RAW 25/02/2019: "Do I have your attention now Hunter?"


Ένα από τα κορυφαία επεισόδια του Monday night RAW! Επιστροφή του Roman Reigns, πάρτι γενεθλίων για τα 70α γενέθλια του Ric Flair και άλλα πολλά! Ακολουθεί το ρεπορτάζ του σόου.

 Το σόου ξεκίνησε με την είσοδο του "Big Dog" στην αρένα μετά από αρκετούς μήνες. Ο Roman δέχθηκε μια πολύ δυνατή συναισθηματική υποδοχή από το κοινό και φάνηκε στο πρόσωπο του πόσο συγκινημένος ήταν που επέστρεψε!



Αφού χαιρέτισε όλον το κόσμο και τα μέλη της οικογένειας του, πήρε ένα μικρόφωνο και ευχαρίστησε πολύ το WWE Universe για τις ευχές και για την υποστήριξη που του έδειξαν με κάθε τρόπο. Επίσης αποκάλυψε ότι του έλειψε το κοινό και τόνισε ότι αυτή δεν είναι μόνο "η αυλή του" , αλλά είναι "η αυλή μας"! Μετά είπε πως διαφημίστηκε στο RAW για να επιστρέψει και να μας ανακοινώσει τα νεότερα για το θέμα της υγείας του. Όπως ανακοίνωσε με χαρά, έχει απαλλαχθεί από την λευχαιμία και φώναξε "The Big Dog is back!". Ξανά ευχαρίστησε το WWE Universe, χαιρέτισε το κοινό και την οικογένεια του και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Καθώς όμως διέσχισε την ράμπα, έπαιξε η μουσική του Rollins και οι δύο καλοί φίλοι και αδελφοί από την Shield, αγκαλιαστηκαν χαρούμενοι!



Aleister Black και Ricochet VS The Revival

Ο Aleister Black έκανε πρώτος την είσοδο του. Εν συνεχεία ο Ricochet εισήλθε και αυτός στο ρινγκ και ξαφνικά από το πουθενά δέχτηκαν επίθεση από τους Tag Team Champions.


Οι Revival έλεγχαν τον αγώνα μέχρις ότου ο Ricochet να κάνει tag στον Black ο οποίος άλλαξε όλη την ροή του αγώνα. Στο κλείσιμο του αγώνα, οι Revival πήγαιναν να πραγματοποιήσουν μια Tag Team κίνηση όμως ο Ricochet έριξε τον Wilder από την γωνία, απέφυγε τον Dawson και έκανε ένα εξαίσιο Moonsault στον Wilder. Ο Dawson απέσπασε την προσοχή του από τον Aleister λόγω των γεγονότων εκτός του ρινγκ και μόλις γύρισε να κοιτάξει τον Black δέχτηκε ένα Black Mass. Νικητές οι Ricochet και Aleister Black!



Βρισκόμαστε στα παρασκήνια όπου η Charly Caruso έχει μαζί της για συνέντευξη τον Baron Corbin. Ρώτησε τον Corbin εάν ανησυχούσε για το γεγονός ότι είχε κοροϊδέψει τον Roman Reigns για τον αγώνα του με την λευχαιμία(είχε συμβεί στο επεισόδιο όπου ο Reigns ανακοίνωσε το περαστικό υγείας του). Ο Corbin το αρνήθηκε και δήλωσε ότι εκείνη την περίοδο βρισκόταν υπό πολλή πίεση και στρες λόγω του ότι ήταν ενεργός GM και ενεργός αθλητής παράλληλα. Τότε ρωτήθηκε αν νομίζει ότι η δουλειά του είναι δυσκολότερη από την μάχη του Roman με την λευχαιμία και απάντησε με ύφος ότι για το καλό του Roman, εύχεται να μην συναντηθούν οι δρόμοι τους.


Επιστρέφουμε από το διαφημιστικό διάλειμμα και προβάλλονται κάποια Tweets με ευχές για τον Ric Flair.Έπειτα ο Elias βρίσκεται στο ρινγκ και προτού προλάβει να μιλήσει εμφανίζεται η Lacey Evans η οποία ανεβοκατεβαίνει την ράμπα και αποχωρεί. Ο Elias ξεκινάει να παίξει με την κιθάρα του και τον διακόπτει ο Dean Ambrose.


Ο Ambrose ανέφερε ότι βρίσκεται σε εορταστική διάθεση απόψε με όσα συμβαίνουν και ότι ο αγώνας του με τον Drew McIntyre θέλει να είναι No Disqualification. Ο Elias είπε ό,τι ήθελε να παίξει ένα τραγούδι για την πόλη της Ατλάντα μέχρι που τον διέκοψαν. Ο Ambrose δήλωσε ότι είναι φαν του Elias και ότι τον διέκοψε για να του κάνει μια πρόταση για τραγούδι. Του ανέφερε διαφορά ονόματα τραγουδιών και ξαφνικά ο Elias πήγε να τον χτυπήσει με την κιθάρα, ο Dean τον απέφυγε και τον φιλοδώρησε με Dirty Deeds.




Natalya και Ronda Rousey VS The Riott Squad(Rubby Riott και Sarah Logan) .



Ήταν ένα κλασικό women's tag team match στο οποίο η Rubby Riott επιθυμούσε να εκδικηθεί για τις δύο ήττες της στους αγώνες για το RAW Women's Championship. Μέχρι το φινάλε ο αγώνας κύλισε ομαλά. Η Ronda ήταν έτοιμη να κλειδώσει σε Armbar την Sarah Logan όταν ξαφνικά εμφανίστηκες από το κοινό η Becky η οποία απώθησε τον σεκιουριτά και κατευθύνθηκε προς το ρινγκ.Η Natalya προσπαθήσει να της μιλήσει αλλά μάταια. 



Έπειτα η Ronda κατευθύνθηκε προς το μέρος τη Becky, υπήρξε μια μικρή ανταλλαγή χτυπημάτων. Η κατάσταση ήταν έντονη και χρειάστηκε να επέμβουν αρκετοί διαιτητές, σεκιουριτάδες και υπεύθυνοι του WWE. Τελικά κλήθηκε η τοπική αστυνομία και συνέλαβαν την Becky Lynch.



Μετά το καθιερωμένο διαφημιστικό, βλέπουμε την Ronda να βοηθάει την Natalya να κατευθυνθεί προς τα παρασκήνια. Η Ronda επιστρέφει στο ρινγκ και φωνάζει στον Vince να βγει έξω έτσι, ώστε να ξακαθαρίσουν την όλη κατάσταση. Τελικά θα εμφανιστεί η κόρη του Vince η Stephanie.


Η Ronda θα ζητήσει να ακυρώσουν την αποβολή της Becky. Η Stephanie θα της πει ότι πλέον η Becky έχει πιο σημαντικά προβλήματα, αφού έχει συλληφθεί. Η Ronda θα της ζητήσει να το διορθώσει όλο αυτό και να επιστρέψει η Becky,αλλά η Stephanie θα αρνηθεί και θα της πει ότι πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αντίπαλος της για την Wrestlemania είναι η Charlotte Flair.Τότε η Ronda θα χρησιμοποιήσει το μότο "What's best for business" και θα απαιτήσει ο αγώνας να γίνει triple threat.Θα υπάρξει ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα τους και στο τέλος η Ronda θα αφήσει την ζώνη στη μέση του ring και θα αποχωρήσει.



Προβάλλονται στο titantron ευχές για τον Ric Flair.Το επόμενο πλάνο δείχνει την Stephanie να περπατάει στα παρασκήνια με το RAW Women's Championship στα χέρια της και την πλησιάζει ο HHH και έχουν μια κουβεντούλα.Στο ρινγκ βρίσκεται ο Jinder Mahal με τους Singh Brothers και προσβάλει τον Ric Flair και κατηγορεί ότι δεν είναι καλεσμένος στο πάρτι γενεθλίων.



Kurt Angle VS Jinder Mahal

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κυριάρχησε ο Jinder αλλά τελικά στο τέλος ο Kurt Angle   τον κλείδωσε σε Angle Lock και πήρε έτσι την νίκη.Μετά το τέλος του αγώνα φιλοδώρησε και από ένα German Suplex στους Singh Brothers.




Στη συνέχεια έχουμε ένα ακόμα επεισόδιο του Moment Of Bliss,με καλεσμένο τον Intercontinental Champion Finn Balor.




Η Alexa μας υπενθυμίζει ότι ο Finn κέρδισε τον Lio Rush και τον Bobby Lashley για να στεφθεί πρωταθλητής. Έκανε κοπλιμέντα στον Balor και ξαφνικά τους διακόπτει ο Lio Rush. Μας ξανά λέει ότι ο Finn Balor δεν αξίζει να είναι πρωταθλητής, μόνο ο Lashley το αξίζει. Ο Balor των ρώτησε αν ζητάει ματς για ζώνη έτσι ώστε να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον Lashley. Ο Rush προσπαθεί να εξηγήσει τι εννοούσε αλλά τελικά θα τον παγιδέψουν λεκτικά η Bliss και ο Balor και θα δεχτεί το αγώνα.

Finn Balor(C) VS Lio Rush για το Intercontinental Championship


Ήταν ένα καλό ματς, είχε δράση αλλά όχι υπερβολικά έντονο ρυθμό. Ήταν ένα επιτυχημένο Title Defence για τον Finn Balor.



Επειτα, υπήρξε μια μικρή αψιμαχία ανάμεσα σε Heavy Machinery και Ascension. Ο Lashley προτού βγει για τον αγώνα του με τον Strowman, βρίσκεται στα παρασκήνια νευριασμένος και τα ψέλνει στον Rush. Επίσης θα τον ρωτήσει αν μπορεί να τον εμπιστευτεί. Ο Rush θα του απαντήσει ναι ότι μπορεί και θα βγουν έξω στο ρινγκ.

Bobby Lashley VS Braun Strowman

Ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε τελικά γιατί όταν ο Strowman έκανε την είσοδο του στο ρινγκ, δέχτηκε πισώπλατα επίθεση από τον "Almighty".


Ο Lashley είχε το πάνω χέρι μέχρι ένα σημείο. Από εκείνη και έπειτα ο Strowman του τις έριξε. Ο Lio Rush φυσικά δεν γλίτωσε από τα χέρια του.Ήταν μια μικρή εκδίκηση για τον Braun σχετικά με τα όσα έγιναν στο Elimination Chamber.




Η Charly Caruso έχει μαζί της τον Seth Rollins. Ο Seth δηλώνει ότι έχει συνέχεια στο μυαλό του το ματς με τον Lesnar στην Wrestlemania και ότι θα κερδίσει το Universal Championship. Ωστόσο, αυτό το βράδυ γιορτάζει την επιστροφή του αδερφού του.Στο πάρκινγκ φθάνει η λιμουζίνα του Ric Flair! 

Dean Ambrose VS Drew McIntyre 
No Disqualification Match 



Οι δύο τρελοί του WWE συμμετείχαν σε No Disqualification Match. Πολύ δυνατός αγώνας, με καλό και ποιοτικό θέαμα. Υπήρξε παρεμβολή από τον Elias, ο οποίος χτύπησε τελικά τον Ambrose με την κιθάρα του. 


Αυτό κόστισε τον αγώνα στον Ambrose. Ο McIntyre τον εκτέλεσε με Claymore Kick και πήρε την νίκη. 


Στο τέλος του αγώνα, οι McIntyre, Corbin Lashley και Elias επιτέθηκαν στον αδύναμο Ambrose.Παρόλα αυτά,ο Rollins και ο Reigns εμφανίστηκαν και καθάρισαν το ρινγκ σώζοντας τον Ambrose από περαιτέρω ζημιά.


Bayley VS Nia Jax



Ο αγώνας έγινε λόγω όσων είχαν συμβεί την προηγούμενη εβδομάδα. Υπήρχε αρκετή παρεμβολή ειδικά στο τέλος από Sasha Banks και Tamina, αλλά τελικά η Bayley επικράτησε της Nia Jax.



Έφθασε η μεγάλη ώρα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του "Nature Boy"! Όλοι οι Superstars, διαιτητές και μέλη του προσωπικού είναι μαζεμένοι στην είσοδο της ράμπας. Στο ρινγκ βρίσκονται HHH και Stephanie οι οποίοι αναφέρονται στην επιστροφή του Roman Reigns και στην σύλληψη της Becky Lynch. Στην συνέχεια, καλωσορίζουν τους επίσημους καλεσμένους στο πάρτι οι οποίοι είναι ο HBK, ο Ricky "The Dragon" Steamboat, ο Kurt Angle και ο Sting!


Προβάλλεται ένα σύντομο βίντεο για την καριέρα του Ric Flair και η Stephanie μας αποκαλύπτει την ζώνη την οποία σχεδίασαν προς τιμή του Ric Flair!


Έφτασε η ώρα να εμφανιστεί ο Ric Flair. Παίζει η μουσική του αλλά δεν εμφανίζεται. Ξαφνικά στα παρασκήνια ο Batista σέρνει έναν κάμεραμαν έξω από το δωμάτιο του Ric Flair. Μπαίνει μέσα κλείνοντας πίσω του την πόρτα. Ακούγονται θόρυβοι και η πόρτα ανοίγει και ο Batista σέρνει στο πάτωμα τον Flair. Γυρίζει στην κάμερα νευριασμένος και λέει :" Hey Hunter, do I have your attention now?".


Ο HHH σπεύδει γρήγορα στο πλευρό του Ric Flair και φωνάζει να φέρουν έναν γιατρό. Εκεί τελείωσε το επεισόδιο!


Αποτέλεσμα αγώνων:

  • Ricochet και Aleister Black κέρδισαν τους Revival. 
  • Ronda Rousey και Natalya κέρδισαν τις Riott Squad(Rubby Riott και Sarah Logan) με DQ.
  • Ο Kurt Angle κέρδισε τον Jinder Mahal με Submission. 
  • Ο Finn Balor κέρδισε τον Lio Rush και παρέμεινε Intercontinental Champion. 
  • Braun Strowman VS Bobby Lashley έληξε με No Contest. 
  • Ο Drew McIntyre κέρδισε τον Dean Ambrose. 
  • Η Bayley κέρδισε την Nia Jax. 



Για το Ringside House,
Σταύρος Ντάντος 
Νεότερη Παλαιότερη