3 λόγοι που οι οπαδοί του WWE συνεχίζουν να φωνάζουν για τον CM Punk


Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που ο CM Punk βρισκόταν σε ρινγκ του WWE, περίπου 5 χρόνια. Παρά την μεγάλη απουσία του Punk οι οπαδοί του συνεχίζονται να βρίσκονται στα shows και να φωνάζουν το όνομά του κερδίζοντας τα βλέμματα τριγύρω.

Οι περισσότεροι θα το ακούσατε και στο RAW της περασμένης Δευτέρας, 18 Μαρτίου, όπου κατά την διάρκεια της συνέντευξης του Batista για την προώθηση του αγώνα απέναντι στον Triple H, οι οπαδοί φώναζαν συνεχόμενα το όνομα του πρώην WWE Champion, CM Punk.


1) Ο CM Punk ήταν ένας από τους καλύτερους performers που πέρασαν ποτέ από το WWE


Σε μία εποχή που σπάνια βλέπαμε ποιοτικούς αγώνες και όμορφα promos, ο CM Punk σαν ανερχόμενο πρόσωπο άλλαξε τα πάντα και κέρδισε δίκαια τον κόσμο με τον πλευρό του. Είχε τις ικανότητες στο ρινγκ, το χάρισμα, και τα απαραίτητα skills στο μικρόφωνο για να κερδίσει δίκαια τον τίτλο του "Best In The World".

Ο αγώνας του απέναντι στον John Cena στο Money In The Bank του 2011 βαθμολογήθηκε με 5 αστέρια από το Wrestling Observer Newsletter. Ένα κατόρθωμα που έσπασε επιτέλους τον Ιανουάριο του 2018. Επίσης, η κούρσα 434 ημερών του CM Punk ως πρωταθλητής του WWE αύξησε το κύρος του τίτλου και έκανε τους οπαδούς να ενδιαφέρονται περισσότερο για το προϊόν. Στον κόσμο λείπει ένας χαρισματικός performer σαν τον CM Punk.


2) Το ιστορικό pipebomb


Στις 27 Ιουνίου του 2011 ο CM Punk έκανε το ιστορικό pipebomb. Ένα promo που είχε δουλέψει στις γραμμές μεταξύ του kayfabe και της πραγματικότητας και έφερε στο προσκήνιο αυτό που οι "hardcore fans" ένιωθαν για το προϊόν του WWE εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν είχαν τρόπο να το εκφράσουν. Βοήθησε τους οπαδούς και τους παλαιστές να καταλάβουν πως εάν δεν τους δώσει το WWE αυτό που πραγματικά χρειάζονται, υπάρχουν πολλές εταιρίες εκεί έξω όπως το New Japan Pro Wrestling και το Ring of Honor, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Έτσι, το ξεκίνημα του "CM Punk" chant άρχισε στο main event του Money In The Bank 2011 όπου ο Punk αντιμετώπισε τον John Cena κοντά στο Σικάγο. Ο CM Punk με τον ρόλο του "Voice of the Voiceless" αντιμετώπισε το μεγάλο "πρόσωπο του WWE", John Cena. Ήταν κάτι το οποίο άρεσε στον κόσμο και έκανε τους "σκληροπυρηνικούς" οπαδούς να εκφραστούν ενάντια σε αυτά που η εταιρία πρόσφερε εκείνη την περίοδο. Εάν δεν μου δώσεις αυτό που πραγματικά χρειάζομαι, μπορώ να πάω και στην Ιαπωνία να το πετύχω.


3) Ένας τρόπος να "καταστρέψουν" την στιγμή


Όταν ο CM Punk έφυγε από το WWE το 2014, άφησε μια "ξινή" γεύση στα στελέχη της εταιρίας, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε. Μάλιστα, εκείνη την εποχή η εταιρία είχε σκοπό να στείλει αναφορές στους παλαιστές που είχαν καλές επαφές με τον Punk ενώ βρισκόντουσαν σε συμβόλαιο με το WWE, με σκοπό να χάσει περισσότερους φίλους ο Punk. 

Πλέον, όταν ο κόσμος βλέπει κάποιον superstar να έρχεται ενάντια στο WWE και το προϊόν που η εταιρία προσφέρει, τότε εκείνη την στιγμή αρχίζει να ακούγεται το όνομα του CM Punk σε όλο το στάδιο μόνο και μόνο για αντίδραση. Με σκοπό να "χαλάσουν" την στιγμή του promo. Γι' αυτό και συνήθως το όνομα του CM Punk αντιπροσωπεύει την φωνή του κόσμου.







για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη