RAW 29/10/2018: Hell's coming to Saudi Arabia...

WWE Photo

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το κόκκινο εβδομαδιαίο σόου το οποίο ήταν και το τελευταίο πριν το Crown Jewel στην Σαουδική Αραβία. Στο main event είδαμε τους Brothers of Destruction και τους D-Generation X σε ένα face to face με τους πρώτους να λένε την τελευταία λέξη. Οι Brock Lesnar και Braun Strowman ήρθαν και αυτοί face to face με τον πρώτο να κυριαρχεί. Ο Seth Rollins υποσχέθηκε ότι θα κάνει κόλαση την ζωή του Dean Ambrose. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Paul Heyman, Brock Lesnar και Baron Corbin να βρίσκονται στο ρινγκ. Ο Paul τόνισε ότι στην Σαουδική Αραβία, ο Lesnar θα νικήσει τον Strowman όπως τον έχει νικήσει και παλιά και θα γίνει ξανά Universal Champion. Ο Braun εμφανίστηκε και είπε ότι θα νικήσει τον Brock. Ο Corbin επιτέθηκε στον Monster Among Men από πίσω και εκείνος τον διέλυσε με αρκετά powerslams όσο ο Lesnar παρακολοθούσε. Στο τελευταίο, ο Beast Incarnate ήταν έτοιμος και "ξάπλωσε" τον Braun με ένα F5.

Strowman drops Corbin with three Running Powerslams...

... but Lesnar sneaks up behind Strowman and plants him with an F-5!

Finn Balor vs Bobby Lashley

Ο Finn Balor ξεκίνησε δυναμικά και απογειώθηκε από νωρίς με ένα suicide dive πάνω στον Bobby Lashley στο ringside. Ο Lashley αντέδρασε αλλά ο Finn κυριάρχησε και πήγε για το Coupe De Grace αλλά ο Lio Rush του επιτέθηκε. Ο Balor πήρε την νίκη με DQ υπέρ του, αλλά δέχτηκε χτυπήματα από τους Bobby και Lio μετά τον αγώνα.

WWE Photo

WWE Photo

Στα παρασκήνια, οι Bobby Lashley και Lio Rush προσέγγισαν τον Baron Corbin ο οποίος έβαλε τον Lashley στο WWE World Cup αφού διέλυσε με επιτυχία τον Balor. Μάλιστα ο Bobby αντικατέστησε τον John Cena.

10-Woman Tag Team match: Trish Stratus & Lita & Sasha Banks & Bayley & Natalya vs The Riott Squad & Mickie James & Alicia Fox

Στην αρχή του αγώνα είδαμε τις Bayley και Sasha Banks να βγάζουν μία άψογη συνεργασία και να βγάζουν εκτός την Riott Squad στο ringside. Ένα χάος επικράτησε μέχρι που πήρε το tag η Natalya για να εφαρμόσει πολλαπλά χτυπήματα στην Fox. Η Natalya μετά από Hart Attack, πέρασε την Alicia και από shaprshooter για την νίκη.

WWE Photo

WWE Photo

Ο Elias βρήκε στα παρασκήνια τον Baron Corbin και τραγούδησε προσβλητικά εναντίον του. Ο Jinder Mahal ήρθε από το πουθενά και επιτέθηκε στον Elias με τον Baron να ορίζει το Mahal vs Elias για τώρα.

Elias vs Jinder Mahal

Ο Jinder Mahal είχε τον έλεγχο για λίγο με την βοήθεια των Singh Brothers αλλά ο Elias αντέδρασε σχετικά γρήγορα και πήρε την εύκολη νίκη με drift away.

WWE Photo

Ο Kurt Angle μέσα από ένα βίντεο στην μεγάλη οθόνη, προειδοποίησε τους αντιπάλους του και από το Raw και από το SmackDown ενόψει νίκης του στο Crown Jewel.

Triple threat tag team match: The Ascension vs The Authors Of Pain vs Chad Gable & Bobby Roode

Οι Ascension, Roode και Gable συνεργάστηκαν άψογα και έβγαλαν εκτός τους Authors Of Pain στο ringside. Έπειτα ο αγώνας ήταν σαν να έγινε ένα απλό tag team match και οι Bobby και Chad πήρε την νίκη με double neckbreaker στον Viktor. Μετά τον αγώνα, οι AOP επιτέθηκαν βάναυσα στους νικητές.

WWE Photo

Ο Seth Rollins εμφανίστηκε στο ρινγκ και αναρωτήθηκε γιατί ο Dean Ambrose γύρισε την πλάτη του στον ίδιο και στην Shield. Κατέληξε στο ότι ίσως να φταίει και ο ίδιος καθώς και εκείνος πρόδωσε την Shield πριν τέσσερα χρόνια. Αναζήτησε τον Ambrose για απαντήσεις και εκείνος εμφανίστηκε ανάμεσα στους θεατές. Ο Kingslayer υπογράμμισε στο τέλος ότι θα κάνει την ζωή του Dean, κόλαση και αποχώρησε με τον Lunatic Fringe να μένει αμίλητος, κοιτώντας μόνο.

The Lunatic Fringe instead appears in the WWE Universe, and Rollins wants him to come to the ring and give him the answer he deserves.

“You know what man? You really are a cold-hearted bastard,” Rollins says. “You spat on everything The Shield ever stood for.”

Nia Jax vs Ember Moon

Ο αγώνας κυλούσε ομαλά μέχρι που η Tamina Snuka έκανε την παρέμβαση της με τις Jax και Moon να την κοιτάζουν. Η Nia το εκμεταλλεύτηκε αυτό και αφού έριξε την Ember, πήρε την νίκη με leg drop.

WWE Photo

Kalisto & Gran Metalik vs Revival

Οι luchadors επέστρεψαν στις οθόνες μας μετά από καιρό με ένα ακόμη να βρίσκεται στο πλευρό τους, τον Lince Dorado. Η νίκη ήρθε για τους luchadors με salida de sol του Kalisto στον Dawson και ταυτόχρονα ο Metalik απογειώθηκε και έβγαλε εκτός τον Dash.

WWE Photo

Dolph Ziggler vs Apollo Crews

Πριν τον αγώνα, ο Dolph Ziggler έκανε ένα promo μαζί με τον Drew mclntyre στο οποίο τόνισε ότι όντως είναι ο καλύτερος στον κόσμο και θα το αποδείξει στο Crown Jewel. Στον αγώνα, ο Apollo έβγαλε μια αντίδραση αλλά ο Dolph πήρε εύκολα την νίκη με ένα superkick ενόψει WWE World Cup.

WWE Photo

Στο main event, οι Undertaker και Kane βρέθηκαν στο ρινγκ και ο πρώτος υπογράμμισε ότι οι DX θα περάσουν τις πόρτες της κόλασης για τελευταία φορά στο Crown Jewel. Ο Deadman κάλεσε τους Triple H και Shawn Michaels στο ρινγκ ώστε να μην αναπαυθούν ποτέ εν είρηνη οι ψυχές τους. Ο Triple H εμφανίστηκε αλλά μόνος του και ο Kane πήγε να τον περιλάβει. Ωστόσο ο Shawn Michaels εμφανίστηκε πίσω από τον Undertaker και τον "ξάπλωσε" με ένα sweet chin music. Ο Kane ήρθε κοντά στον αδερφό του ο οποίος σηκώθηκε με τις καμπάνες να ηχούν σε όλη την arena, καθώς οι δύο ομάδες είχαν ένα έντονο staredown.

As Kane heads up the ramp to confront Triple H, Shawn Michaels sneaks into the ring and drills Undertaker with Sweet Chin Music.

... but Undertaker soon sits bolt upright!

WWE Photo


Αποτελέσματα RAW 29/10/2018:
  • Ο Finn Balor επικράτησε ενάντια στον Bobby Lashley με DQ υπέρ του.
  • Οι Trish Stratus & Natalya & Lita & Sasha Banks & Bayley νίκησαν τις Riott Squad & Mickie James & Alicia Fox σε ένα 10-woman tag team match.
  • Ο Elias επιβλήθηκε στον Jinder Mahal.
  • Οι Bobby Roode & Chad Gable νίκησαν τους Ascension και Authors Of Pain σε ένα triple threat tag team match.
  • Η Nia Jax επιβλήθηκε στην Ember Moon.
  • Οι Lucha House Party νίκησαν την Revival σε tag team match.
  • Ο Dolph Ziggler επικράτησε ενάντια στον Apollo Crews.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος








Νεότερη Παλαιότερη