RAW 22/10/2018: Get well soon Joe...

The Big Dog tells the WWE Universe they have made his dreams come true, regardless of whether they cheered him or booed him, and he thanks the fans for that.

Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο κόκκινο επεισόδιο με τον Roman Reigns να αποσύρεται από το Universal Championship λόγω ιατρικών προβλημάτων ώστε να δώσει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Τα πράγματα δεν ήρθαν καλά και για τους Dean Ambrose και Seth Rollins, ενώ οι Brothers of Destruction έκαναν ακόμη μια έντονη δήλωση στην DX.

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Roman Reigns να εμφανίζεται και να τονίζει ότι όλα είναι ψεμάτα και ότι ο ίδιος ονομάζεται Joe και παλεύει με την λευχαιμία εδώ και 11 χρόνια και εκείνη γύρισε. Επομένως υποστήριξε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ρόλο του Universal Champion. Ο Big Dog χαρακτήρισε το WWE ως το σπίτι του και υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει αφού νικήσει την λευχαιμία για δεύτερη φορά. Ένα συγκηνιτικό κλίμα επικράτησε με τους fans να αρχίζουν ένα "Thank You Roman" chant. Ο Reigns αποχώρησε και αγκαλιάστηκε στην σκηνή με τους Dean Ambrose και Seth Rollins σε μια έντονη στιγμή.

“Thank you Roman!” the WWE Universe chants.

WWE Photo

Στα παρασκήνια ο Roman Reigns αγκάλισε τους Triple H, Braun Strowman, Paul Heyman και πολλούς άλλους superstars οι οποίοι στέκονται στο πλευρό στην μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

WWE Photo

Finn Balor vs Bobby Lashley

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο Bobby Lashley είχε κυρίως τον έλεγχο του αγώνα καθώς έφτασε και με ένα samoan drop κοντά στην νίκη, καθώς ο Lio Rush τον βοηθούσε από το ringside. Τελικά ο Balor αντέδρασε και με ένα έξυπνο pin πήρε την ξαφνική νίκη απέναντι στον Lashley.

WWE Photo 

Ruby Riott vs Sasha Banks

Σε ένα κλασσικό αγώνα που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες, η Ruby Riott πήρε την νίκη απέναντι στην Banks με Riott kick έπειτα από τις παρεμβάσεις των Liv Morgan και Sarah Logan.

WWE Photo

Στη συνέχεια, οι Triple H και Shawn Michaels εμφανίστηκαν για να κάνουν ένα promo ενόψει Crown Jewel όπου τόνισαν ότι θα αποτελειώσουν μια και καλή τους Kane και Undertaker. Οι Brothers of Destruction εμφανίστηκαν στην μεγάλη οθόνη σε ένα νεκροταφείο σκάβοντας τάφους για τους King of Kings και Mr.Wrestlemania. Ο Undertaker κατέληξε στο ότι η DX δεν θα αναπαυθεί ποτέ εν ειρήνη.

HBK says they ran the past, and they’re running everything now.

They vow that there is no surviving The Brothers of Destruction after unveiling DX’s tombstones.

Έπειτα ο Paul Heyman εμφανίστηκε και μίλησε για τον Roman Reigns και τον επιδοκίμασε για όλο το θάρρος του. Μίλησε για το one on one match του Brock Lesnar με τον Braun Strowman στο Crown Jewel για το Universal Championship και υποστήριξε ότι ο Brock θα νικήσει. Ο Monster Among Men εμφανίστηκε και απάντησε πως θα πάρει τον τίτλο για να τον φέρνει κάθε εβδομάδα στο κόκκινο σόου. Ο Drew Mclntyre ήρθε πάλι από το πουθενά και ξάπλωσε στο ringside τον Strowman με claymore kick.

WWE Photo

Suddenly, Drew McIntyre drills Strowman with the Claymore Kick!

Elias vs Apollo Crews

Ο Elias πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη χωρίς μεγάλη αντίσταση από τον Apollo Crews, με Drift Away στο τέλος. Μετά τον αγώνα, ο Elias πήγε να κάνει ένα promo αλλά ο Baron Corbin τον διέκοψε. Τότε ο Elias εκτέλεσε από πίσω τον Corbin με την κιθάρα του, ξαπλώνοντας τον.

WWE Photo

Ακολούθησε η υπογραφή συμβολαίου ανάμεσα στην Nikki Bella και Ronda Rousey με την Brie Bella να είναι στο πλευρό της αδερφής της. Οι Bellas αντάλλαξαν λόγια με την Rousey η οποία υποσχέθηκε στην Nikki ότι θα την διαλύσει την Κυριακή.

“If you guys could hurt me with my hands behind my back, my mother would be ashamed of me,” Ronda says.

Fatal 4-Way match: Nia Jax vs Ember Moon vs Tamina Snuka vs Dana Brooke

Η Ember Moon πήρε μια τεράστια νίκη με ένα eclipse πάνω στην Tamina Snuka όσο η Nia Jax ήταν εκτός μάχης.

Στην συνέχεια, ο Titus O'Neil βράβευσε κάποιες γυναίκες για την μάχη τους απέναντι στον καρκίνο του στήθους σε άλλη μια συγκινητική στιγμή για σήμερα.

Raw Tag Team Championships match: Dean Ambrose & Seth Rollins vs Drew Mclntyre & Dolph Ziggler (c)

Οι Ambrose και Rollins ξεκίνησαν δυναμικά με double team στον Drew Mclntyre καθώς εκτέλεσαν και τον Dolph Ziggler με ένα double suplex. Ο Kingslayer εκτοξεύτηκε πάνω στους αντιπάλους του με suicide dive στο ringside. Ο Ziggler απάντησε με ένα fame asser πάνω του αλλά ο Seth έκανε το kick out στο 2. Οι heels πήγαιναν να αποτελειώσουν τον Rollins με Claymore και Zig Zag αλλά ο Lunatic Fringe μπήκε στην μέση από το πουθενά. Ο Braun Strowman ήρθε από το πουθενά όμως και έβγαλε εκτός τον Mclntyre. Ο Rollins έκανε τελικά το stomp στον Ziggler και ο Dean έφερε τον διαιτητή στο ρινγκ. Το count έγινε και οι Rollins και Ambrose έγιναν Raw Tag team Champions. 

WWE Photo

WWE Photo

Μετά τον αγώνα, ο Dean Ambrose επιτέθηκε ξαφνικά στον Seth Rollins και τον εκτέλεσε με dirty deeds, κάνοντας heel turn. Ο Lunatic Fringe το τράβηξε και άλλο και ξήλωσε το δάπεδο στο ringside για να διαλύσει εκεί τον Seth. Έπειτα τον αποτελείωσε με ένα ακόμη dirty deeds και αποχώρησε από την arena.

WWE Photo

WWE Photo


Αποτελέσματα RAW 22/10/2018:
  • Ο Finn Balor επικράτησε ενάντια στον Bobby Lashley. 
  • Η Ruby Riott νίκησε την Sasha Banks.
  • Ο Elias νίκησε τον Apollo Crews.
  • Η Ember Moon επιβλήθηκε στις Nia Jax, Dana Brooke και Tamina Snuka σε ένα fatal 4-way match.
  • Οι Seth Rollins & Dean Ambrose νίκησαν τους Drew Mclntyre & Dolph Ziggler και έγιναν οι νέοι Raw Tag Team Champions.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος








Νεότερη Παλαιότερη