Στεναχωρημένος ο Shawn Michaels για τα botch των Brothers of Destruction


Το Crown Jewel πέρασε και καλό είναι να το αφήσουμε στο παρελθόν, διότι μόνο καλή εικόνα δεν μας έδωσε σαν Pay-Per-View. Ωστόσο, ένα θετικό, ήταν η καλή εμφάνιση του Shawn Michaels ο οποίος επέστρεψε στο ρινγκ για 1 και μόνο αγώνα, από τον οποίο μάλιστα και έφυγε νικητής.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, οι Triple H - Undertaker - Kane, πραγματοποίησαν σοβαρά botches τα οποία έγιναν αντιληπτά στην κάμερα. Συγκεκριμένα όταν ο HBK έδωσε μπουνιά στον Kane, εκείνη τη στιγμή του έφυγε η μάσκα. Έπειτα, είχαμε ένα κακό fight μεταξύ Undertaker και Triple H όπου προσγειώθηκαν και οι δύο επάνω στο barricade χωρίς να υπάρχει συνεννόηση.

Ενώ τα πράγματα έγιναν χειρότερα την στιγμή που ο Shawn Michaels έκανε ένα φοβερό moonsault από την κορυφή του τρίτου σχοινιού στο apron, όμως, κανείς από τους Brothers of Destruction δεν τον έπιασαν αλλά αντιθέτως τον άφησαν να προσγειωθεί με το κεφάλι στο πάτωμα, κάτι το οποίο είναι αρκετά ακραίο για την ηλικία του Michaels.

Για να λέμε την αλήθεια, η εμφάνιση του Shawn ήταν αρκετά καλή, ποιος περίμενε άλλωστε να γυρνούσε στην αγωνιστική δράση μετά από τόσα χρόνια και να επιχειρεί κάθε κίνηση από την στρατηγική του και μάλιστα με επιτυχία;

Όμως, ο ίδιος δήλωσε φανερά απογοητευμένος από τον αγώνα, και δύσκολα θα τον ξαναδούμε να αγωνίζεται στο ρινγκ, μετά από όσα συνέβησαν στο Crown Jewel.



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη