7 συμβόλαια τοπ ονομάτων τα οποία λήγουν σύντομα.


Το WWE διανύει μια δύσκολη περίοδο, καθώς πολλά μέλη του ροστερ του επιθυμούν να αποχωρήσουν ή έχουν παράπονα από την διαχείριση την οποία βιώνουν. Ωστόσο, υπάρχει και το πρόβλημα με τα συμβολαίων κάποιων αθλητών επειδή λήγουν σύντομα και δεν είναι σίγουρο εάν θα παραμείνουν στην εταιρία. 

Αρχές Μαρτίου λήγουν τα συμβόλαια των Matt Hardy και Jim Ross.Για την περίπτωση του Matt δεν γνωρίζουμε περαιτέρω, αλλά σχετικά με τον Jimm Ross δεν θα υπάρξει κάποια πρόταση ανανέωσης. Ο λόγος είναι ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με το NJPW και το WWE δεν ενδιαφέρεται να τον κρατήσει.

Μέσα στον Απρίλη, λήγουν τα συμβόλαια των Usos, Aj Styles, Dean Ambrose και Paige. Για τον Ambrose υπήρξε σχετική ανακοίνωση ότι θα αποχωρήσει, αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβώς ένα είναι αλήθεια ή ένα πρόκειται για κάποιο σενάριο. Ο Styles αναμένεται να υπογράψει νέα συμφωνία, αλλά υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να μην ανανεώσει. Η Paige θεωρείται υποψήφια προς αποχώρηση.
Μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχει αποκτήσει η υπόθεση των USA. Συγκεκριμένα ο Rikishi
είχε κάνει μια δήλωση στην οποία ανέφερε ότι oι Usos σύντομα θα είναι free agents.

Το WWE πλέον κάνει υπεράριθμες προσπάθειες για μην χάσει σημαντικά μέλη του ροστερ του. Οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι για την εταιρία.

Για όλα τα νεότερα, θα σας ενημερώσουμε!




Για το Ringside House, 
Σταύρος Ντάντος 
Νεότερη Παλαιότερη