Προβλέψεις Elimination Chamber 2019 - Του Πάνου Κάσδαγλη!


To Elimination Chamber διεξάγεται το βράδυ στις 17 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:00 να γίνεται το ξεκίνημα του kick-off και το main show στις 02:00 ώρα Ελλάδος.

Λόγω υποχρεώσεων η εκπομπή προβλέψεων δεν θα διεξαχθεί και οι συντάκτες του Ringside House θα φροντίσουν να δώσουν τις προσωπικές προβλέψεις τους μέσω άρθρων. Ας ξεκινήσουμε!

Cruiserweight Championship Match
Buddy Murphy (c) vs. Akira Tozawa


Η σκηνή του 205 Live τελευταία μας φαντάζει λίγο ¨άδεια¨, κρίνοντας από την απόφαση του διεκδικητή. Ο Tozawa σαφώς είναι ένας εκπληκτικός Superstar και αξίζει ένα τίτλο στο μέλλον, όμως αυτή τη στιγμή το WWE έχει βρει τη "Χρυσή Τομή" στον Murphy. Δεν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος για αλλαγή τίτλου προς το παρόν, παρ΄όλα αυτά ένας όμορφος αγώνας σίγουρα.

Πρόβλεψη Νικητή: Buddy Murphy


Braun Strowman vs. Baron Corbin
(No DQ Match)


Ίσως και ο πιο "αδιάφορος" αγώνας της βραδιάς. Οι Strowman και Corbin έχουν χαθεί σε ένα φαύλο κύκλο μιας ανούσιας κόντρας που κρατάει τουλάχιστον 2-3 μήνες τώρα και ελπίζουμε να λήξει εδώ. Κανένα ιδιαίτερο όφελος από τους 2 από την κόντρα. Το στοιχείο DQ λίγο προσθέτει ενδιαφέρον σε περίπτωση παρέμβασης υπέρ του Corbin. Ένας McIntyre θα ήταν η ιδανική επιλογή. Θα στηρίξω την άποψη αυτή ώστε να κοιτάξουμε μακροπρόθεσμα.

Πρόβλεψη Νικητή: Baron Corbin


RAW Women's Championship Match
Ronda Rousey (c) vs. Ruby Riott


Ο τίτλος της Ronda υπό διεκδίκηση με την Ruby να παίρνει το title match που τις αξίζει... ή μήπως όχι; Ο δρόμος είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για την Ronda μέχρι τη Wrestlemania και όποιος πιστεύει ότι αυτό θα αλλάξει είναι πολύ γελασμένος! Όλα είναι ξεκάθαρα ότι η Ruby θα ριχτεί στο λιοντάρι που λέγεται Ronda μόνο και μόνο για να αποκτήσει "δύναμη" πριν το Show of Shows.

Πρόβλεψη Νικητή: Ronda Rousey


Handicap Match για το Intercontinental Championship
Lio Rush & Bobby Lashley (c) vs. Finn Balor


Από τον προηγούμενο μήνα ο Finn είναι από τους πιο χαρισματικούς Superstars που προωθεί το WWE. Παρά την ήτα του από τον Lesnar φαίνεται ότι έχουν μεγάλα σχέδια για τον ίδιο. Ωστόσο ο Finn θα παραμείνει στην σκηνή του IC Title μέχρι την Wrestlemania. Από την άλλη το "πάντρεμα" Lashley & Rush είναι υπέροχο τους τελευταίους 5 μήνες και όπως φαίνεται η εταιρία έχει ακόμα σχέδια για τους δυο. Ο Finn σίγουρα κοιτάζει στο μέλλον τον IC τίτλο στα χέρια του, όμως δεν αισθάνομαι ότι θα γίνει στο Chamber.

Πρόβλεψη Νικητή: Lio Rush & Bobby Lashley


Smackdown Tag Team Championship Match
Shane Mcmahon & The Miz (c) vs. The Usos


Η πρόβλεψη μου εξ΄αρχής ήταν η ίδια και θα παραμείνει η ίδια. Ωστόσο με την σύλληψη του Jimmy Uso τις προηγούμενες μέρες λόγω αλκοόλ και οδήγησης σίγουρα κλειδώνει την ήττα των αδερφών στο Chamber. Ο Shane με τον Miz θα κρατήσουν τους τίτλους ίσως και μέχρι το FastLane PPV του Μαρτίου, όμως είναι προορισμένοι για να "σπάσουν" και ίσως σε ένα αγώνα μεταξύ των 2 στη Wrestlemania.

Πρόβλεψη Νικητή: Shane McMahon & The Miz


Tag Team Elinimation Chamber Match για τις πρώτες Women's Tag Team Champions
Nia Jax & Tamina vs. The Riott Squad vs. Mandy Rose & Sonya Deville vs. The Iconics vs. Bayley & Sasha Banks vs. Naomi & Carmella


Το WWE ανακοίνωσε τα Χριστούγεννα ότι θα έχουμε τις πρώτες γυναίκες Tag Team Champions, με τις συμμετέχοντες να μας παρουσιάζουν καθεμία τη σχέση της με την άλλη μέσα και έξω από το ρινγκ. Η Sasha με την Bayley θα μπουν στο Chamber ως μια από τις 2 πρώτες ομάδες. Πολύ πιθανό η ομάδα των Jax & Tamina να είναι από τα φαβορί και να αντέξουν μέχρι το τέλος και να συναντήσουν απέναντι τους τις κουρασμένες και διαλυμένες Sasha & Bayley, με τις δύο τελευταίες να καταφέρνουν να σοκάρουν τον κόσμο και τις αντιπάλους τους κερδίζοντας τους πρώτους Women's Tag Team Titles.

 Πρόβλεψη Νικητή: Sasha Banks & Bayley


Elinimation Chamber Match για το WWE Championship
Daniel Bryan (c) vs. AJ Styles vs. Randy Orton vs. Samoa Joe vs. Kofi Kingston vs. Jeff Hardy


Ελπίζω να είναι επιτέλους ο WWE Title στο Main Event του Show στο δεύτερο Chamber Match της βραδιάς. Ο πιο εντυπωσιακός αγώνας της κάρτας σίγουρα και ο πιο θεαματικός με τον εκάστοτε Superstar να έχει μέσα στο κλουβί το δικό του στιγμιότυπο. Ενδιαφέρον αρκετά αποκτάει το γεγονός η εμφάνιση του Kofi στο τελευταίο Smackdown, ωστόσο η εταιρεία στο τέλος θα δώσει τη νίκη στον πρωταθλητή "The New" Daniel Bryan. Ίσως με κάποιο τρόπο εισβάλει και ο Rowan στο κλουβί..Ίσως δούμε και ένα Luke Harper να υποστηρίζει τον πρωταθλητή! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αγώνας είναι πολυαναμενόμενος.

 Πρόβλεψη Νικητή: Daniel Bryan



Να αναφέρουμε ότι λείπουν από την κάρτα του show ονόματα όπως οι Seth Rollins, Elias, Becky Lynch, Asuka, Drew McIntyre κ.α. Η Charlotte Flair θα βρίσκεται στο κοινό σαν θεατής για τον αγώνα της Ronda χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για την εξέλιξη του αγώνα απαραίτητα και χωρίς να σημαίνει ότι αποκλείουμε το γεγονός να προστεθεί κάποιος αγώνας κατά τη διάρκεια του Show. Καλή προβολή!





Για το Ringside House 
Πάνος Κάσδαγλης
Νεότερη Παλαιότερη