RAW 04/02/2019: Το ντεμπούτο του EC3!


Στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του RAW o EC3 έκανε το αγωνιστικό του ντεμπούτο στην τηλεόραση αντιμετωπίζοντας τον Dean Ambrose, ενώ είχαμε και σημαντικές εξελίξεις στο ραντεβού της Stephanie McMahon με την Becky Lynch. Ακολουθούν τα αποτελέσματα.


Το κόκκινο σόου άνοιξε με την Stephanie McMahon και την Becky Lynch να συζητάνε για τα γεγονότα του Royal Rumble και την μεγάλη νίκη της Lynch. Η Stephanie έδωσε μεγαλύτερη βάση στο τραυματισμένο πόδι της Becky και την ρώτησε αν όντως ήταν καλά διότι τις τελευταίες εβδομάδες κουτσαίνει. Έπειτα η Steph ξεκαθάρισε πως αν δεν την εξετάσει γιατρός άμεσα, τότε είναι αναγκασμένη σύμφωνα με τους όρους του WWE να την τιμωρήσει.


Η Lynch της απάντησε πως δεν θέλει να επισκεφθεί τον γιατρό διότι δεν θέλει να χάσει και το wresltemania moment της. Τότε η Stephanie δεν είχε άλλη επιλογή παρά μόνο να της πει πως θα τιμωρηθεί για αυτό. Το γεγονός αυτό εξαγρίωσε την "The Man" και της επιτέθηκε μέχρι που έφτασαν σε σημείο να βγουν οι security να την ηρεμήσουν.

Ronda Rousey vs. Liv Morgan & Sarah Logan

Η Ronda Rousey που βρισκόταν στα backstage και είδε την επίθεση της Becky Lynch στην Stephanie McMahon, έδωσε τον πρώτο της αγώνα απέναντι στην Liv Morgan των Riott Squad όπου και κέρδισε αφού την υπέταξε με το armbar. Στη συνέχεια την πρόκληση αποδέχτηκε η Sarah Logan η οποία μπήκε για να πάρει το αίμα της Morgan πίσω, όμως η Rousey για 2η συνεχόμενη φορά πήρε την νίκη χάρις το ίδιο submission.


Four Corners Tag Team Match
Lucha House Party vs. Heavy Machinery vs. The B-Team vs. The Revival

Για άλλη μια φορά οι Heavy Machinery έκαναν εκπληκτική εμφάνιση στην δράση της tag team division, πιο συγκεκριμένα ο αγώνας είχε μερικά ωραία highlights όπως το Caterpillar Elbow Drop του Dozovic στον Bo Dallas φτάνοντας πολύ κοντά στην νίκη. Παρ' όλα αυτά νικητές έφυγαν οι Revival όταν χτύπησαν με το Shatter Machine τον Bo Dallas για το τελικό pinfall. Να σημειωθεί πως χάρις αυτή τη νίκη οι Revival έγιναν οι νέοι διεκδικητές για τα RAW Tag Team Titles των Chad Gable & Bobby Roode. Με λίγα λόγια η ιστορία επαναλαμβάνετε!


Η ανακοίνωση του Kurt Angle

Καθώς ο Kurt Angle βγήκε στο ρινγκ για να μιλήσει, ο Baron Corbin τον σταμάτησε κάπου στα μισά για να αρχίσει τα δικά του μειώνοντας την αξία του Angle μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον "Lone Wolf". Ο Kurt του απάντησε πως αν έχει το θάρρος να έρθει να τα πουν στο ρινγκ οι δυο τους εκείνη την στιγμή, τότε ακούστηκε η μουσική του Drew McIntyre και οι δύο συνάδελφοι κατέβηκαν στο ρινγκ με σκοπό να επιτεθούν στον "Olympic Gold Medalist".


Τότε ακούστηκε η μουσική του Braun Strowman! Ο Strowman κατέβηκε στο ρινγκ και επιτέθηκε στον Drew McIntyre και τον Baron Corbin σώζοντας τον απροστάτευτο WWE Hall of Famer από τα χέρια των heels. Με αυτόν τον τρόπο ανακοινώθηκε το main event του Monday Night RAW με τους Drew McIntyre και Baron Corbin να έρχονται αντιμέτωποι με τους Kurt Angle & Braun Strowman.


WWE Women's Tag Team Championship Elimination Chamber Qualifying Match
Sasha Banks & Bayley vs. Alicia Fox & Nikki Cross

Πριν ο αγώνας οδηγηθεί στο ρινγκ, είδαμε μερικά μαλλιοτραβήγματα στην σκηνή εισόδου με τις δύο ομάδες να επιτίθενται η μία στην άλλη. Η Alicia Fox προσπάθησε να δώσει την νίκη στην ομάδα της όταν πέρασε μέσα από Scissors Kick την Bayley, αλλά αυτό φάνηκε να μην είναι αρκετό. Τελικά, το εισιτήριο για το Elimination Chamber πήρε η ομάδα των Boss 'N' Hug όταν η Bayley πέρασε από roll-up την Alicia Fox.

Elias vs. Jeff Jarrett

Ο 6-φορές IC Champion, πρώην Tag Team Champion, και European Champion, Jeff Jarrett, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επεισόδιο του Monday Night RAW μετά από... 20 χρόνια. Έξω από το ρινγκ βρισκόταν και ο Road Dogg με την πλευρά του Jarrett, αλλά ο "Double J" δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε όταν δέχτηκε το Drift Away. Ωστόσο οι δύο θρύλοι του WWE κατάφεραν να μείνουν όρθιοι μετά τον αγώνα αφού επιτέθηκαν στον Elias.


Finn Balor vs. Lio Rush

Ενώ είχε ανακοινωθεί πως ο Balor θα αντιμετώπιζε τον Lashley για το Intercontinental Championship, o Bobby δεν δέχτηκε να βάλει τον τίτλο του on the line και έστειλε αντιμέτωπο τον Lio Rush απέναντι στον Finn Balor, με την προϋπόθεση πως αν καταφέρει να κερδίσει τον Rush τότε στο μέλλον θα πάρει και το title shot που ζήτησε. Όντως, ο "Demon King" πήρε την νίκη όταν πέρασε από το Coup De Grace τον Lio Rush!


EC3 vs. Dean Ambrose

Λίγο πριν την αναμέτρηση του Ambrose με τον EC3, είδαμε το "A Moment of Bliss" με την Alexa να έχει καλεσμένο τον EC3. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά καθώς ο EC3 πήγε να μιλήσει αλλά τον διέκοψε η Nia Jax, έπειτα ο Dean Ambrose βρήκε την ευκαιρία να έρθει στο ρινγκ και να ζητήσει τον λόγο που η Jax του επιτέθηκε, αλλά ξέσπασε καυγάς με τον EC3 να του επιτίθεται. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο αγώνας του με τον "Lunatic Fringe".


Στα του αγώνα, ο κατήφορος για τον Dean Ambrose συνεχίζεται καθώς αυτή την εβδομάδα ηττήθηκε από τον EC3, ο οποίος έδωσε τον πρώτο του αγώνα σε τηλεοπτικό σόου του WWE και μάλιστα πήρε την νίκη όταν πέρασε μέσα από jackknife cover τον Ambrose!


Braun Strowman & Kurt Angle vs. Baron Corbin & Drew McIntyre

Στο main event της βραδιάς ο Braun Strowman με τον Kurt Angle ηττήθηκαν με disqualification μετά από απόφαση του διαιτητή πως ο Strowman επιτέθηκε στον Corbin ενώ δεν έπρεπε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο "Monster Among Men" να περνάει από Chokeslam έναν-έναν τους Corbin και McIntyre επάνω στα steel steps.


Αποτελέσματα RAW 04/02/2019:

- Η Ronda Rousey νίκησε τις Sarah Logan & Liv Morgan
- Οι Revival κέρδισαν το Four Corners Elimination
- Οι Boss 'N' Hug νίκησαν τις Fox & Cross
- Ο Elias κέρδισε τον Jeff Jarrett
- Ο Finn Balor νίκησε τον Lio Rush
- Ο EC3 κέρδισε τον Dean Ambrose
- Οι McIntyre & Corbin νίκησαν τους Strowman & Angle (με DQ)

Δείτε όλο το επεισόδιο πατώντας "κλικ" εδώ:



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη