RAW 03/09/2018: The Good Old Times!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο κόκκινο εβδομαδιαίο σόου με τους Shawn Michaels και Undertaker να βγάζουν ένα όμορφο promo ενόψει της κόντρας του δεύτερου με τον Triple H. Οι Strowman,Ziggler και Mclntyre είναι πια οι κυρίαρχοι του Raw καθώς κυριάρχησαν απέναντι στην Shield όχι τίμια όμως. Ο Kevin Owens επέστρεψε σύντομα. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους τρεις heels, Braun Strowman, Drew Mclntyre και Dolph Ziggler οι οποίοι τόνισαν ότι το νέο τους stable είναι το πιο δυνατό στο κόκκινο σόου. Η Shield εμφανίστηκε και ένα brawl 6 ατόμων ξέσπασε. Ωστόσο ο προσωρινός GM, Baron Corbin έστειλε όλο το roster για να σταματήσει τον καυγά. Τελικά η διαμάχη σταμάτησε έπειτα από ένα τεράστιο χάος και η Shield συνελήφθη από την αστυνομία στα παρασκήνια.



The Bella Twins vs Liv Morgan & Sarah Logan

Οι Bella Twins αγωνίστηκαν στο Raw μετά από τρία χρόνια απέναντι σε δύο μέλη της Riott Squad. Η Brie Bella κυριάρχησε στον αγώνα παρά τις παρεμβάσεις της Ruby Riott από το ringside. Τελικά η νίκη ήρθε για τις Bellas με Rack Attack 2.0 της Nikki στην Morgan.


Στα παρασκήνια, ο Finn Balor ζήτησε να αντιμετωπίσει τον Baron Corbin με τον προσωρινό GM να του υπόσχεται πως θα τον τακτοποιήσει.

Chad Gable & Bobby Roode vs The Ascnesion

Οι Gable & Roode έβγαλαν μια όμορφη συνεργασία σε όλο τον αγώνα απέναντι στην Ascension και τελικά πήραν μία εύκολη σχετικά νίκη με german suplex του Chad πάνω στον Viktor.


Στην συνέχεια, η Alexa Bliss εμφανίστηκε ενώ ο Elias έκανε perfomance. Εκείνη μίλησε για την απαράδεκτη συμπεριφορά της Trish Stratus στον Elias την προηγούμενη εβδομάδα και η ίδια δήλωσε ότι θέλει να περπατήσει με τον Elias. ("Walk with Elias") Ωστόσο οι Ronda Rousey και Natalya τους διέκοψαν.


Natalya vs Alexa Bliss

Η Natalya είχε στην γωνία της, την Ronda Rousey και η Alexa Bliss, την Alicia Fox. Η Bliss πήρε την νίκη, χρησιμοποιώντας το armbar της Rousey πάνω στην Natalya η οποία έκανε tap out.
Μετά τον αγώνα, η Ronda παρηγόρησε την Natalya αλλά η Alexa της επιτέθηκε από πίσω. Έπειτα η Rousey ξέσπασε πάνω σε εκείνην καθώς και στην Alicia Fox.



Στα παρασκήνια, οι Drew Mclntyre & Dolph Ziggler επιτέθηκαν βάναυσα και διέλυσαν τους Revival ώστε να πάρουν την θέση τους για το Raw tag team championships match.

Raw Tag Team Championships match: B Team (c) vs Drew Mclntyre & Dolph Ziggler

Οι Mclntyre και Ziggler έπειτα από ότι έκαναν στην Revival, πήραν εύκολα τον έλεγχο απέναντι στους Dallas και Axel. Η τύχη της B Team ήρθε στο τέλος καθώς οι Drew και Dolph ήταν συγκεντρωμένοι και με Claymore - Zig Zag combo στον Curtis πήραν την νίκη και τα Raw Tag Team Championships.



Authors Of Pain vs local competitors

Οι AOP εμφανίστηκαν με νέο manager, τον Drave Maverick ο οποίος είναι GM του 205 Live και πήραν μία εύκολη νίκη απέναντι σε δύο local competitors.



Στη συνέχεια ο Shawn Michaels εμφανίστηκε για να μιλήσει για το Undertaker vs Triple H στο WWE Super-ShowDown event. Ο Michaels τόνισε ότι ο Triple H είναι ακόμη ο The Game και θα πάρει την νίκη απέναντι στον Deadman. Ο Undertaker τον διέκοψε και γνώρισε την αποθέωση από το κοινό.
Ο Undertaker είπε πως έχει νικήσει πολλαπλές φορές τον Triple H καθώς και τον ίδιο τον Michaels του οποίου κόστισε και την καριέρα. Ο Shawn είπε πως δεν επέστρεψε ποτέ επειδή κράτησε την υπόσχεση του να αποσυρθεί δείχνοντας σεβασμό σε όλους και κυρίως στον Undertaker. Ο Deadman αναρωτήθηκε εάν παραιτήθηκε ο Shawn από σεβασμό ή από φόβο και είπε πως ο Michaels εάν επέστρεφε, θα το έκανε για αν αντιμετωπίσει τον ίδιο. Το WWE Universe πήρε φωτιά και το promo έκλεισε με τον "Νεκρό" να δηλώνει ότι θα νικήσει τον Triple H.




Sasha Banks & Bayley vs Dana Brooke & Ember Moon

Η Dana Brooke προσπαθούσε να συγκεντρωθεί στον αγώνα αλλά οι Apollo και Titus O'Neil της αποσπούσαν τη προσοχή άθελα τους. Η Brooke δέχτηκε ένα pin από την Sasha η οποία πήρε την νίκη για την ομάδα της. Τελικά η Dana μετά τον αγώνα αποχώρησε από την Titus Worldwide.


Στη συνέχεια οι Jinder Mahal, Sunil Singh και Bobby Lashley ηρεμούσαν το πνεύμα τους σε ένα χαλί. Ωστόσο ο Kevin Owens επιτέθηκε στον Lashley ύπουλα κάνοντας την επιστροφή του. Ο Bobby προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο KO τον διέλυσε στο ringside.


Finn Balor vs Braun Strowman

Ο Baron Corbin ως heel GM έβαλε τον Finn Balor στο main event αντιμέτωπο με τον Braun Strowman. Ο Braun εφάρμοσε τα γνωστά του running shoulders στο ringside αλλά ο Finn τον σταμάτησε με slingblade. Έπειτα ο Demon King απάντησε με ένα εκπληκτικό kick και suicide dive πάνω στους Strowman, Dolph και Drew. Ο Balor ήταν συγκεντρωμένος και πήγε για το Coupe De Grace αλλά ο Montser Among Men τον πρόλαβε. Τελικά ο Strowman ξέφυγε από το sleeperhold και πήρε την νίκη με powerslam στον Finn.



Μετά τον αγώνα, οι Strowman, Ziggler και Mclntyre ήταν κοντά στο να αποτελειώσουν τον Balor αλλά η Shield εμφανίστηκε με το περιπολικό που τους είχε συλλάβει. Οι Reigns, Rollins και Ambrose ήταν έτοιμοι να επιτεθούν αλλά και πάλι σχεδόν όλο το roster τους όρμηξε από πίσω για αν τους σταματήσει. Έτσι ήρθαμε σε μια κατάσταση όπου όλοι είχαν συμμαχήσει ενάντια της Shield. Ο Rollins εκτοξεύτηκε στο περιπολικό από το stage ενώ ο Strowman εκτέλεσε με τα steel steps τον Roman. Μετά από όλο αυτό το χάος οι Braun,Drew και Dolph πανηγύρισαν έξαλλα.




Αποτελέσματα RAW 03/09/2018:

  • Οι Bella Twins νίκησαν τις Sarah Logan & Liv Morgan.
  • Οι Chad Gable & Bobby Roode νίκησαν τους Ascnesion.
  • Η Alexa Bliss επιβλήθηκε στην Natalya.
  • Οι Drew Mclntyre & Dolph Ziggler επικράτησαν ενάντια στην B Team και έγιναν οι νέοι Raw Tag Team Champions.
  • Οι Authors Of Pain νίκησαν κάποιους local competitors.
  • Οι Sasha Banks & Bayley νίκησαν τις Ember Moon & Dana Brooke.
  • Ο Braun Strowman επικράτησε ενάντια στον Finn Balor.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος








Νεότερη Παλαιότερη