Συντακτικές προβλέψεις Elimination Chamber - Του Σταύρου Ντάντου!


Δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί εκπομπή προβλέψεων για το Elimination Chamber. Παρόλα αυτά, σας παρουσιάζω τις προσωπικές μου προβλέψεις.



Kickoff Show Match




Buddy Murphy (c) vs. Akira Tozawa για το Cruiserweight Championship



Ο Buddy Murphy βρίσκεται στο καλύτερο στάδιο της καριέρας του. Από την άλλη, ο Tozawa είναι ένας ποιοτικός αθλητής και πρώην πρωταθλητής, ο οποίος θα παλέψει μέχρι τέλους για να ξανά ανέβει στην κορυφή του 205. Πιστεύω ότι θα δούμε έναν ωραίο και συναρπαστικό αγώνα, με τον Buddy Murphy να συνεχίζει την πορεία του ως πρωταθλητής.


Main Show Matchcard




Braun Strowman vs. Baron Corbin 

No Disqualification Match

Υπάρχει έντονη αντιπαλότητα εδώ και αρκετούς μήνες ανάμεσα στους δύο. Ελπίζουμε πλέον να μπει ένα τέλος ανάμεσα στην έχθρα τους. Όμως, με το match να είναι No DQ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμπλακεί ο McIntyre προς όφελος του Corbin, αλλά και ο Kurt Angle προς υποστήριξη του Strowman. Πιστεύω ότι νικητής θα είναι ο Braun Strowman.



Shane Mcmahon and Miz (c) vs. The Usos
για τα SmackDown Tag Team Championships

O Shane και ο Miz είναι ένα Tag Team το οποίο προέκυψε από το πουθενά, αλλά έχει εξαιρετική συνεργασία. Οι Usos είναι ένα από τα κορυφαία Tag Team στο χώρο του pro wrestling. Ο αγώνας θα είναι δυνατός και από τις δύο μεριές. Τελικοί νικητές θα είναι οι McMiz.




Ronda Rousey (c) vs. Ruby Riott
για το RAW Women's Championship


Η Ronda Rousey διατηρεί ένα αήττητο σερί από την μέρα που έκανε το ντεμπούτο της στο WWE (με εξαίρεση το Tag Team match στο οποίο έκανε tap η Natalya). Η Ruby Riott είναι μια από τις ταλαντούχες γυναίκες αθλήτριες στο ρόστερ και έχει να προσφέρει και να κερδίσει πολλά. Όμως στο Elimination Chamber δεν θα είναι η στιγμή της. Η Ronda Rousey θα διατηρήσει την ζώνη και το "αήττητο της" μέχρι την Wrestlemania.



Lio Rush & Bobby Lashley (c) vs. Finn Balor
Handicap match για το Intercontinental Championship

Ο Finn Balor είχε ευκαιρία στο Royal Rumble να γίνει Universal Champion αλλά δεν τα κατάφερε. Πλέον έχει την δυνατότητα να γίνει Intercontinental Champion. Απεναντίας, ο Lashley έχει το πλεονέκτημα λόγω της αριθμητικής υπεροχής. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο Rush θα δεχτεί το PIN από τον Balor έτσι ώστε, να κερδίσει ο Finn την ζώνη αλλά και να προστατευθεί το κύρος του "Almighty".



Tag Team Elimination Chamber Match
για την ανάδειξη των πρώτων Women's Tag Team Champions

Άλλο ένα ιστορικό ματς για το Women's Division. Πρώτη φορά ομαδικοί τίτλοι για τις γυναίκες. Θα είναι ένα δυνατό ματς με θέληση από όλα τα Tag Team, καθώς όλες οι συμμετέχοντες θα θέλουν να γράψουν την δική τους ιστορία. Έχουμε, Boss N Hug Connection (Bayley και Sasha Banks), Riott Squad (Liv Morgan και Sarah Logan), Nia Jax και Tamina,Carmela και Naomi, IICONICS(Billie Kay και Peyton Royce), Sonya Deville και Mandy Rose. Μειονέκτημα υπάρχει για Boss N Hug Connection και Mandy Rose-Sonya Deville, αφού θα ξεκινήσουν πρώτες στον αγώνα. Είναι δύσκολο να προβλέψεις νικητή, αλλά πιστεύω ότι οι IICONICS θα γράψουν ιστορία ως οι πρώτες Women's Tag Team Champions.



Elimination Chamber Match για το WWE Championship
"The New"Daniel Bryan (c) vs. AJ Styles vs. Jeff Hardy vs. Kofi Kingston vs. Samoa Joe vs. Randy Orton

Για μένα προσωπικά ο αγώνας με το περισσότερο ενδιαφέρον. 6 κορυφαίοι αθλητές θα κονταροχτυπηθούν για το WWE Championship και για την εξασφάλιση μιας θέσης στην Wrestlemania 35. Ο ευνοημένος του αγώνα θεωρείται ο Randy Orton, καθώς εξασφάλισε την είσοδο του ως νούμερο 6.Από τις υπόλοιπες μεριές, όλοι έχουν ίσες πιθανότητες να εξασφαλίσουν την νίκη και την ζώνη. Ο αγώνας θα είναι πιστεύω extreme και γεμάτος memorable moments. Αν και είναι δύσκολο να προβλέψεις με σιγουριά τον νικητή σε τέτοιου είδους αγώνες, νικητής θα είναι ο Daniel Bryan με βοήθεια από τον Rowan και ίσως υπάρξει εμφάνιση Harper και συμμαχία με Rowan-Daniel Bryan.


Αυτές ήταν οι προβλέψεις μου για το Elimination Chamber. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ένα ποιοτικό PPV, όπως του αρμόζει.



Για το Ringside House,
Σταύρος Ντάντος 
Νεότερη Παλαιότερη