και αυτό τους έχει χαλάσει τα σχέδια. Επίσης, ακόμα δεν έχει διευθετηθεί το ζήτημα με το θέμα του Lars Sullivan.Όπως όλα δείχνουν, μετά την Wrestlemania 35, θα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για το μέλλον των νεοφερμένων. 



Για το Ringside House,
Σταύρος Ντάντος 
Νεότερη Παλαιότερη